Şimdi Ara

Yol verme tartışması (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
3
Favori
3.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşınızın eşgalini verinde yolda kazara karşılaşırsak falan hemen uzaklaşalım. Adamla tartışma yaşıyosun arabadan pompalı tüfek el bombası elektroşok cihazıyla fln iniyor düşünsenize

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keske arkadasiniz o apaci dediginiz kekolardan 3 tanesini pompaliyla oldurseydi. Yanindaki arkadasida kalan iki kisiyi elektro sokla soklayip bicakla oldurseydi. Arkadasin ve yanindaki apaci kalan omurlerini bir delikte curutselerdi ne guzel olur toplum biranda potansiyel suclu 7 sosyopattan kurtulmus olurdu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 yılı çakarlar umarım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jeopol

    ülke gta serisine dönmüş


    quote:

    Orijinalden alıntı: MaXiLoPeZ

    Arkadaşınızın eşgalini verinde yolda kazara karşılaşırsak falan hemen uzaklaşalım. Adamla tartışma yaşıyosun arabadan pompalı tüfek el bombası elektroşok cihazıyla fln iniyor düşünsenize


    quote:

    Orijinalden alıntı: E-HDI

    TC yasalarından ve hakimlerinden yola çıkarsak şahıs ödüllendirilir .

    1. üstün vatandaş plaketi
    2. devlet tarafından korunma
    3. bu güzel hareketliliğin devamını dileme
    4. karşı tarafa ağırlaştırılmış müebbet hapis ( arabayı bırakıp kaçana )
    5. hediye paketi için de PALA .
    6. polislerle foto çekip ( selfie ) paylaşma

    süreç bunlara eklenerek devam edecektir.

    hocam kopardın akşam akşam ya sizi de güldürsünler umarım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr Thoth -- 12 Mayıs 2014; 21:42:43 >




  • Meşru müdafaanın da sınırı var karşıdakiler sadece üstüne yürüdüyse arkadaşınız haklı çıkmayacaktır, sadece sopa çıkarsa veya sadece şok cihazını çıkarsa meşru müdafaa kabul edilebilirdi.

    İnşallah önceden bir cezası vardır da para cezasına çevrilmez diyeceğim ama böyle adamlara hapis yatmak pek sorun değil adam girip yatıp ekmek elden su gölden yaşıyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adana mı ?
  • Fuze yok muymus veya atom bombasi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 lastikli cephanelik maaşallah
  • Delikli demire güvenen adam işte.
    Yok karşıdaki 5 kişiymiş napsınmış falan filan anlatmayın. Eğer arabasında korkak güvenceleri olmasaydı tıpış tıpış yoluna gidecekti. Benim arabamda da yok öyle şeyler, tornavida bile bagajda kutuda. Baktım apaçiler, kalabalıklar tıpış tıpış gidiyorum yoluma. Ha yeri gelir o 4 kişiye de Bismil olur atlarım, ama yok yol vermedi yok o olmadı falan liseli işleri bunlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: infernaltr

    Merhaba arkadaşlar bir arkadaşım arabasıyla kalabalık bir caddede trafik sıkışıklığından yol verme tartışması yaşadı . Arkadaşım arabada taşıdığı ruhsatlı pompalı ile araçtan inip yüzlerce insanın gözü önünde cafenin , barların , lokantaların olduğu caddede pompalı tüfeği çıkardı karşı tarafa doğrulttu bu sırada sözlü kavga ettiği karşı taraf arabayı bırakıp kaçtılar. Arabayı yolun ortasında bıraktıkları için yol kapandı ve yoldakiler ve mekandaki vatandaşlar bölgeden uzaklaşmaya başladı. Polis ekibi geldi arkadaşımı götürdü. 1 gün polis merkezinde kaldı sonra salıverildi karşı taraftan bir kişi bana silah doğrulttu diye şikayetçi oluyor bunun cezası ne olabilir ?


    -Alkol var. (Araç sürücüsü değil)
    -Pompalı tüfeği polis el koydu. (Taşıma ruhsatlı)
    -Elektroşok cihazı da vardı o da el konuldu.
    -Bıçakta el konuldu.


    nasıl arkadaşlara sahipsin, farkında mısın?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Abi pompalı tüfek nedir ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçma sapan ceza kanunumuz yüzünden büyük ihtimal ceza almayacak arkadaşın.

    Alkol var, elektroşok cihazı var, silah var, bıçak var.. Roketatar filan da bulundursun bari. Tek dokunuşla geniş bir alanı temizler. Böyle psikopatlarla aynı trafikte geziyoruz vay be..Herkes tartıştığı kişiye silah bıçak çeksin. Oh ne ala memleket. Ne oldunuz arkadaş ya insan hayatı bu kadar ucuz mu?

    Ben 18 yıldır belimde silah taşıyorum. Bugüne kadar trafikte birçok kez tartıştım kavga ettim. Bir kişiye silah çekmişliğim yoktur. Ağır küfür edilmediği ve üzerime yürünmediği sürece ota b..ka kafamı bozup ta kavga çıkarmam. Özellikle yanımda ailem veya bayan varsa sırf olası trafik tartışmalarına bulaşmamak için daha özenerek kullanıyorum arabamı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CAD34

    Umarım arkadaşın iyi bir ceza alır. Bu ne yahu? Çıkar arabadan pompalıyı üzerine yürü. Ya yoldan geçen birine denk gelse ateş? pisi pisine biri gidecekti. Aslında bu silahları ve ruhsatları komple kaldırmak lazım. Bu ne yahu? Adam maç bitiyor çıkıyor evin balkonuna havaya 2 el ateş ediyor. Düğüne gidiyor havaya 2 el ateş ediyor.

    Kesinlikle, ancak iş icabı ve hayati tehikesi bulunanlara verilmeli silah. Aksi takdirde böyle saçma olaylara daha çok şahit olacaz. İyiki karşı taraftakilerde silah yoktu. Yoksa haberi burada değil televizyonlarda görürdük bilmem kaç ölü diye.
  • Yanlış anlamadığımız nokta arkadaşınız arabada niye silah taşıyor?
  • Katiliyorum kardesim,etraf kalitesiz,soysuz edepsiz,haysiyetsiz insamlarla dolu.Bunlari yakalayip kizgin demire oturtacan,yazik insan hayati o kadar basitmi?Insan zaten ailesi icin yasiyo yoksa bende hersey mevcut ama olmuyo,bazi tiplere toplu katliam yapmak geliyo icimden ama ailem icin gikim cikmiyor..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlgili bir avukatla ceza meza almadan kurtulur, gercekten uzerinize yurunduyse malinizi veya caninizi yada etrafta birinin malina canina gelecek ve o anda baska yolla def edemeyeceginiz saldirilarda oranyili sekilde karsilik vermek korumak amacli silahta cekilebilir ateste edilebilir, ama hakim orada arabayla kacma imkanin varda kacmadiysan polise haber verme imkanin varda vermediysen onlarada sanada yapistirir cezayi, savci herhalukarda herkese patir patir ceza isteyecektir ;)

    Yani adamlar sana terlik firlatiyorsa sen silahla ates edip vuramassin ;)

    Zaten silah ateslenmemis , ama bicok maddeden arkadasiniz icin ceza istenecektir, ama ifadenizi tamamen mesru mudafaaya yonelik verir dogru gercek ifadenizi suslemeden gercegi anlayirsaniz ceza almayabilirsiniz, ama surec uzun olacaktir 2 yil mahkeme surer 1-2 yil temyiz , 4-5 yilda hukum kesinlesir yada istenecek cezapar 2 yil altindaysa sabika yoksa hagb karari verilirse temyiz falan olmaz 5 yil bi suc islenmezse ceza kalkar hagb kararlari adli sicil kaydinda gozukmez sadece mahkemelerin gorecegi ayri bir yerde sakli tutulur ;)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Boyle durumlarda lutfen kaciniz benden size tavsiye :) arabanizin icinde sakince oturun el kol yapmayin icinizden kufredin

    Erkeklik cart curt hikaye, o mahkemelerde sucsuz oldugunuz halde surunur durursunuz, bidahada onunuzde benzinle birisini yaksalar arkanizi donup gidersiniz emin olun

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olayda meşru müdafaa da olsa dava açılır sen de tanık olarak dinlenirsin eğer gördüysen. Meşru müdafaa yoksa silahlı tehditten ceza alır birden fazla kişiye karşı işlendiği için ceza artırılır ancak haksız tahrik indirimi de olabilir. Ayrıca pompalı tüfek 6136 ya girmez ancak ruhsatı yoksa idari para cezası verirler. Bu kadar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: huso0655

    Katiliyorum kardesim,etraf kalitesiz,soysuz edepsiz,haysiyetsiz insamlarla dolu.Bunlari yakalayip kizgin demire oturtacan,yazik insan hayati o kadar basitmi?Insan zaten ailesi icin yasiyo yoksa bende hersey mevcut ama olmuyo,bazi tiplere toplu katliam yapmak geliyo icimden ama ailem icin gikim cikmiyor..

    Aynen hocam.. yasamayn da bilmiyor bu adamlarin ne b*k oldugunu.. sonra cikp humanist humanist konusuyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beylik tabancasi vardir
    Pompali ne arkadas ?
    Bu cahillikte iseniz hepsi mustehak size.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.