Şimdi Ara

Yurtdışı Dil Okulu Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, bir şirkette çalışmaya devam etmekteyim. Ağustos döneminde 1 aylık hızlı bir dönem için yurtdışı dil okullarına gitmek niyetindeyim. Seviyem Pre İntermediate ile İntermediate arasıdır ancak yurtdışı ziyaretlerinde bulunduğumda kendimi anlatabiliyorum. 1 aylık bir kurs için uygun maliyet ve optimum performans ile ilgili önerileri olan var mı? Bu konuda tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim



  • gs_1616 kullanıcısına yanıt
    merhabalar,

    ben 3 yıl önce maltya gitmiştim ;

    eğer maltaya gidecek iseniz,

    maltanın diğer avrupa ülkelerine göre daha ekonomik olarak daha uygun olduğunu söyleyebilirim.
    - maltada çalışmak sıkıntı olabilir çünkü çalışma izni olmadan çalışmak biraz zor gibi.
    -ben LAL Language Centres dil okulunu tercih etmiştim çok ta memnun kaldım
    - şubat ayında yani okulların açık olduğu dönemde gitmenizi tercih ederim çünkü yazın çok fazla türk oluyor ben şubat ağustos döneminde gitmiştim şubatta 6-7 tane türk var iken ağustosta çok daha fazla türk ile karşılaştım
    -yabancı arkadaşlarla takılmayı, mümkün olduğunca türklerden uzak durmanızı tavsiye ederim çünkü 4 hafta çok kısa bir süre ben 22 hafta kalmıştım.
    - eğer ingilizce seviyeniz düşük ise 4 haftada akıcı bir ingilizce konuşmayı kesinlikle beklemeyin.

    malta küçük bir ülke güzel arkadaşlarınız olunca daha da zevkli vakit geçirirsiniz.

    kış döneminde fiyatlar biraz daha düşük oluyor imkanınız varsa bire bir özel dersler alırsanız daha hızlı ilerlersiniz bunu bizzat yaşadım ama en önemlisi 4 haftalık sürenizi 8 haftaya çıkarabilirseniz sizin için biraz daha iyi olacaktır.

    kalın sağlıcakla




  • Değerli bilgilendirmelerin için teşekkürler. Öncelikle yönetici pozisyonunda çalıştığım ve fabrika sadece 20 gün kapandığı için 4 hafta benim için vazgeçilmez gibi duruyor. Ayrıca evli ve çocuklu olmak 8 hafta gbii bir ayrılığı kolay kaldırmaz :) Seviyem Pre intermeidate üstü, intermediatın hemen altı. yani az farkla kaçırıyorum. İş ve gezi seyahatlarim için avrupada kaldığım dönemlerde kendimi rahatlıkla anlatabiliyorum. Gİrişken olduğum için arkadaş ortamlarına da girebilirim ama Türkler burada benden uzak dursunlar. 1 ay boyunca hiç türkçe konuşmaya niyetim yok. Malta'da çok sayıad göçmen olabileceğini düşünerek tercihimi ingiltereden yana kullandım. Ayrıca bazı okulları hesapladığımda konaklama+ okul 4000 lira gbii bir rakama geliyor. Bir o kadar da biz harcasak benim için farklı bir tecrübe olur düşüncesinde olduğum için tercihimi ingiltereden yana kullanmak istemiştim. Farklı tecrübelerin varsa paylaşabilirim.




  • Bende haziran itibari ile yurtdışına çıkmak istiyorum dostlar. 8-9 bin tl bütçem var. ingilizce seviyem orta altı. kendi çabalarımla geliştirmeye çalışıyorum ama bi yere kadar oluyor. tavsiyeleriniz neler ? bu ücret bandında nereleri önerebilirsiniz ? bu arada kalma sürem hiç farketmez. olabildiğince uzun kalabilirim.
  • http://my.ef.com/RecepEmir.Koc broşur isteyebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende çok istiyorum yaa
  • Ne yaptınız hocam? Eğer böyle düşüncesi olan varsa özel mesaj yoluyla ulaşabilir bana. Yurtdışı eğitim danışmanlığı bünyesinde çalışıyorum, 28 yıllık bir şirket. Elimden gelen yardımı yaparım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gs_1616

    Değerli bilgilendirmelerin için teşekkürler. Öncelikle yönetici pozisyonunda çalıştığım ve fabrika sadece 20 gün kapandığı için 4 hafta benim için vazgeçilmez gibi duruyor. Ayrıca evli ve çocuklu olmak 8 hafta gbii bir ayrılığı kolay kaldırmaz :) Seviyem Pre intermeidate üstü, intermediatın hemen altı. yani az farkla kaçırıyorum. İş ve gezi seyahatlarim için avrupada kaldığım dönemlerde kendimi rahatlıkla anlatabiliyorum. Gİrişken olduğum için arkadaş ortamlarına da girebilirim ama Türkler burada benden uzak dursunlar. 1 ay boyunca hiç türkçe konuşmaya niyetim yok. Malta'da çok sayıad göçmen olabileceğini düşünerek tercihimi ingiltereden yana kullandım. Ayrıca bazı okulları hesapladığımda konaklama+ okul 4000 lira gbii bir rakama geliyor. Bir o kadar da biz harcasak benim için farklı bir tecrübe olur düşüncesinde olduğum için tercihimi ingiltereden yana kullanmak istemiştim. Farklı tecrübelerin varsa paylaşabilirim.

    Naaptınız hocam gidebildiniz mi.
    Bende bir özel sektör çalışanıyım ve 1 ay kadar bir izin ayarlayabilirim.
    Memnun kaldıysanız ve verimli geçtiyse lütfen bilgi verin :)




  • Hayir henuz gidemedim. Kayit zamaninda dövizin alev almasından dolayi önümü göremedigimden dolayi beklettim. Ama 2018 yılı icin incelemelerim devam ediyor. Pound kuru sabitlendi gibi ancak umarım kuzey kore yüzünden bir savaş patlayıpta yine döviz kurları alt üst olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Irlanda son zamanlarda bircok Turk’un secimi oluyor. Uzun donemli dil okuluna gelenlerin calisma imkani da oldugu icin Irlanda’ya gelen Turk ogrencilerin sayisinda son zamanlarda epey bir artis var. Fiyatlar kabaca asagidaki gibi (en ucuz okulun fiyat listesi)
    1 aya kadar kurs, haftalik (H)115 Euro (E)
    5-8 Hafta, Haftalik 110 €
    9-12 Hafta, Haftalik 105 €
    13-18 Hafta, Haftalik 100 €
    19-24 Hafta, Haftalik 95 €
    25 Hafta toplam 2290 €

    Daha detayli bilgiler ihtiyaciniz olursa buraya bakınızhttps://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=128735259
  • İngiltere de LSI Language Studies International diye bir okul var asla gitme diğerlerini de iyi araştır.
  • Ben şahsen dil kursu için İngiltereye gitmiştim.

    Ciddi para kaybı oldu benim için. 5 haftalık İngiltere dil eğitimi için yaklaşık 10 bin lira masraf yaptım.

    Gittiğimde dil kursunun hocası ispanyoldu bir tane bile İngiliz arkadaşım olmadı.

    Arap,Mısır,Rus arkadaşlarla yarım yamalak İngilizce konuştum.

    Çok güzel arkadaşlıklar edindim çok güzel de vakit geçirdim fakat biraz tatil gibi geçti.

    Şu anda daha güzel bir yol izliyorum:

    Son iki aydır programım Advanced Grammar in Use kitabı + English Ninjas

    Advanced Grammar in Use kitabı tüm dil bilgisi konularını kapsıyor. Aklıma takılan bir şey olursa da English Ninjas'ı açıp anadili İngilizce olan eğitmenlere soruyorum.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.