Şimdi Ara

Yol gösterin veya fikir verin ne yapacağımı bilmiyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
61
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese iyi akşamlar..
    Ben öncelikle kendimi kısaca tanıtayım 11. sınıfım ve %100 İngilizce olan bir Mühendislik şu andaki hedefim. Ve fen lisesinde olduğum içinde ingilizcenin üstüne pek düşülmüyor.Ben de hazırlığı atlamak istiyorum direkt ve üni. 1de de pek zorlanmamak için artık ingilizceyi iyi bilmek istiyorum. Bende bu sene ailemden dershaneye değilde ingilizce kursuna yazdırmalarını istedim ama sonrasında değişik şeyler aklımı kurcaladı.
    Öncelikle kursu toefl'a girmek için istiyordum ama sonrasında Yds nin de işimi az çok göreceğinin farkına vardım.
    Bir yabancı dil kursunun sınavına girdim ve 150 kişi civarında 11. sınıf arasından 7. olmuşum. Bu yüzden de biraz indirim yapmışlar.Toplam 230 saat civarında olacak şekilde 3 kur veriyorlarmış. Bizden istenen ücret 1400 tl.
    Sorum burada başlıyor. Açıkçası çok düşünüyorum 1400 tl vermeyip yds ye kendim hazırlanabilir miyim? 1400 vermek yerine 100-200 tl verip kaynaklara evde çalışırsam 2016 güz yds sınavında başarılı olabilir miyim en azından 85 üstü puan alabilir miyim? Eğer düzgün çalışmayla olabilecek işse paramızı boşu boşuna harcamanın gerek olmadığını düşünüyorum. Birde YDS sanırım sadece şıklı bir sınav değil mi yani konuşma dinleme faland a var mı?
    Sorularım bunlar ve cevaplarsanız sevinirim yol gösterenlere şimdiden teşekkür ederim. Kaynak tavsiyesinde bulunabilirsiniz?



    < Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >







  • UP



    < Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.