Şimdi Ara

Yeni Toyota Corolla Cross Ekim ayında Türkiye'de satışa sunulacak (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
3
Favori
8.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bu araca ben de incelemeye başladım. Burada yazılanların aksine çok rafine, sessiz ve akıcı bir sürüşü olduğundan bahsedilmiş. Direksiyonun çok net olduğundan bahsetmiş. Hatta yan koltukta oturan adam gözlerimi kapasam bmw diyebilirim diye yorumda bulunmuş.

    Bu yorumu yapanlar da benim en yorumlarını en beğendiğim otomobil kanalı autogefühl.

    Bunların kullandığı 2.0 hybrid olan. Tr ye gelecek olan 1.8 hybrid 140hp. Elektrik motoru olduğu için alt devirler de canlı hızlanma da 9,2sn ki çok çok yeterli bence.

    Şehir içinde 4-5 lt yakacak 140hp 0-100 ü 9,2 sn olan hybrid bir suv her türlü tercih edilecektir. Günlük kullanıma çok uygun. Ekranlar geliştirilmiş, kaliteli olmuş. En yeni nesil hibrit geniş suv sağlamlık marka algısı ne ararsan var gibi duruyor.

    https://www.youtube.com/watch?v=hXtgXsnUBQc&feature=youtu.be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarper26 -- 28 Ekim 2022; 12:25:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • sarper26 kullanıcısına yanıt

    video için teşekkürler...  gayet güzel bir inceleme olmuş. dediğim gibi, bu araç radarımda yakın takipte...

  • https://www.youtube.com/watch?v=wtF8vOwHAco&feature=youtu.be

    Kalite konusunu abartmamak lazim. Bildiginiz corolla, ama her zaman ki gibi f/p yuksek bir arac olacaktir. Donanim olarak da eksik bir yani yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatı kaderini belirleyecek.

    Eğer baz tuscon fiyatına orta donanım ile girerse satabilir.
    Yok ben Toyota'yım falan diye 1 milyon fiyat koyarsa orta donanıma geçmiş olsun.

    Hyundai, kia hatta makyajlı 3008 bile daha modern gözüküyor üstüne vergi zaten o yakıt avantajının yüzde 60'ını götürüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün Bursa'dan dönerken İnegöl'e varmadan gördüm tırın üzerinde 4 tane vardı alt kısımda. Hızım yüksek olduğu için çekemedim kaçırdım, İnegöl'de benzinliğe girdim bekledim fotoğraf çekmek için ama geçmedi. Sanırım oda başka bir yerde durdu.


    Araç çok yakışıklı ve heybetli duruyordu.

  • 1 milyon psikololjik sınır, en azından benim için. üstünde olmaması lazım her hangi bir donanımın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 28 Ekim 2022 tarihinde Tucson Comfort modelini almak nasip oldu.. 7 yıldır kullandığım Qashqai aracım dan ayrılmak biraz zor oldu ancak Tucson ile biraz dolaşınca iyi bir tercih yaptığımı düşündüm. İnşAllah bu düşüncelerim ileriki zamanlarda değişmez. Aracı almadan önce hemen hemen Tucson modeli ile yazılı yazılara epeyce bir göz gezdirdim. Bütün yazılar da ortak şikayet aracın yakıtı ile ilgili idi. Ben de dizel bir araçtan benzinli ve nispeten daha ağır ve daha güçlü bir araca geçiş yapacağım için epeyce bir soru işaretleri vardı kafamda. 30 Ekim 2022 pazar günü İstanbul trafiğinin nispeten daha hafif olduğu sabah saatinde 10.30-12.00 arasında 2 kişi toplam 60 km lik bir yol yaparak stop ettiğimde yakıt tüketimim 5.8 olarak gösteriyordu. Açıkcası yüzümü güldürdü. Yapı olarak çok ama çok sakin araç kullanan bir insanım şehir içinde 80 uzun yolda da kolay kolay 120 yi geçmem dizel aracım ile de aynı kullanımda 4.5-5 arası yakıt tüketimi elde ediyordum. Forumlarda genellikle yazanlar araç sahibi olmayan yalnızca duyduklarını yazanlardır diye düşünüyorum.. Evet Tucson'lar ağır araç olduğundan diğerlerine göre biraz fazla yakabilirler ancak fazla yakıtı yakanlar tahminim 4x4 ler diye düşünmekteyim. Herkese kazasız belasız sürüşler diler Mevlam'dan herkesin gönlüne göre vermesini dilerim.





  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.