Şimdi Ara

Yunanistan Savunma Bakanı: Türkiye iHA'larda çok ilerledi, Yunanistan geride kaldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • treyturop T kullanıcısına yanıt

    maliyet isin icine giriyor maliyet savunma füzeleri ihadan daha maliyetli :) kimse buna deyinmemis.ki iraninin gönderdigi füze ve ihalar deneme amacliydi israil bize birsey olmuyor diyecek e size birsey olmuyor zaten bizde uyari amacli gonderiyoruz diyecek tüm dünyada bunu yiyecek bizans surlari buna örnek.şuan maliyet sebebiyle lazer savunma sistemine yönelecekler hiç nüfus etmiyormuş gibi konusman çok komik.sanki iha füzeleri gönderirken senin kadar bilmiyormuş iran gibi konuşman çok komik :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt
    Rusya Ukrayna savaşı full drone'lar üzerinden ilerliyor. Göğüs göğüse çarpışma yerine herkes dronelara bomba bağlıyor. Bayraktar gibi ihalar yerine shahed tarzı kamikaze drone'lar tercih ediliyor artık. Hem daha ucuz hem küçük oldugu için daha kolay hedefe varıyor.

    Rusya açığını bulmadı, İran üzerinden shahedler aldığı için cepheyi dengeledi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • CleanCoders C kullanıcısına yanıt

    günaydın bkz s400

  • treyturop T kullanıcısına yanıt
    İHA lar tüm dünya ya peynir ekmek gibi satılıyor. biz gelen paraya bakalım. uyandırma enayileri.:) İha yerine S400 almasınlar. şaka bir yana F16 ile s400 ü 400 km öteden vuracak seyir füzesi atarsa ne olacak. F16 yine çöp mü olacak. füzeler sadece karadan ateşlenmiyor. F16 ve SİHA lar füze ateşlemek için iyi bir platform.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 18 Nisan 2024; 16:32:44 >
  • CleanCoders C kullanıcısına yanıt

    adam senin pistini vurursa f16 ve siha kaldıramazsın yani tamamı çöp. Ama iranın araçtan fırlatılan piste ihtiyaç duymayan sihaları bi nebze kullanılabilir o da hava savunma sistemi vuruş alanına girmemek kaydıyla. Veya ucuz sihaları yollayıp karşı cephaneyi bitirip ardından daha fazla hava aracıyla saldırıya geçebilirsin o da adet sayısının yüksek olmasına ve ilk saldırıyı senin yapmanı gerektirir. Ama karsı taraf senın muhımmatını bildiği için senınkınden fazlasını herzaman urettiğinden senın muhımmatın yine çöp

  • Aléister Crowley kullanıcısına yanıt
    Biz de gençler olarak gidiyoruz.Burda onun bunun için Yunanlılarla savaşacağımızı mı sanıyorsun?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • treyturop T kullanıcısına yanıt
    savaşta silah çeşitliği önemlidir. her türlü silahın olmak zorunda. dengeyi yakalayamaz isen kaybedersin. S400 de olacak, F16 da olacak, F35 inde olacak, SİHA da olacak... (Muadilleri de olur)

  • ardarulez A kullanıcısına yanıt

    Dronlar küçük. Bu sihalar gibi değil ki. 3 kuruşluk drona bombayı koyup tepesinden tankı patlatıyorlar. Bilmem kaç milyon dolarlık t-90 tankını 2 tane dronla patlatacaklar. Tabi savaş dronla yürür. Rusya açık bulamadıysa bu tb2'ler hakkında neden haber çıkmıyor? 2 tanesinin düşürüldüğü video vardı aylar önce.

  • Demir kubbe tarzı koruma ile anca çok kısıtlı bir alanı korurlar İsrail’in öyle bir savunma sistemi olmasının nedeni çok küçük bir ülke olması.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Rte nefretşyle hayata tutunan içerideki düşmanlar bu yunanlıya ayar verebilir. Yok yaw siz daha güçlüsünüz derler. Hiç şaşırmam.

  • CleanCoders C kullanıcısına yanıt

    kölelik zihniyetinden kurtulamamıssın belli de o iş o şekilde ilerlemiyo insan kullanmak ayrı bişey sistemine entegre etmek ayrı bişey sen daha olayın farkını kavrayamamıssın

  • madbad M kullanıcısına yanıt

    Fiili olarak zaten tüm dünya ABD nin kölesidir. Kendini köle olarak görmüyorsan şanslısın. benim gibi köleliğe isyan ediyorsan her gün acı çekiyorsun demektir.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.