Şimdi Ara

Yosemite Kapanırken Dock Yarıya Kadar İniyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yosemite ilk çıktığında güncelleme yapmıştım temiz kurulum yapamamıştım ve bu sorun güncellemeden dolayıdır diye düşünüyordum. Ancak bugün temiz kurulum yaptım ama durum aynı. Sistemi kapat'a yada yeniden başlata tıkladığımda bilgisayar kapanmadan önce alttaki dock yarıya kadar iniyor ekran hafif kararıyor belli bir süre belli kalıyor ve birden kapanıyor. Yani bilgisayar kapatılırken dock ekranın sonuna kadar iniyordur ekran yavaş yavaş kapanıyordur böyle bir görsellik vardır diye düşünüyordum ama bende olmadı. Bende sürekli yarıda kalıyor. Düzeltmek için ne yapabilirim?



  • Yosemite bug'ı.Yeni versiyonu gelene kadar bekleyeceğiz.
  • mogosan kullanıcısına yanıt
    Bu sadece bana ozel degil yani. Herkeste bu varmi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok,size özel değil.Hemen hemen bütün kullanıcılarda var.
  • yazılımsal olabilir
  • Merhaba arkadaşlar ben de ikinci el Mac aldım.fakat aldığım kişi tamamen sıfırlamamış.bende usb den Sıfır kurulum yapacaktım sonra vazgeçtim dedim ki Apple a sorayım.yazdım destek Bölümü'ne hemen aradılar bilgisayar başlatılırken cmd+R tuşuna Basılı tuttum disk izlencesinden mac hd i sildim os x yeniden yükle Yaptım Yosemite kuruldu.
    Ben şunu anladım arkadaşlar.os x işletim sistemi kendi kafamıza göre Windows gibi yükleme Yapacağımız bir işletim sistemi değil.apple ı arayın ve her türlü memnun kalıyorsunuz.apple fan boy falan Değilim ama gerçekten verilen paranın sadece ürüne değil ürün+destek olduğunu anladım, sizde anlarsınız.
    Samsung telefona arkadaşım 1200 lira para verdi Aldı.bi sıkıntı çıktı.yurt dışı olduğu için Samsung Türkiye ilgilenmedi.ve aldığı ülkeden sim kilidini falan açtılar.birde arıza çıkarsa burdaki Samsung tamir yapmayız diyorlarmış.böyle birşey var mı ya.globalleşen Dünya'da bunlar mı kaldı.zaman mekan farkı mı kaldı artık.neyse herkesin zevki farklı tabi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.