Şimdi Ara

Yeni Toyota Corolla 1.4D-4D Aadvance M/M

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
6.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Corolla 1.4D-4D advance aldım 25 ağustosta kısmetse geliyor,olumsuz msj çok var henüz gelmemiş araç için haksızlık olduğunu düşünüyorum,dizel motorlarda söyldiklerine göre iyileştirme yapılmış ve sorunsuz olduğu söyleniyor,bilginize!
    Neden toyota diye soracak olan arkadaşlara 3 yıl auris kullandım ,arkadaşım avensis kullandı 7 yıl ,araçları sadece periyodik bakıma götürdük,araçlar okadar sorunsuzki ,bazı araçların kapıları 6 ay olmadan dökülüyor toyotada kapı sesindeki tokluk ilk günkü gibi , diğer bazı araçlardaki gibi peynir tenekesi değil,2. Ele gelince 1.33 benzinli aurisi satmam 2 hafta sürmedi ve aldığım aurıs 700 eksiğine sattım 3 yılda bindim.
    Aldığım fiyat trafik sig.dahil 63,500 TL



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstaggez -- 16 Ağustos 2013; 21:07:24 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • Corolla 1.4D-4D advance düz vites olanından 2 gün evve test aracı olarak kullandım ve genel olarak beğendim,halbuki ben 1.6 Premium benzinli kullanmak istemiştim ama maalesef ellerinde yoktu o an neyse,benim kullandığım dizel de nerdeyse benzinli gibi hiç ses yoktu motorda hatta babam da şaşırdı zira dizel sevmez seslerinden dolayı.Kullanması gayet güzel di aracı hoşuma gitti,amma frenleri iyice altta kavrıyordu yani dibine kadar bakmak lazım,diğer hoşlanmadığım konu ise Toyota iyice tok satıcı olmuş yani arabayı satmak için satış temsilcisi pek uğraşmadı ve verdiği fiyat ise 1.6 Premium benzinli için 59.500 tl idi bana biraz fazla geldi.
  • Öncelikle hayırlı olsun.

    Ben de 10 sene corolla hb sol kullandım. Araba şu güne kadar tık demedi, sadece periyodik servisleri o kadar.. Şimdilerde artık değer yitirmeye başladığı ve eşim düz vites kullanamadığı için dizel otomatik bir araç düşünmeye başladık. Şu ana kadar seat leon 1.6d dsg derken bugün auris 1.4 d-4d otomatik kullanma imkanım oldu. Açıkçası beklediğimden bayağı bir iyi çıktı otomobil. Fiyat olarak da rekabetçi, istediğim advance cam tavan 64, leon ekstralarla 65 e geliyor, golf ise 75i buluyor ekstralarla. Bir de kullanımım iyice toyotalaşmış, ben onun ruhundan anlıyorum, o benim sürüşümü biliyor..

    Şimdi muallakta kaldım işte.. kağıt üstünde performans verisi ve teknoloji olarak seat önde olsa da, kalitede her zaman toyota öndedir.

    Aracı teslim almışsanız performans olarak düşündüklerinizi yazarsanız sevinirim.
  • Alper bey aracı aldım çokçok memnun kaldım performans olarak beklediğimin çok üzerinde yokuşlarda manuel kullanırsanız tadından yenmez diyebilirim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.