Şimdi Ara

Yıllık izinde 1.5 haftalık akdeniz turu ve radar noktalari.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar yıllık izinde 1.5 haftalık akdeniz turu yapacagım. Aracım Taunus 2.0 gls, geçen yıl anadolu turuna çıktık 1.5 hafta 1800km :)

    Bu yıl yapacagım tur izmir-bodrum, Bodrum-marmaris, Marmaris-Fethiye, Fethiye-antalya, Antalya-Pamukkale ve Pamukkale-İzmir donuş.

    Anadolu turunda uşak-banaz saçma sapan 3 şeritli yolda 90km/s hızla geçerken radara yakalanmıştım. 200tl cezayı istemeyerek odedim :) Ankara-eskişehir arasında radarlar çok az fakat Bursa-balıkesirde çok var.

    Bilenler yazabilirse sevinirim.

    İzmir-Bodrum arası radar noktaları
    Bodrum-Marmaris arası radar noktaları
    Marmaris-Fethiye radar noktaları
    Fethiye-Antalya radar noktaları
    Antalya-Denizli radar noktaları
    Denizli-İzmir radar noktaları

    Radar noktaları bilelim, boşuna ceza yemeyelim özellikle tedes saçmalıgı yüzünden 2 kez zarara ugradım.



  • quote:

    Aydın,Sökeyi geçtikten sonra Söke ovası yaklaşık 10 km düzlük(dikkat yan taraflar aşırı mıcırlı) bu yolda kesin bir tane radar oluyor.



    Milas'dan Bodruma döndüğün andan itibaren 90'ı gecme. O yol üzerinde çok oluyor. Özellikle Bodrum girişine 20-30 km kala(Geniş virajlı yollarda) aynı anda aynı yolda farklı noktalarda 2 radar bile olabiliyor. Ondan dolayı dikkatli ol. Ayrıca bodruma girişte Torba kavşağında da dikkatli ol.





    Fethiye'den Göcek istikameti yaparken İnlice'yi geçince köşede yuvadalar', '4 tepe kavşağını geçtikten sonra Gülbahçe restoranın önünde şekerleme var', 'Bozarmut'ta ön görüşme Bayır'da tanışma var."



    Marmaris Akyaka yönünde sürpriz var',



    Aydın-İzmir otobanına girmeden (Söke istikametinden gelirken) önce hafif rampa, asağı inerken sağda benzincide ağaçların arasında!..



    İzmir istikametinde Torba ve Selçuk çıkışlarında! İzmir otobanı serbest...



    Burdur'u geçtikten sonra Antalya'ya yaklaşık 50 km kala sorunlar da başladı. İlk sorun, bizi 112 km hızla yakalayan radar.






    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hızlı cevabınız için teşekkür ediyorum, not alıp harıtayı işaretlicem :)

    Antalya-Denizli yolu anlaşılan daglık ve virajlı yol. Radar olma ihtimali varmıdır?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vtecpower -- 16 Haziran 2017; 16:49:42 >
  • Temmuz itibariyle ortalama hız ölçümü üzerinden cezalar yazılmaya başlayacak.Ankarada ki emniyet kameralarının yanlarına hız dedektörleri takıldı bile.
  • Hmm sikintili gunler yaklasiyor. Gerci aracim hiz arabasi olmadigi ve keyif arabasi oldugu icin ortalama hizim 90-100 arasidir uzun yollarda.. 70kms gibi sacma sapan dusuk hizzlarda ceza yemek zoruma gidiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sazlı çıkışında solda yeni fabrika inşşatı var.Orda sıklıkla radar oluyor.Didim Söke arası yine aynı şekilde çok sıklıkla.Yenidoğan çıkışı Outletlerden sonra sabit hız kontrol yazıyor ama plaka okuyucu ondan korkma.Radar arabasıda koyu bej symbol haberin olsun.Bu arada yol mıcır değil bildiğin otoban asfaltı gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senyour -- 16 Haziran 2017; 17:9:53 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vtecpower

    Hızlı cevabınız için teşekkür ediyorum, not alıp harıtayı işaretlicem :)

    Antalya-Denizli yolu anlaşılan daglık ve virajlı yol. Radar olma ihtimali varmıdır?

    IZMIR çıkışında SHELL'den sonraki rampa inişinin başında polis minibüsü radar



    Keçiborlu'dan sonra lütfen meskun mahal hız sınırlarına da uyunuz (baska yerlerde uymanıza gerek yok gibi bir ifade var aman siz her yerde kurallara uyun )





    *ilk radar Denizli yolu kavustuktan sonra, Sagda agaç altı.





    *ikinci radar, Isparta yol ayrımından 4 km sonra, sola viraji döner dönmez.





    *Antalya Kepez girisinde yol sadece mıcırla kaplanmış (niye bilmiyorum, asfalt yok su anda), hızlı girerseniz tehlikeli olabilir... Tekerlekler gömüldügü için ani dönüşler, ani frenler riskli....





    *Burdur'u geçtikten sonra Antalya'ya yaklaşık 50 Km kala sorunlar da basladı. ilk sorun bizi 112 Km ile yakalayan radar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Senyour

    Sazlı çıkışında solda yeni fabrika inşşatı var.Orda sıklıkla radar oluyor.Didim Söke arası yine aynı şekilde çok sıklıkla.Yenidoğan çıkışı Outletlerden sonra sabit hız kontrol yazıyor ama plaka okuyucu ondan korkma.Radar arabasıda koyu bej symbol haberin olsun.Bu arada yol mıcır değil bildiğin otoban asfaltı gibi.

    Güzel bilgi için teşekkür ederim. Söke çıkışı outlet merkezlerden sonra dümdüz yolda radar görmüştüm yaklaşık 3 yıl once. Demekki devam ediyor.
  • Yol farketmez bütün yerleşim yeri yakınında radar oluyor,özellikle hız sınırının değiştiği bölgelere dikkat etmek lazım
  • Muğla'nın nerdeyse her yeri radar. Marmaris Datça yolunda görmedim sadece

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu takip edeyim aynı yerlerden geçmeyi düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmir- Aydın arası, Torbalı çıkışı köprü üzerinde, Selçuk yol ayrımı, Çine giriş ve çıkış (kesin olurlar) Bozarmut, Muğla girişi, Ula - Gölcük kavşağı, Marmaris Çetibeli, Kızılyaka, Döğüşbelen, Toparlar hangisini yazayım.... Muğla da her tarafta var, yavaş git, yolun keyfini çıkart.
  • ben gece çıkıyom radar madar kaygım yok ,,, ben yol,trafik ve hava durumuna göre basarım, bu üçü optimum olsa bile geceleyin görüş mesafesi gündüze göre düştüğü için otomatik olarak hızımda düşüyor, örneğin gündüz 140-150 lik yol gece 110 gidince rahatsız etmiyor, halbuki gündüz olsa 110 çok yavaş gibi gelir, bence sürücü acemi değilse uzun yola gece çıkılmalı
  • İhlalin yeri: Bursa - Susurluk (Balıkesir)

    Not: %10 dan %30'a kadar

    Hızı: 130km/saat

    Ceza tutarı: 206TL



    Yıllık izinde 1.5 haftalık akdeniz turu ve radar noktalari.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şurda burda radar var demeye gerek yok, her yerde radar kaynıyor. 3 Haziranda Istanbuldan Fethiyeye, ordan kemere, 16 Haziranda da istanbula dönüş olmak üzere 2 bin km ye yakın yol yaptım. Kaç çevirmeden gectiğimi, kaç eds kamerası saydığımı inan hatırlamıyorum. Resmen su kaçırmışlar eşeğin bi tarafına. Birinden kaçarsan diğerine kesin yakalanırsın . O yüzden benim yaptığımı yap, uyabildiğin kadar kurallara uymaya çalış.
  • Öncelikle cevap veren arkadaşlara teşekkür ediyorum. Dun tatil turumu bitirmiş ve bugun işe dönmüş bulunmaktayım. Toplam 1944km yaptım, 1944km içerisinde sayamadıgım çevirmeler, eds, tedes ve jandarma kontrollerden geçtim fakat hiçbirinde durdurulmadım. Tabeledeki hız sınırlara, keskin vraj oncesi hız uyarılarak uyarak gittim. Gelecek aylarda belli olur radara girip girmediğimi :) min 75km/s- max 110km/s hız yaptım.
  • Hocam öncelikle hoşgeldiniz, başlığa Akdeniz turu yapmışsınız maalesef gezdiğiniz yerlerin hemen hemen tamamı Ege'de:)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.