Şimdi Ara

Ytü elektirk müh. kılavuzdaki kadar düşer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Biliyorum kimse 2010 kılavuzuna güvenmiyo ama benimki de umut işte:s.ytü elektirk iö geçen sene 37binlerde kapatmış kılavuz 52binler diyo bu kadar düşer mi sizce?Düşse varya hayaller işte)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cucucucu44 -- 8 Ağustos 2010; 23:50:35 >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: cucucucu44

    Biliyorum kimse 2010 kılavuzuna güvenmiyo ama benimki de umut işte:s.ytü elektirk iö geçen sene 37binlerde kapatmış kılavuz 52binler diyo bu kadar düşer mi sizce?Düşse varya hayaller işte)


    Keşke düşse ben de istiyorum ama çok çok zor
  • valla kardeş 2010a güvenmeyin.bu sene elektriğe yoğunlaşma var diyolar ama hiç bişe de belli olmaz bekliyoruz görcez
  • teknik üniversitelerde bahsettiğin gibi major bir düşüş beklenmez bence.
  • Kılavuzdaki 2009 SAY-2 taban başarı sırasının MF-4 simülasyonu. Neden o kadar düşük? Demek ki geçen yıl YTÜ Elektrik Mühendisliği (İÖ)'ye yerleşen adaylardan en az birinin 2009 ÖSS Fen-2 testindeki Fizik netleri veya Mat-2 testindeki Matematik netleri kötüymüş. Bunların ne özelliği var? Bu yıl MF-4 puan türü için Fen-2'deki (LYS-2'deki) Fizik sorularının özel bir etkisi var, en çok etkili testlerden biri. Matematik de öyle. (Yerleşen adayların puanlarını yeni sisteme uyarlamışlar ve sıralamışlar.)

    Ben kılavuzdaki kadar düşük taban başarı sıralarının olacağını pek sanmıyorum. Belli de olmaz; ama kontenjanlar belliyken ve her yıl bölümlerin kaçıncıları aldıkları az çok belliyken 52k'lara kadar gideceğini sanmam.
  • Bence de katılıyorum.bu saatten sonra bilemiyoruz bekleyip görcez
  • bu elektrige olan talep nedir anlamadım.elektrik teknisyeni aranıyor mühendisi değil.ayrıca elektronikte yok bölümde neden bu kadar talep var?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: inmydarkesthour

    bu elektrige olan talep nedir anlamadım.elektrik teknisyeni aranıyor mühendisi değil.ayrıca elektronikte yok bölümde neden bu kadar talep var?

    elektrik mühendisi de aranıyor..

    neden bu kadar talep var dersen bilirsiniz memurlar.net diye bi site var..burada devlete alımlarla ilgili konuları konuşuyorlar..elektrik elektronikçiler ve elektronikçiler kendi mesleklerinden az alım yapıldığından elektrikten çok alım yapıldığından yakınıyor..bu da tabi öğrencilerin dikkatini çekmiş..

    bir de imza yetkisi işi var tabi ama bunu elektrik elektronikçiler de 3 tane seçmeli dersi alarak imza yetkisini alabiliyor..

    özel sektörde de aslında elektrikçiyle elektrik elektronikçinin(yüksek gerilim) farkı yok..

    yani tek avantajı devlette çok atama yapılması eğer özel sektör düşünüyorsanız elektrik müh de olsanız elektrik elektronikte elektrikte uzmanlaşmış olsanız aynı sayılır..




  • Elektrik mühendisliğini övecek arkadaşlar övmesinler.Biz boşta kalıcağız sonra
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.