Şimdi Ara

Yeniden Gaz Yememe ve Tekleme Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • potur kullanıcısına yanıt
    Hocam çözümü bulursak haberleşelim o zaman :)
  • Buji tırnak aralıklarını biraz daraltmayı denediniz mi?
    Örneğin 9 ise 8 veya 7 yapmak gibi.
  • Bence lpg'nin montajı üstünde iyi durulmamış, üstünkörü yapılmış.
  • Merhabalar bu paylaşımı yapali çok zaman olmuş ama arabanın sorununu bulabildinizmi belkide fazla uğraşmayın belkide satmisinizdir bilemiyorum. aynı sorunlar benim araçta da var.cevaplarsaniz cevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar bu paylaşımı yapali çok zaman olmuş ama arabanın sorununu bulabildinizmi belkide fazla uğraşmayın belkide satmisinizdir bilemiyorum. aynı sorunlar benim araçta da var.cevaplarsaniz cevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahsettiğiniz sorunlar direkt olarak oksijen sensörü ile alakalı gibime geldi. (Zengin karışım hatası vs.) Bilgisayardan hatayı sıfırlatmışsınız ama bu sorunun ortadan kalktığı anlamına gelmez. Oksijen sensörünü değiştirmeyi düşündünüz mü hiç?
  • Merhaba. Cevabınız için teşekkürler.evet olabilir bı ara motor arızası vermişti bilgisayara bağlandı hata silindi.ama başka bı ayar yapılmadı.bu durum gerçekleştiğinde LPG servisine gidip sordum ama herşey normal dendi.hu oksijen sensörü LPG ile ilgili bişey değil o zaman mm otor tamircisine gitmem gerekli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nihat gulsoy N kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Ben aracı satalı çok oldu. O zaman bende çok uğraştım ama bi çözüm bulamadım. Bendeki problem sıcak havalarda oluyordu. Mesela kışın hiç bu sorun yaşatmadı. Ama çok sıcak havalarda(özellikle araba güneş altında durduğunda) araç uzun süre çalışmadıysa bu sorunu yapıyordu. Maksimum yarım dakika falan gaz yememe devir saatinde oynama oluyordu. Daha sonra düzeliyordu. Servisede gittim, lpg servisinede gittim ama bi çözüm bulamadılar malesef. O şekilde kullanmamda bi problem yaşatmadı bana. Sadece her 3-4 depo gazdan sonra 200-300 km benzinde kullandığımda problem çözülüyordu.Sizde bir deneyin isterseniz.
  • Cevap verdiğiniz için teşekkür ler.benim aracin sorununu çözdüm.oksijen sensörü yapıyormuş bütün sorunu.hizlanirken titremesi.ilk çalıştırmada direkgaza gecmesi ve stop edicekmis gibi rolentenin düşmesi.ve her gaza basista silkeleme si kerkmesi bütün sorunlar çözüldü.bu tarz sorunlar yaşayan arkadaşlara yardımcı olur umarım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lpg takılan benzinli araçlar içinde lpg uyumu iyi olan araç seçilmelidir.Yani vvt-i,vtec araçlar..Lpg ustasının gerçekten konuyu bilimsel ele alması beklenir.Örneğin bu tip sorunlardan birinde aracın teknik özellikleri ve gücüne uymayan enjektör nozul çapları değiştirildiğinde sorun ortadan kalkmış.Bir başka sorunda hava hortumları kelepçe gevşekliği görülmüş.Bir diğerinde ısı sensörü arızası görünmüş.Benim aracım geely emgrand.Lpg li.59500 km.de.Anlatılan sorunları yaşamadım.Hatta 55000 km.de ilk defa değiştirdiğim bujileri(standart bujiler) daha yeni takmışım gibi çok az kurum dışında yepyeni idiler.Bu iyi ateşleme sistemi demek.Daha iki defa kontağa basmadım.Son derece dikkatli ve zamanında bakımlarını kendim yapıyorum.
    Lpg sorun demektir diyene de katılmıyorum.Kendi eksikliklerimizi başka yerlere bağlamak yanlıştır.Saygılar....
  • deltoid D kullanıcısına yanıt
    Hocam geely emgrand nasıl araçtır acaba? Konuyla biraz alakasız oldu ama, düşündüğüm araçlar listesine ekledim. Parça - usta durumu, motor performansı, bakım maliyetleri, yakıtı vs. ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.