Şimdi Ara

YOL BİLGİSAYARI İLE GÖĞÜSUN ARASI AÇILDI (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ankarada oturuyorum aracımı Toyan'a götürdüm zaten oradan satın almıştım.
  • Bende hb corlla alma arifesindeyim hb seçme nedenim benzerlik taşıyor sedana göre daha kısa olması özellikle önden görünüşünün daha güzel olması ama buraada okuduklarım beni düşündürüyor. First Bullet bu açıklığın fotoğrafını koyabilirseniz çok memnun olurum.
    Bu gün test sürüşüne gittik. Test sürüşünü babam yaptı genel olarak iyiyidi. D4D bölümünde daha ayrıntılı anlatacağım. Gelelim fiayata HB terra fiyatını 35.000 YTL düştüler . Sedanı ise 34.900 YTL den bir kuruş aşağıya inmediler. Ellerinde şu anda sadece Gümüşgri HB vardı aralık sonuna kadar 2 HB ve 2 sedan gelecekmiş. Başka araç gelmeyecek falan dedi. Hediye olarak hiç bir şey vermediler.
    Sizin sorununuzu ilettim böyler bir sorun varmış özellikle Hb lerde görülüyormuş dedim. Sedan Hb farketmez ikiside aynı kalitede şimdiye kadar böyle bir sorun duymadım dedi.




  • dün servisten aradılar bekledikleri parça gelmiş pazartesi gelin takalım dediler. bende ilk seferki gibi başka yerlere zarar verecekseniz istemiyorum takmanızı dedim olmaz öyle şey falan hikaye anlatıyor bende kızdım artık ustanız söylüyor zarar vermeden sökmenin bir yolu yok diye dedim bunun üzerine ben sizi biraz sonra tekrar arayayım dedi. tekrar aradı ilk götürdüğümde parca olmadığı için göğsü öyle bir sıkıştırmışlar götürmezsem iki gün sonra daha beter açılacakmış çünkü göğsü ve yol bilgisayarını tutan tırnaklar tamamen deforme olmuş garanti danışmanıylada konuşmuşlar kesinlikle başka yerlere zarar vermeden yapılacakmış bu işlem pazartesi aracımı götüreceğim ve ilk seferde yol bilgisayarının etrafındaki plastik aksama zarar vermeden yapmanın bir yolu olmayan işlem ben şikayetçi olunca nasıl zarar vermeden yapılabiliyor bunu öğreneceğim. belli ki usta ilk seferde işi salladı nasıl olsa fark edilmez diye (salağımya) şimdi tutuştu paçaları ama pazartesi olay çıkaracağım orda insanları aptal yerine koydukları için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FIRST BULLET -- 8 Aralık 2006; 11:32:24 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: FIRST BULLET

    dün servisten aradılar bekledikledi parça gelmiş pazartesi gelin takalım dediler. bende ilk seferki gibi başka yerlere zarar verecekseniz istemiyorum takmanızı dedim olmaz öyle şey falan hikaye anlatıyor bende kızdım artık ustanız söylüyor zarar vermeden sökmenin bir yolu yok diye dedim bunun üzerine ben sizi biraz sonra tekrar arayayım dedi. tekrar aradı ilk götürdüğümde parca olmadığı için göğsü öyle bir sıkıştırmışlar götürmezsem iki gün sonra daha beter açılacakmış çünkü göğsü ve yol bilgisayarını tutan tırnaklar tamamen deforme olmuş garanti dadışmanıylada konuşmuşlar kesinlikle başka yerlere zarar vermeden yapılacakmış bu işlem pazartesi aracımı götüreceğim ve ilk seferde yol bilgisayarının etrafındaki plastik aksama zarar vermeden yapmanın bir yolu olmayan işlem ben şikayetçi olunca nasıl zarar vermeden yapılabiliyor bunu öğreneceğim. belliki usta ilk seferde işi salladı nasıl olsa fark edilmez diye (salağımya) şimdi tutuştu paçalar ama pazartesi olay çıkaracağım orda insanları aptal yerine koydukları için.


    Selam first bullet.Başına gelenler gerçekten can sıkıcı ve talihsiz..Emin ol o yapılan işlem için herhangi bir hasar oluşmuyor..
    Bunu sana söyleyen ustanın o an için hangi psikolojide olduğunu da çok merak ediyorum.
    Günümüzde tüketici hakları çok gelişti, ve olması gereken halini almakta. Ama bu hakkımızıda işletmelerede olay çıkararak aramakta pek tasvip edilmiyor .Servis müdürüne gerekli açıklamayı yapman o an için orada çıkarilabilecek en büyük olaydır.
    Hiç bir işletme müşterisini aptal yerine koymaz,ekmeğiyle oynama lüksü yoktur.
    Araban çok güzel ve umarım yaşadığın en büyük sorun da bu plastik parçası olur.
    Saygılar




  • en guzelını yapıcaksın kardesım pazartesı beklıcem yazmanı ayrıca ustanın zarar verdıgı yerlerıde degıstırte bılıyosan deyıstırt gogusluk se bu komple deyıstırt ıscılık hatasını nasıl savunuyo zaten bızım turk mılletı ıscılıne laf dokundurtmaz hatalıysada kabul etmez bu hep bole
  • beni kızdıran ilkinde başka türlü sökülmez diyen adam şimdi garanti veriyor zarar vermeden yapacağına demeki ben bu olayın üstünde durmasam adam ikinci onarımdada aynı şeyleri yapacaktı. nasıl insanlar bunlar sen bu işten para kazanıyorsun işini düzgün yapsana üç gün sonra fren balatası değişirken anahtar kaportaya çarpıp çizicek kaportayı çizmeden olmaz bu iş diyecek herhalde. servis diye götürüyorsunuz oto sanayi deki ustadan ne farkları var. göz göre göre yalan söylüyor adam yanına gittiğimde aracın plastik aksamındaki kalkmış yerleri tırnağıyla koparıyordu sonrada gözümün içine baka baka bir şey yok burda diyor. ben sırf çizik kırık bilmem ne olmasın diye sıfır araç aldım adamın yaptığına bak.
  • Arkadaşlar alıntıdakilere tamamen katılıyorum Bende sedan var 2005 hiç böyle birşey olmadı.Arabayı aldıktan sonra HB lerin içine binince ağzım açık kaldı;hemen hemen hepsinde bahsi geçen işçilik sorunu ve fazlası yani işçilik kusurları var:ingilizler Türkiye ye gönderilen arabaları sallıyor....
    quote:

    Orjinalden alıntı: SACRED REICH

    SEDAN MODELLERİ TÜRKİYE'DE ÜRETİLİYOR..HATCBACK LER İSE İNGİLİZ ÜRETİMİ..EMİN OLUN İNGİLİZ VERSİYONLARDA UFAK TEFEK DETAYLARDA O KADAR ÇOK İŞÇİLİK HATASI VAR Kİ.....HERZAMAN DERİM İNGİLİZLERİN İĞRENÇ MONTAJ İŞÇİLİĞİ VAR.




  • kardesım haklısın valla ama bence adamın hatalı yaptıgı herseyı deyıstırt bu ulkede tuketıdcı koruma dernegı dıye bısı var ıtıraz ederlerse oraya basvur benım bır cok seyımı deyıstırdıgım yer ınan hakkını sonuna kadar savunuyolar
  • geçmiş olsun arkadaşım yapılan gerçekten çok ayıp birşey. örneğin sana düzgün davranıp gerekli açıklamayı yapsalar belki sen bu problem için kızmayacaksın bile. hatta "vay be ne güzel ilgilendiler" demen büyük ihtimal. her yerde böyle dangalar ustalara rastlanıyor. bazılarında çok fazla bazılarında az. fakat mutlaka böyle tipleri şikayet etmek lazım. emin olun aynı ustası hakkında 2 şikayet alan servis müdürü 1 gün bile çalıştırmaz. bizim halkımız biraz da böyle durumlara tepki göstermiyor. sen o sırada olayı servis müdürüne intikal ettirsen bakalım nasıl tutuşacaklar. olayı intikal ettirirken bağırarak olayları halledebileceğinizi düşünmemenizi tavsiye ederim. damardan vurun, "sizden hiç beklemezdim" veya "böyle ustalar size yakışmıyor" felan deyin. çok etkilidir. aksi takdirde adam birşey yapacaksa da inadına yapmıyor.

    ayrıca ankara toyan'ı kesinlikle kara listeye almak lazım Toyotaya yakışmıyor. ben bu servisi çok duymaya başladım.




  • bizde de 2004 model 1.6 sol sedan versiyonu var aynı sorun bizdede var 2,5-3mm göğüste açılılık var ama servise götürmedim henüz fırsat bulamıyorum yoğunum biraz inşallah bizdede böyle sorunlar olmaz sanada geçmiş olsun first bullet
  • arkadaşlar bu sabah bıraktım aracı şimdi aradım yarına alabilecekmişim benimde işime geldi gündüz gözüyle almak. başka yerleride parçalarlarsa daha rahat fark ederim umarım bu sefer sorun çıkmaz bu kadar ufak bir problem için böyle uğraşmak açıkcası beni yordu. bu arada beni toyandan ilk sefer ki onarım hakkında bir şikayetim varmı diye aradılar bende durumu tekrar anlattım arayan insan ben olayı araştırıp sizi tekrar arayacağım dedi tekrar aradığında ise usta başı ve formenle görüştüğünü böyle bir tamirat sırasında böylesi zararların oluşabileceğini söylediklerini anlattı yani aynı tas aynı hamam.
    arkadaşlar aracı nerden aldıysam oranın servisine mi gitmek zorundayım bakımlar için başka bir servise gidebilirmiyim acaba eğer böyle bir şansım varsa servisi değiştirmek istiyorum.




  • Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun. Maalesef benim 1 hafta önce almış olduğum aracımda da aynı problem oldu. Ancak açıklık fazla olmadığı için şimdilik servise gitmiyorum. Aracını servis için istediğin Toyota Yetkili servisine götürebilirsin. Aracı almış olduğun servise götürme gibi bir mecburiyetin yok

    quote:

    Orjinalden alıntı: FIRST BULLET

    arkadaşlar bu sabah bıraktım aracı şimdi aradım yarına alabilecekmişim benimde işime geldi gündüz gözüyle almak. başka yerleride parçalarlarsa daha rahat fark ederim umarım bu sefer sorun çıkmaz bu kadar ufak bir problem için böyle uğraşmak açıkcası beni yordu. bu arada beni toyandan ilk sefer ki onarım hakkında bir şikayetim varmı diye aradılar bende durumu tekrar anlattım arayan insan ben olayı araştırıp sizi tekrar arayacağım dedi tekrar aradığında ise usta başı ve formenle görüştüğünü böyle bir tamirat sırasında böylesi zararların oluşabileceğini söylediklerini anlattı yani aynı tas aynı hamam.
    arkadaşlar aracı nerden aldıysam oranın servisine mi gitmek zorundayım bakımlar için başka bir servise gidebilirmiyim acaba eğer böyle bir şansım varsa servisi değiştirmek istiyorum.




  • cevap için teşekkürler içime su serptin. 10000 bakımında başka bir servise götüreceğim aracımı. bu arada imzanda rizeli yazıyor futbol kulübü olarakmı memleket olarakmı bende rizeliyim fındıklıdan o nedenle sordum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FIRST BULLET -- 12 Aralık 2006; 14:24:26 >
  • arkadaşlar öğlen gidip arabamı aldım açıklık tamamen kapanmış. üstelik busefer hiç bir yere zarar vermeden yapmışlar bu işi.

    ilk seferinde imkansız başka türlü olmaz dedikleri işlem bu sefer hiç bir problem olmadan gerçekleşti. ama ben ilk seferinde olayın üstünde durmasam belkide aynı şey yada daha beteri olacaktı.

    bu olaydan sunu anladımki ne yazık ki normalde yapılması gerekenler siz dürtüklemeden yapılmıyor. çalışanların böyle davranmaları ne kadar kendi hataları olsada üstlerininde onları denetlememeleri onları dahada rahat davranmaya itiyor. sonuç toyota gibi bir markanın ismi karalanıyor. ben bir dahaki aracımım yine toyota olacağını düşünüyordum hatta eşimin 2001 polosunu satıp yaris almayı düşünüyordum ama şu an başka markaları düşüşüyorum.neyse...

    arkadaşlar yardımcı olan herkese ve geçmiş olsun dileklerine teşekkürler. kazasız arızasız ve cezasız günler dilerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FIRST BULLET -- 12 Aralık 2006; 14:23:35 >




  • Evet kardeşim Çayeli

    Bu arada sorununun çözüldüğüne sevindim

    quote:

    Orjinalden alıntı: FIRST BULLET

    cevap için teşekkürler içime su serptin. 10000 bakımında başka bir servise götüreceğim aracımı. bu arada imzanda rizeli yazıyor futbol kulübü olarakmı memleket olarakmı bende rizeliyim fındıklıdan o nedenle sordum
  • Sorununun çözüldüğüne sevindim..
  • teşekkürler arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.