Şimdi Ara

Yurtdışı Üniversite Eğitimi Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Ben yurt dışında bir yerde okumayı çok istiyorum. Mesela en azından sosyal-ekonomik olarak iyi bir ülkeye gidip orada okumayı ve yabancı dil geliştirmeyi çok istiyorum. İngilizce bilgim neredeyse çok iyi diyebilirim. Normalde yurt dışında okumak paran varsa zor bir şey değildir ama benim maddi durumum o kadar para verebilecek kadar iyi değil. Ama yurt dışına gitmeyi çok istiyorum, iyi bir ülkeye. Eğer bu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.



  • Yardımcı olabilirseniz derken, tam olarak ne konuda yardıma ihtiyacın var? Okul/Bölüm araştırması dersen;http://www.bachelorsportal.eu adresi sana fazlasıyla yardımcı olacaktır, eğer gitmek istediğin spesifik bir üniversite varsa, düşündüğün okulun websitesinden gerekli bilgilere ulaşabilir, aklında kalan soruları da admission office'e mail atarak öğrenebilirsin. Gerekli burs araştırmalarını da gitmek istediğin ülke ve okula göre yapabilirsin.

    Bir büyüğün olarak sana verebileceğim en önemli tavsiye, ucuz diye dandik bir ülkeye veya kötü bir üniversiteye başvurmaman. Gidip ücra yerlerde değersiz bir diploma almaktansa, lisansını Türkiye'de yapıp, yüksek lisans veya ilgileniyorsan doktora için kaliteli bir yere gitmen daha doğru olur.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.