Şimdi Ara

Yeni Yayına Giren Web Sitemiz Nakliyeci Bilgileri İçerir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Site ile ilgili Başlık : Nakliyeci | İstanbul Nakliyeciler | En İyi Kamyonet Nakliye Firması
    Firma Adı : Nakliyeci
    Firma Kuruluş Yılı : 1985
    Sitenin Yıl : 2018
    Firma Adresi : İstanbul/TÜRKİYE
    Hizmet Verdiği Alan : Nakliyeci | Nakliyeciler
    Site Adresi :https://nakliyeci.web.tr

    Hizmetlerimizi daha verimli anlamda müşterilerimize yansıtmayı amaçlıyor blog tamamen müşteri dostu ve müşterilerimizin daha iyi bilgi sahibi olmaları amaçlanıp kurulmuştur.

    En İyi Nakliye Firmaları

    Uzman personellerimizin deneyimi ile şehir içi nakliyeci daha kolay hale gelmesini amaçlıyoruz. Bu bilgi birikimi müşterilerimizin ve nakliye işlemi talep isteyenlerin nakliyeci nasıl hizmet verdiğini anlaması karşılıklı güven ile ekonomik ve güvenli olacaktır.

    Anadolu Yakası Nakliyeciler Durağı

    Anadolu yakası ilçelerine ve Avrupa yakasına geçiş sağlayan müşterilerin en ekonomik nasıl hizmet almalarına olanak sağlamaktayız. Aynı mahalle içerisinde sadece araç gönderimi veya araç + personel göndermekteyiz. Sadece araç fiyatlarımız TL 150 ile TL 350 +KDV ile oluşur. Personel talepleriniz olursa her bir personel gündelikçi değil! işçilik olarak TL 150 + katları olarak hesaplaya biliriz. Parça eşya taşıma, Küçük nakliye aracı, Kamyonet nakliyat ve Evden eve nakliyat olarak sorunsuz hizmet talep edebilirsiniz.

    Avrupa Yakası Nakliyeci Durağı

    Avrupa yakası ilçelerine ve Anadolu yakasına geçiş sağlayan müşterilerin en ekonomik nasıl hizmet almalarına olanak sağlamaktayız. Aynı mahalle içerisinde sadece araç gönderimi veya araç + personel göndermekteyiz. Sadece araç fiyatlarımız TL 200 ile TL 400 +KDV ile oluşur. Personel talepleriniz olursa her bir personel gündelikçi değil! işçilik olarak TL 150 + katları olarak hesaplaya biliriz. Parça eşya taşıma, Küçük nakliye aracı, Kamyonet nakliyat ve Evden eve nakliyat olarak sorunsuz hizmet talep edebilirsiniz.
    Nakliyeci | En İyi Nakliye Firmaları

    Yeni Yayına Giren Web Sitemiz Nakliyeci Bilgileri İçerir







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.