Şimdi Ara

Yeni Toyota Corolla Cross Hybrid Türkiye'de! İşte fiyatı ve özellikleri (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
6
Favori
14.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Her zaman ki gibi yine gerçek kalite Toyota. Dış tasarım harikulade. Rav4 e benzetmeleri gayet yerinde olmuş. İç tasarım zaten yeterli ve kullanışlı. Herşey yerli yerinde ve karmaşık değil ve tabi ki en önemlisi hibrit. Yakında sadece 1.6 benzinli modelleri de gelecek...

  • Dallamos D kullanıcısına yanıt

    Pil bitmez. Motor çalışırken aynı zamanda enerji üretir ve bu enerji direkt olarak elektrik motoruna iletilir. Böyle elektrik motorunun yüksek torkundan faydalanılır


    gaza çok basarsanız performansı artırmak için bu sefer tüm motorlar destek verir. Piller azalır. Ama normal sürüçte bunu devamlı yapmazsınız. Araba sollamak için yaparsınız. 20-30 sn gibi ani hızlanma durumlarda pil bitmez zaten.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mosasaurus kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi benim henüz Hybrid araç tecrübem olmadı zaten. Ama çok sık şehirlerarası seyahat yaptığım için uzun yolda en dikkat ettiğim şey 110-120 km hızlarda 2000 deviri geçmeden sessiz sakin müziğimi dinleyebilmektir.

    Dediğiniz gibi araç sadece dik yokuşlarda 3000-3500 devire çıkıyorsa kabul edilebilir gibi duruyor. Halihazırda 320nm torkla da dik yokuşlarda 2500 devir çevirdiği durumlar oluyor ama yolun %95'inde 1700-1900 devirde sessiz sakin gidebiliyorum.

    Bakalım araç bir çıksın, kiralama şirketlerine gelsin de kiralayıp test edelim. Eğer uzun yolda da 4 litre altında tüketim yapıyorsa almayı ciddi ciddi düşünürüm. Konfor açısından Corolla'dan daha iyi olacağını varsayarak söylüyorum elbette.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

    1.6 benzinli motor gelmeyecek çünkü o motor üretimden kalktı

    1.5 hibrit düşünülmüyor 1.8 ve 2.0 var


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayilerde araba bulabilen var mı veya araç ayırtabilen?

    Bayilerin bana dediği her zamanki gibi kaporaları almış araç yokmuş kaç ay sonra boşta araç olurmuş belli değilmiş klasik Türkiye araç satışı tabiki kullanıcıya araç yok.Sonra derler ötv inecek bu şartlarda nah iner

  • Dallamos D kullanıcısına yanıt
    rampa harici o hızlarda 2500 ve üstü devirleri görmezsiniz düz yolda genelde 110-120 1500-2000 devir arası seyreder, eğimli yol gelirse 120-130-140 1000 devirde bile seyredebilir ve seyrettim. 320nm torka sahip egeadan geçmeyi düşünüyorsanız rampada sizi mutlu etmez bende güçlü dizeller kullandım bazen bana da hybridin rampa performansının yetersiz geliyor olduğu bir gerçek ama atmosferik bir motor sonuçta bu devirleri mecburen çevirecek ve o rampayı çıkacak ses konusunda motor çevirdiği devire göre sesli evet ama o kadar da değil örneğin 1.33 100hp 2010 Honda City veya 2009 1.6 125hp civic bu motordan yüksek devirlerde çok daha sesli. hybridde kaput izolatörü yok o takılırsa baya fark edebilir bu şekilde daha rahat bir yolculuk olabilir. bu araba 3500-3800 devirde bahsettiğimiz rampaları rampaları çıkıyor onu yazalım bir tarafa yine. bunu daha önce de belirttim araç kiralyacaksanız o aracın hava filtresinin yeni olmasına dikkat edin çünkü bu aracın filtresi bir el kadar ya var ya yok benim motorsikletimin filtresi bile daha büyük. küçük olan bu filtre çok çabuk tıkanıyor ve hava çekemiyor bu sayede yakıt artıyor ve performans düşüyor hava filtresi her bakımda değişmiyor değişim aralığı 45bin km ve servis temizlemiyor o km'ye kadar ellenmezse o haliyle kalıyor. ikinci bir husus akü filtresi aracı fazla zorlarsanız ve akü filtresi tıkalı ise araç kendini korumaya alacaktır ve o sıra motor sadece 98hp ile yürüyecektir bunlara dikkat ediniz anca bu şekil bu aracın gerçek performansını ve verimini alırsınız. düz yolda da bu araç kendi beygirindeki dizel, benzin, turbo benzin araçlarla rahatça yürüyor ve çoğunu da geçiyor. düz yolda bu aracın performansı zayıftır diye kesinlikle diyemem.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • mosasaurus kullanıcısına yanıt
    Yok hocam halihazırda kullandığım araç Qashqai.

    Düz yolda ve şehir içinde herhangi bir sıkıntı olacagini düşünmüyorum zaten. Dediğim gibi tek çekincem uzun yollardaki rampalar, uzun dağ tırmanmaları filan. Oralardaki durumu da test etmek lazım işte.

    Filtre konusunda filan sıkıntı olacağını sanmam çünkü kiralama şirketleri aracı sıfır olarak alıyor zaten. İlk birkaç ay içinde kiralama yapılırsa araç sıfır gibi oluyor. Hatta şimdiye kadar kiraladigim araçlarda 20 bin km üzerini çok az gördüm.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dallamos D kullanıcısına yanıt
    20bin km bile o filtre için çok aşırı fazla siz yine bir deneyin hissiyat olarak size zayıf geleceğini düşünüyorum ama aracı tanırsanız alışırsanız çok da zayıf olmadığının anlarsınız biraz da alışma meselesi. deneyimleyip sonuca varırsınız.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tans61 kullanıcısına yanıt
    Kardeş ,
    ortalamanız 4lt/100km ise araçla birlikte bu biraz şöforlüğünüzden kaynaklanıyor olabılır mı , yoksa araç gerçekten bu kadar cimri tuketım degerlerıne mı sahip ?

    Her halukarda bu devırde muazzam deger !

  • sendemail kullanıcısına yanıt

    Mesele sürüş tarzı değil, trafiğin durumu. Frenlerden rejenerasyon yaptığı için bol dur kalk yapılan rotalarda hibritin avantajı ortaya çıkar. Bunun dışında çok faydası görülmez.

    Örneğin Kayseri'de yoğunlukla şehir içinde kullandığım aracın ortalama hızı 30 km civarlarında. Trafiğin, ışıkların, yokuşun yoğun olmadığı bu şehirde hibritin avantajı İstanbul'a göre çok daha az olacaktır.

    Hatta eskiden hibrit araçlara daha düşük hacimli motor koydukları için uzun yolda, yüksek hızlarda daha fazla yakıyordu. Bu durum yeni nesil araçlarda değişmiş olabilir.

  • Bugün bayiye gittim. Gelen 4 araba satılmış. Elbette patron tanıdıkları almış. 

    gelecek arabalarda sıra falan hikaye. Tanıdıklarına veriyorlar. Aksesuar falan ekleme yok. Direkt elden nakit ve kayıtsız para istiyorlar. Bu fiyatlar lansman fiyatı. Direkt artacakmış. 

    arabada fark ettiğim şeyler, içi corolla ile aynı hacimde. Bagaj yeterli büyük. Arka koltuklar sırt ayarlı. Stepne koymuşlar içine. Ön göğüs kısmı yumuşak malzemeyi bırakmışlar. Orta sert plastik. Multimedya ekranı büyük. Cam tavan var. Baş mesafesi buna rağmen iyi. Bagaj otomatik. Gayet güzel bir araba. Ama dışarıdan tahmin edilene göre biraz küçük duruyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sendemail kullanıcısına yanıt

    %80 istanbul içinde kullanıyorum. Agresif sürüş tarzım yok. 4 gerçek değer. Uzun yolla birlikte 30.000km karma tüketim 4,5lt pompa değeri


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabit 110km hızda, eğimsiz yolda 1600 devile gidiyor corolla hybrid

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mosasaurus kullanıcısına yanıt

    Eğim olabilir. Düz olduğunu tespit etmek lazım ama şanzıman buna elveriyor. Gerekirse 1000 devirde de gidebilir


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SirrealsQ kullanıcısına yanıt

    2023 ve sonrasında rahatlıkla alırmıyız ?yoksa 3ün 1 nimi.

  • İnceleme videoları düşmeye başladı..



    Yeni Toyota Corolla Cross Hybrid Türkiye'de! İşte fiyatı ve özellikleriOTOPARK.comyoutube
    Toyota, C SUV segmentine de adım attı ve Corolla'yı yükseltti. Bakalım model rakipleri karşısında ne kadar başarılı? Rav4 yerine tercih etmek ne kadar mantıklı? İyi seyirler! Sen de aramıza KATIL hem destek ol hem de Otopark ayrıcalıklarına sahip ol : https://www.youtube.com/channel/UCGoi3UGQQUd5sEndnoDmC6Q/join Lütfen, videoyu izledikten sonra BEĞEN tuşuna basarak kitlemizi büyütmemize destek olun! Videolarımıza YORUM yaptığınız her öneriyi, eleştiriyi ve bilgilendirmeyi dikkate alıyoruz! Destek ol, ABONE OL ;) : http://bit.ly/2rqw4nG Kurgu: Batuhan Kalkın Bunları Mutlaka İzleyin ; Honda S2000 --- https://youtu.be/ejFeQ9i54f0 Mercedes-AMG S63 https://youtu.be/ZHqUwwzK6WQ Tesla Model X --- https://youtu.be/-s_bSIM3ClM Tesla Model S P90d --- https://youtu.be/NiBrUDu-1W8 Aston Martin Vanquish V12 --- https://youtu.be/V50uUvATnu0 Ferrari 488 GTB --- https://youtu.be/uvuO96B-W2M Lamborghini Huracan LP 610-4 --- https://youtu.be/zYArfCzExpw BMW i8--- https://youtu.be/6ABoCXh6Knw Ford Mustang GT 5.0 California Special--- https://youtu.be/PZo0G08GF1E Ferrari F12 Berlinetta --- https://youtu.be/tVhWPfNokes BMW E46 M3 --- https://youtu.be/XGZoOCVTTuQ Dodge Challenger SXT --- https://youtu.be/ZwyD2z7XfHM Volkswagen Golf R --- https://youtu.be/qvuqzuuH_AU Mitsubishi Evolution IX --- https://youtu.be/Za3UevpahPo Mercedes-AMG GT S --- https://youtu.be/oLcaMGB0TIo FK8 Honda Civic Type-R --- https://youtu.be/t1fOSx-RxrQ 1974 Renault R12 TS | 46.000 kilometrede! --- https://youtu.be/6x1UzvBqF3A 1974 Volkswagen Beetle 1303 --- https://youtu.be/lPROPTYMUa4 Lotus Exige Sport 350 --- https://youtu.be/3Da9o-4cgPg En eğlenceli VLOG'lar; Norm Ender’le gazladık! --- https://youtu.be/rGp3Ghzu0sE Gürcistan'dan araba getirmek?! -- TÜM Detaylar https://youtu.be/3URCCIV5ygg Sıfır km Pick-up'ı modifiye ediyoruz! -- https://youtu.be/NmzSB5rSiYk Büyük ödülü kazandık!! --- https://youtu.be/D5tMw4rF2aE Yarışmaya nasıl başlarım? --- http://bit.ly/2zk30gp 1996 Tofaş Şahin 1.6 S --- https://youtu.be/guyDpNRphK4 Karsan JEST+ Premium --- https://youtu.be/XgJo655kUzQ Detailing nedir? --- https://youtu.be/Rw3w19t1HOg Drift Nedir? --- https://youtu.be/1Z_HeuRk4fM Alfa Romeo Müzesi ---https://youtu.be/qYSontWwaaM Integra Type-R ile Kıbrıs’ta İki Gün --- https://youtu.be/k8U7Npz8t7Q Web sitemiz : http://www.otopark.com Facebook : http://www.facebook.com/otoparkcom Instagram : http://www.instagram.com/otoparkcom Twitter : http://www.twitter.com/otoparkcom
    https://www.youtube.com/watch?v=_x7qGmq1q8o
  • İç tasarım fiyasko onun haricinde çok güzel araba.

    Not : düşük yakıt tüketiminden elde ettiğiniz kâr’ı MTV’e veriyorsunuz devletimiz hiç kaçırır mı :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç güzel de hala şu kaput çubuğu nedir demekten kendimi alamadım…

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suzuki S crossla aynısı :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.