Şimdi Ara

Yosemite 10.10.1 Yayınlandı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bilgisayari kapatmak istedigimde fark ettimki guncelleme var, nedir diye baktigimda yazilim guncellemesi oldugunu yaziyordu.
    Kisacasi tum yosemite kullanicilari icin onerilir. Bu guncelleme mac'inizin kararliligini ve uyumlugu arttirir yaziyor. Guncelleme boyutu 311 mb.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Artık güncellemeye korkar oldum.Bakalım,inşallah pencereyi genişlettiğimiz zaman yazıların kararması sorununu çözmüşlerdir.
  • mavericks gibi başarılı olmayacak bence
  • ben guncelledim. Pek bir fark goremedim.. Aam gecen guncelledikten sonra Mac OS de ilk defa karsilasitigim bir sorun oldu.. XCODE coktu.. inanamadim...Bidaha actim ama bu sefer cokmedi... Belki ayagi isinmamisti ondandir..:P

    yosemite'de benim sevmedigim pencereleri kapatma yerinde uc tane dugme var ya. Biri carpi(kapatiyor) digeri eksi(pencereyi gizliyor, Sonuncusu ok isaretli tam ekran yapiyor. Ben bunun tam ekran yapmasini istemiyorum. Ama ekrani kaplasin istiyorum... Maverickte oyleydi. Simdi xCode ile calisirken, bazen dalginligima geliyor ona bir tikliyorum. Hooop tum sayfa duzenleri birbirine giriyor... Onu nasil tam ekran degil de, buyuten sekil olarak ayarlariz?

    Duzenleme: Tamam buldum..:D ALT basili tutup ona tiklamamiz gerekiyormus...:D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedehakan -- 20 Kasım 2014; 4:14:38 >
  • Şu apple tv air play takılmasını bi düzeltseler bari.
  • Benim bir sorum olacak arkadaşlar başlık kirliliği yapmayıp buradan sormak istedim umarım bir sakıncası yoktur. Bilgisayara Garageband indirmek istiyorum ancak 10.9 sürümü gerekiyor diyor. Benimki 10.8.5 . Buraya kadar her şey tamam ancak 10.9'a nasıl upgrade edebilirim bilemiyorum çünkü apple'ın sitesinde aradığım zaman direk Mavericks yerine Yosemite'e yönlendiriyor beni. Direk yüklesem mi Yosemite'i ? Olumsuz yorumlarda duyduğum için emin olamıyorum. Tek derdim Garageband indirebilmek aslında bilgisayara . Beni aydınlatabilecek olan olursa çok memnun olurum saçma bir şey de söylemiş olabilirim . Detaylı olarak bilgisayardan, apple'dan mac'ten anladığım söylenemez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.