Şimdi Ara

ySense

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
53
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • eski ismi clixsense olan ve prodege isimli şirkete geçtikten sonraki ismi ysense olarak değişen, oldukça katı kurallara sahip bir sitedir kendisi. muadili siteler içerisinde en çok üyeye sahip olan ve üyeleri ile ilgilenen, ödemeler konusunda aksama yaratmayan sitedir.

    ödemelerinizi amazon hediye kartı, payoneer transfer yöntemi ya da airtm transfer sistemi ile ülke bankalarından nakit olarak ya da istediğiniz herhangi bir cüzdana kripto para olarak alabilirsiniz.

    konuya oldukça hakim bir üye olarak aklınıza takılabilecek bütün sorulara sabırla cevap verebilir, para transferi konusunda neler yapmanız gerektiğini anlatabilirim. transfer noktası çok önemli çünkü ücretler konusu çetrefilli.

    unutulmaması gereken sabırlı olmak ve sık sık siteye girerek yeni anketleri kontrol etmektir. ysense birçok anket sağlayıcısı ile birlikte çalışır ve onların oluşturduğu anketleri üyelerine sunar. ilk haftalarda ysense ve bu anket sağlayıcılar yeni üyelerin profillerini belirler. profil belirleme işini anketlere girişte verdiğimiz çeşitli bilgiler vasıtasıyla ve ysense ana sayfasında zaman zaman ortaya çıkan profil soruları ile yaparlar. bu nedenle ilk haftalar da anketlerden atılmak doğaldır. zamanla profil tamamlandıkça anketlerden atılma sıklığı düşmekte ve anket başına ödenen ücret artmaktadır. ayrıca site, günlük kazancınızın üzerine elde edilen günlük miktarın %14 'ünü bonus olarak verir.

    ayrıca offers denilen kısımda, birtakım oyunları ve uygulamaları indirip oynama karşılığında üyelerine ödemeler yapar. oyunlar level atlama esasına göre ödemeye tabidir. uygulamalar ise bazen sadece indirmeyle ödeme yapar bazen de uygulamayı indirilip üye olma kaydıyla ödeme yapar.

    aşağıda bazı hassas noktaları belirttim ve referanslı linki yazdım.

    -öncelikle ilk profil bilgilerini doğru bir şekilde tamamlamalısın ki ileride alacağın ödemede sıkıntı yaşamayasın.

    -ödeme almak istediğin sistemde kayıtlı e-posta adresin ile ysense sistemine kayıt olduğun e-posta adresi mutlaka ama mutlaka aynı olmalı çünkü para transferi e-posta üzerinden yürüyor.

    -ön sayfada ilk günlerde gelecek olan profil sorularını tutarlı bir şekilde cevaplamalısın.

    -anketlere de tutarlı cevaplar vermelisin ve sabırlı olmalısın.

    -kesinlikle aynı cihazdan birden fazla üyelik çalıştırmamalısın ki ban sebebidir

    -aynı isim ile birden fazla üyelik yapmamalısın.

    -vpn kullanırsan hesabın kapanır.

    denemeye başla;https://www.ysense.com/?rb=122555716



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recepozkan1980 -- 6 Nisan 2024; 11:18:59 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.