Şimdi Ara

Yeni Tomb Raider oyunu açık dünya olabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni Tomb Raider oyunu açık dünya olabilir
    Yeni söylenti, bir sonraki Tomb Raider oyununun serinin önceki oyunlarından tamamen farklı bir çizgide (açık dünya) olacağı, Lara Croft'un yeni araçlarla tuzakları ve engelleri aşacağı ve Hindistan'da geçeceğini belirtiyor.



    Ayrıca Bkz.Ubisoft, ücretsiz FPS oyununun "XDefiant" çıkış tarihini açıkladı



    Hindistan'da geçecek



    Eleştirmenlerden olumlu not alan Tomb Raider reboot üçlemesinin ilk iki oyununun arkasındaki geliştiriciler Crystal Dynamics, Nisan 2022’de düzenlenen State of Unreal etkinliğinde başarılı serinin yeni oyunu için geliştirilme sürecinin başladığını resmî olarak duyurmuştu. Yeni Tomb Raider oyununun Unreal Engine 5 kullanılarak yapılacağı bilgisi dışında bir şey paylaşılmadı. Oyunun resmî olarak ortaya çıkmasından bu yana geçen iki yıllık sürede Crystal Dynamics, resmi olarak sadece Lara Croft’un yeni oyunda yeniden tasarlanacağı bilgisini paylaştı. Bunun dışında ana Tomb Raider oyunu cephesinde uzun süredir sessizlik hakim. Ancak, yakın zamanda ortaya çıkan söylentiler, oyuncuların yeni Tomb Raider oyunundan neler bekleyeceği konusunda ufak bir fikir veriyor.



    Bir sonraki Tomb Raider oyununun tamamen açık dünya olacağı ve Hindistan’da geçeceği söyleniyor. Yeni Tomb Raider, manzarasıyla etkileyecek ve oyunculara geniş, sınırsız bir arazide engelleri kolayca aşmalarına yardımcı olacak yeni ulaşım araçları içerecek. Söz konusu yeni ulaşım şekillerinin Lara Croft’un önceki oyunlarda kullandığı mevcut geçiş yöntemlerine ek olarak motosiklet ve paraşüt gibi şeyleri de içerdiği söyleniyor.



    Yeni Tomb Raider oyununun ne zaman çıkacağına dair bir bilgi yok.




    Kaynak:https://gamerant.com/new-tomb-raider-game-open-world-india-rumor/







  • Lara'yı yedirtmeyiz.Yeni Tomb Raider oyunu açık dünya olabilir 


    steam'de emülatör ile çalışanı var ya ilk oyun diye o bile ilk oyun değil 3dfx yazısı geliyor açılışta ama yoktu ilkinde. ikincisinde tomb raider 3d diye çıkardılar o steam'deki. 1-2-3 remake diye yaptılar da tuşa basıyorsun eski halini gösteriyor ya göya dx11'de? dx11'i bırak dx bile değil direct3d miydi neydi ilk çıkan. var mı elinde bu kadar övündün cyrix işlemci ve 2mb kartla oynadığını derseniz re1'i saklıyorum 4mb kart istiyordu 2@4 yaptık kartı 3d oynadık ama TR'yi hatırlamıyorum sakladım mı diye ki saklasam zaten açamazdım.



    Yeni Tomb Raider oyunu açık dünya olabilir




  • Yeni ulaşım aracı:

    Yeni Tomb Raider oyunu açık dünya olabilir



    Şaka bir tarafa UE5'in ilk tanıtım demosundaki ortam da Tomb Raider çağırışımları yapıyordu. Keşke yeni Tomb Raider UE5 olsa diyordum. O nedenle yeni oyunu sabırsızlıkla bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 4 Mayıs 2024; 17:02:26 >
  • bir tomb raider sever olarak ; oyunun içine ettiler remaster yerine 1-2-3 ü remake yapsalar ortalık yıkılırdı yeni oyunlarda kurgu bilmece yok sadece hayatta kalma tarzı hakim oyun yok diye bakıcaz heralde

  • Jake Lockley kullanıcısına yanıt
    Bende.var

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ssbrutality S kullanıcısına yanıt

    videoları var sanırım YT'de? onları izlesek daha kolay olur. zor o dönemin makinesini bulup kurmak, bir de kim uğraşacak?

  • Umarım açık dünya olur sonradan mı eklendi yoksa ilk çıkışında da var mıydı bilmiyorum ama rise of tomb raiderin mezarları "açık dünya yapmak istiyoruz ama paramız yok" diye mesaj veriyordu oyun hikayeden yardırarak dümdüz ilerleyince 6 saatte bitebilirken son oynayışımda mezarlara ve challangelara kasarak 3 ayda anca bitirmiştim assassins creed gibi bi açık dünya yaparlarsa ve güzel bi sekilde yaparlarsa zevk alarak oynarım keza artık açık dünya olmayan oyunlara para vermek mantıklı gelmiyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Shadow of The Tomb Raider bile 2018 oyunu olmasına rağmen şu an birçok oyuna taş çıkarır grafiklere sahip ultra ayarlarda.

    Son zamanlarda oynadığım grafik olarak en tatmin edici oyunlardan biriydi. İşin özeti firması görsel anlamda gerçekten iyi işler çıkarıyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.