Şimdi Ara

Yerel Disk C: 120 GB Fazla alan kaplıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yerel Disk C'de 487 GB'lık depolama alanı var ve 42 GB boş yer gözüküyor. Gizli klasörleri göster deyip özelliklere baktığımda ise 325 GB alan kapladığı gözüküyor. Bu 120 GB'lık boşluk nereye gitmiş olabilir?



  • Sistem geri yükleme noktalarını kontrol et. Onlar uzun süre bakılmadığında ve otomatik veya Manuel silinmediğinde, kapladığı alan sürekli artarak devam ediyor. Bunun haricinde appdata - local - temp klasörü de yine aynı şekilde dokunulmadığında birkaç gb yer kaplayabiliyor..
    Yine c diskinde, eğer Windows yükseltme yoluyla kurulduysa, Windows old klasörü de yer kaplamış olabilir..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tree size free programını kurup hangi klasör nerede ne kadar yer kaplıyor görebilirsin ve temizleme işlemini yapabilirsin
  • Windows.old klasörü mevut değildi. appdata-local-temp klasörlerinin hepsini kontrol edemedim fakat yaklaşık 10 GB kaplıyorlardı.

    Tree Size Free programını indirdim ve önceden kullandığım ve bir tür hatayla karşılaştığım için kullanmayı bırıktığım Windows oturumunun belirttiğim alana yaklaşık bir alan kapladığını fark ettim ve bu alandan kurtuldum şu an 161 GB'lık boş alanım var. Sorun çözüldü teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.