Şimdi Ara

YILLARDIR DİGİTÜRK KULLANAN VE BIKAN BİRİNE TAVSİYE LÜTFEN...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar,

    9 yıldır Digi kullanıyorum. Daha önce herhangi bir uydu vs deneyimim olmadı. Artık nefret ettiğim Digiden kurtulmak istiyorum. Allah aşkına bu yolda bana bir fikir verin.

    Evimde superonline fiber internet var. Turkcell TV alabilirim. Çevremde kullananlar fiyat/performans açısından memnunlar.
    Lig TV ve türevleri ile alakamız olmuyor.
    Evde yeni aldığım FHD Sony TV kullanıyorum.

    Beni üzmeyecek, Digi gibi uzaktan 2 yağmur bulutu gördümü yayını bozmayacak bir sisteme ihtiyacım var.

    DSmart, Teledünya, Tivibu, Uydu, Turkcell... Ne önerirseniz önerin Allah aşkına kurtarın artık beni şu Digi zulümünden.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tengin78 -- 24 Ağustos 2015; 15:35:21 >



  • Dsmart modül alın tv destekliyor zaten. Belgesel kanalları fazlasıyla var ve hepsi hd hemen hemen. Sinema kanalları da idare ediyor. Hiç yoktan iyidir. Bi bakın derim. Ama modül üyeliği sakın ama sakın dsmartın kendisinden almayın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dsmart konusunda destekliyorum eğer futbolla işiniz olmayacaksa işinizi görecektir ikisini de kullanan biri olarak dsmartın hd kanalları daha fazla emin olun kalite daha iyi. hd olan ulusal kanalları bile digi sd veriyo nasıl iş anlamdım sadece maç zamanı digiyi kullanıyorum.
  • DreamRiver kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevaplar için arkadaşlar. Aslında foruma biraz bakınca her ne kadar her bir sistemin kendisine göre aksaklıkları olsa da DSmart aralarında biraz daha iyi gibi duruyor.

    Cahilliğimi bağışlayın ama "dsmartın kendisinden almayın" yazınızı biraz daha açıklayabilir misiniz. Modül nedir ve nerelerden alınır? DSmart'tan almayacaksak kimden alacağız?

    Bu arada yazılarınıza olumsuz yorum veren zihniyet kimdir, hangi firma adına çalışıp burada DSmart önerisine - verir anlamış değilim. Şark zihniyeti ile başka firmalara, herhangi bir yere dayandırmaksızın - vermek ne demek anlamış değilim...
  • D-Smart öneriyorum bende gayet kaliteli yayınlar yapan film kanalları var. =)
  • tengin78 T kullanıcısına yanıt
    Birkaç bilindik internet sitesi var orada modülü dsmartın yarı fiyatından daha ucuza satın alabilirsiniz, o nedenle dsmartın kendisinden almayın dedim. Modül ise uydu alıcısına gerek kalmadan (tv destekliyorsa) kredi kartı boyutunda bir araçla dsmart kanallarını izlemeye yarar. Eksileyenleri bırakın kendi hallerine

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.