Şimdi Ara

Yeni xtrail test sürüşü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, yeni xtrail 1,6 lt 163 bg 300 nm tork 12v hafif hibrid motorlu aracı test etme ve inceleme fırsatı buldum. Görüşlerimi paylaşmak istedim.

    2 motor seçeneği ile geliyor biri yukarda yazdığım diğeri de e-power adlı hybrid motoru. Hybrid motorlu versiyon 4x4, önde ve arkada 2 elektrikli motor bulunmakta ve benzinli motor bu elektrikli motorları jeneratör gibi beslemeye yarıyor. Bütçe nedeni ile skypack hafif hybrid motorlu araçla ilgilendim.

    Skypack donanımda;

    Cam tavan, anahtarsız giriş ve çalıştırma, 19'' jantlar, led ön ve arka farlar, 360 derce kamera sistemi, karartılmış arka ve yan camlar, kumaş koltuklar, ön ve arka koltuklarda ısıtma, direksiyon ve ön cam ısıtması, 3 bölgeli bağğımsız klima, 12,3'' sürücü ve orta ekran, arka yan camlarda makam perdesi, auto hold, kablosuz wifi şarj, ön ve arka çarpışma önleyicisi, kör nokta,şerit takip ve konumlandırma ve adaptif cruise kontrol bulunuyor. Skypack donanımın en önemli eksiklikleri led ön ve arka sinyaller, elektrikli bagaj ve elektrikli sürücü koltuğu bence.


    Aracın arka süspansiyonları bağımsız ve davlumbaz içine keçe konmuş. Sessiz çalışan süspansiyon sistemi var( 3008in arka süspansiyonu sesli çalışıyor ve sert. Karşılığında bir SUV olmasına rağmen size çok iyi yol tutuş vadediyor lakin nissanda test sürüşünden yol tutuşla ilgili bir görüş bildiremeyeceğim) Motor da sessiz çalışıyor lakin çok kısa bir test sürüşü yaptığım için cvt ve motor uyumu ile ilgili olumlu veya olumsuz bir görüş bildiremeyeceğim. D segmenti bir araç sürdüğünüzü hissettiriyor. Aracın kumaş koltukları oldukça rahat ve konforlu(Özellikle 3008den sonra), direksiyonun derisi kaliteli ön konsolda kullandıkları malzeme kaliteli, sürücü ve orta ekran çözünürlüğü iyi orta ekranın tepkimesi hızlı(3008in orta ekranı ve geri görüş kamerasının çözünürlüğü maalesef kötü). Aracın 4 bir yanındaki kameraların çözünürlüğü gayet iyi. Arka diz mesafesi ve genişlik gayet yeterli. Özellikle ön ve arka kapı içlerinde kaplama yok ve kapı içi cepleri küçük kalmış. Arka kapılarda sert malzeme kullanılmış. Bagaj hacmi 585 lt sınıf standartlarına yakın ama bazı C-SUVlar kadar. Aracın ön ve arka harita okuma lambaları, plaka lambalığı, makyaj aynası lambaları, bagaj aydınlatma hepsi sarı ışık maalesef. O kadar kaliteli sürücü ve orta ekranın kullanıldığı, çözünürlüğü yüksek 4 tane kameranın kullanıldığı bu araçta neden sarı ışık kullanılmış anlam veremedim. Ön ve arka sinyaller halojen maalesef(2006lı yıllarda tasarlanan 3008in bu konuda hala birçok araçtan başarılı olduğunu düşünüyorum)

    Lansmana özel skypack hafif hibrid motorlu araç 1.300k ve 240b 0 fazili kredi var.

    Sizlerin görüşü nelerdir bu araçla ilgili?

    Bu kasanın 2.eli nasıl olur?Tutulur mu sizce?

    Son olarak 3008 allureden bu araca sizce geçilir mi?

    Teşekkür ederim


    Fotoğraf çekmeyi unuttum maalesef 1 adet fotoğraf ekliyorum(bayinin bana attığı fotoğraf) skypack dponanıma ait.

    Yeni xtrail test sürüşü







  • Yalıtımı nasıl acaba?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben bir Japon arabasına göre başarılı buldum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parasına göre eksiklikleri olan araç, ben tercih etmem o paraya

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • X trailin tr de tercih edilmesini en büyük etkenleri c SUV parasına D SUV alabilme imkanıydı yeni kasada o imkan gitmiş eskisi kadar ihtişamlı satış rakamlarına ulaşacağını düşünmüyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Onu alacağıma kasası eski de olsa crv alırdım diyecektim ama onun da fiyatı 1400olmuş. 1180lerdeydi, ne ara 1400 olmuş arkadaş.

    Xtrail pahalı diyordum ama şu an normal gelmeye başladı. Bence alınır, neden alınmasın. Sürüş özellikleri, malzeme vs iyiye gitmiş görünüyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3008 den sonra segment atlamış olursunuz ama x trailin satışı 3008 kadar hızlı olmaz orası kesin.ve ben bu boydaki bir suvu önden çekişli almazdım.
    qasqhai 1.3 4x4 u çok beğendim isterseniz deneyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu araç yerine kodiaq veya tarraco düşünebilirsiniz .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görüşleriniz için teşekkür ederim. Kodiaqta maalesef laurin klement hariç güvenlik ekipmanları opsiyonel. Tarraco da bulamadım ama bence 2.eli Tarraconun daha kötü olacaktır Xtraile göre.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün bende e-power e-4orce ile test sürüşü yaptım. Arabayı çok beğendim yolda gidişi hızlanması viraj hissi vs. Tabi fiyat 1.9 seviyeleri gelmiş durumda sunduğu kalite ye göre fiyat tartışılabilir fakat bu seviyelerde aynı segment olmasa bile yeni BMW X1 de düşünülebilir. Onla daha test sürüşü yapma fırsatım olmadı. Test sonrası bile zor bir karar olabilir gibi geliyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.