Şimdi Ara

Yurtdışı imei kayıtlı iPhone için pil değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
3
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yurtdışı kayıtlı iPhone 14 pro telefona sahibim. Kasım 2022 de imei kaydını yaptırmıştım. Telefonumun pil durumu %88 e geldi. 2-3 ay sonra pilini değiştirmek isteyebilirim. Ancak cihazımın faturası olmadığından yetkili apple servislerinde pil değişimini yaptıramıyorum. Troy ve zentech A2889 modeline parça desteğinin de Türkiye’de olmadığını belirtti. Güvenilir orijinal pil değişimini nerede yaptırabilirim. Benim gibi sorun yaşayanlar var mıdır acaba ? Ücret ödeyerek bile yetkili servislerden destek alamamak apple gibi bir marka için çok üzücü bir durum.



  • Türkiye’de garantisi geçen model A2890dır. Servise faturayı da göstermeniz gerekebilir. Bunun haricindeki modellere para verseniz dahi destek alamazsınız. Onun haricinde fppro ya güvenebilirsiniz. Pil değişimini yaparlar.
  • aydinozsoy kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler hocam. Orijinal parça kullanıyorlar değil mi hocam hiç tecrübeniz oldu mu
  • Korayygl K kullanıcısına yanıt

    İlgili yer sorunsuzdur. Parça değişimini bütün kural, kaidelere uygun şekilde yaparlar. Ayrıca o kadar yüksek pil yüzdesi olan cihazın pilini değiştirmenizi tavsiye etmem. 3u tools ile kaç kere şarj oldu, bir bakın. 900-1000 cycle sorunsuz gider. Buda 3 yıl yapar. Sonra değiştirin.

  • aydinozsoy kullanıcısına yanıt
    387 şarj döngüsü olmuş 2819 mah kapasite gösteriyor cihaz. Bir de bağımsız apple yetkili servis sağlayıcıları var. Onlar güvenilir mi acaba ? Apple sitesine girip bağımsız onarım sağlayıcı firmaların isimlerini arattığımda çıkıyor firma isimleri. Örneğin Efortek (İstanbul ), Iservice (Ankara )

    Yurtdışı imei kayıtlı iPhone için pil değişimi
  • Korayygl K kullanıcısına yanıt

    Benim cihazımdan örnek vereyim size;


    Resimde görebileceğiniz gibi, 20 nisan 2023 te kullanmaya başladığım cihazımda pil %91.

    20 nisan 2023 tarihinden bu zamana kadar geçen gün sayısı 389 gündür.

    389 günde cihazımı 362 defa şarj etmişim.

    Buda ortalama günlük şarja taktığımı gösterir.

    Cihazı ilk kullanmaya başladığımda da günde 1 kere şarj ediyordum, şimdi de 1 kere şarj ediyorum.

    Size şiddetle tavsiyemdir. "KAFAYA TAKMAYIN, ŞARJA TAKIN"

    Cihazınızı keyifle kullanmaya devam edin.


    Attığınız sağlayıcılara gelirsek şayet, apple tarafından onaylı servislerdir. Ama işlerini ne derece sağlıklı yaparlar bilemem, araştırmanızı tavsiye ederim.



    Yurtdışı imei kayıtlı iPhone için pil değişimi




  • aydinozsoy kullanıcısına yanıt
    Hocam maşallahınız var iyi kullanmışsınız bu kadar kısa sürede 😀 neredeyse birbirimize yakınız şarj döngüsü ve batarya ömrü bakımından. Ben de baktım programdan 2816 mah %88 gösteriyor. Kasım 2022 den beri kullanıyorum. Batarya markalarımız farklı gibi ama DESAY marka benimkisi ☺️ teşekkür ederim aydınlattığınız için 🙏
  • Mesajim bulunsun, muhtemelen bana da lazim olacak, ayni dertten muzdaribim, 15 prom daha 80 dongu olmadan yuzde 98 e indi, işin kötüsü pasaporta da kaydettirmistim..

  • iltrks kullanıcısına yanıt
    Hocam apple bağımsız onarım servisler var. Oradan deneyeceğim yakın zamanda orijinal pil değişimini. Çünkü bu firmaların direkt Apple’dan orijinal parça sağlama yetkisi var diye araştırdım. Bir kaç haftaya size net bilgi veririm
  • iltrks kullanıcısına yanıt
    Bağımsız onarım sağlayıcı serviste değiştirdik bugün 14 pro pili. Sorumsuz bir şekilde çalışıyor. Adamlar gözümün önünde orijinal pil taktılar. Herhangi bir uyarı da vermiyor cihaz. Gönül rahatlığı ile değişim yaptırabilirsiniz bağımsız onarım sağlayıcı firmalarda. Orijinal parça kullanma yetkisi var çünkü o firmalarda.

    Yurtdışı imei kayıtlı iPhone için pil değişimi

    Yurtdışı imei kayıtlı iPhone için pil değişimi

    Yurtdışı imei kayıtlı iPhone için pil değişimi




  • Korayygl K kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar, tam nerde değiştirdiğinizi ve fiyatı mısınız acaba. Bir de benim cihaz asya cihazı yurtdışı sizinki neydi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AndOne -- 23 Mayıs 2024; 19:35:51 >
  • AndOne kullanıcısına yanıt
    Hocam benimkisi japonya cihazı idi. Yetkili servisler türkşyede parça desteği yok demişti. Bağımsız onarım sağlayıcı firmalar var orada değiştirebilirsiniz. Ben Ankara’da yaşadığım için AYPA İPHONE TEKNİK SERVİS vardı orada değiştirdim. 3779 tl ye değişim yapıldı. İstanbul’da yaşıyorsanız efor teknik servis var idi bildiğim. Yine apple sitesinden sorgulatırsınız bildiğiniz firmaları
  • Korayygl K kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim açıklama için hocam, ben de Ankaradayım not ettim :) son olarak uzun sürdü mü ve cihazı bırakıp sonraki gün falan mı alıyoruz
  • AndOne kullanıcısına yanıt
    Hocam önce servisi bir ara. Parça desteği var mı öğren. Muhtemelen vardır. Sonra senin imei numarası ile sipariş ediyorlar apple dan. İphone bul falan kapatacaksın tabi. Benimkisi 7-8 iş gününde geldi. Bu süre de telefonumu kullandım. Değişim için servise gittim 20 dk falan sürdü. Ama toplam işlem kargonun gelmesi ürünüm apple tarafından gönderilmesi derken 10 günü buldu
  • Hayirli olsun,en azindan pili değiştirebilecegimiz bi yer bulduk desene,ayrica %88 cokda kötü değilmiş %80 kadar yolu var.Neyse hayirli olsun.
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam yurtdışı telefon olunca Tr de sorun oluyordu pil bile değiştirmek. Neyse bu vesile ile değiştirmiş bulunduk.
  • Korayygl K kullanıcısına yanıt

    Garanti veriyolar mi.? 6 ay garantisi olmazi lazim

  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    6 ay garanti veriyorlar evet hocam. Yurtdışına gittiğinizde de yine apple yetkili garantisi de devam ediyor sorun yok dedi.
  • Korayygl K kullanıcısına yanıt

    Cok teşekkürler hocam, imanim gevredi az dongu olsun diye pil tasarrufunda kullanmaktan 🤣


    ben izmirdeyim, bu servisleri nerden sorgulayabiliriz, bakindim bulamadim, linki var mi ??

  • iltrks kullanıcısına yanıt
    Hocam Google İzmir bağımsız onarım sağlayıcı apple yaz. Çıkan firmaları da apple sitesinde sorgulat. Ama belki de İzmir bölgesinde olmadığımdan mıdır nedir çıkmadı ben de 😊 Fixplan var Ankara ve İzmir gösteriyor. Ama apple sitesinde girip baktığımda isimleri çıkmadı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.