Şimdi Ara

YURTDIŞINDA EKONOMİ/FİNANS OKUMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar herkese . Bu yıl ÖSYS ile ODTÜ Endüstri Mühendisliğine yerleştim. Ama özellikle Avrupa'daki devlet okullarına başvurup gitmek istiyorum. Lisans eğitimi ve sonrasında yerleşmek için. Bazı özel nedenlerden dolayı Avrupa genelinde kabul alacağımı düşünüyorum. Size danışacağım konu; yurtdışında (sadece Avrupa olmak zorunda değil) Ekonomi (iktisat) nerede okunur? İş imkanlarının en gelişmiş olduğu ülkeler nerelerdir? Sadece okumak için değil sonradan da yerleşmek istediğim için bu da çok önemli. Avrupa'daki üniversitelerin kötü olduğu zaten çok karşılaşılmış bir durum değil. %95'i global sıralamalarda ODTÜ Boğaziçi'ni geçiyor. Benim ihtiyacım olan güzel bir ülke bulmak bu iş için.
    NOT: Tercihim Ekonomi'dir fakat Yönetim/Satış-Pazarlama/Bankacılık bu sektörlerdeki işler genel olarak çok ilgimi çekiyor. Zaten bu yüzden Endüstri Mühendisliği seçmiştim. Yardımcı olabilecek olan var mı?







  • Ekonomi alanında Bocconi iyidir fakat İtalya kariyer ve iş imkanları olarak tatmin eder mi bilmiyorum.İngiltere düşünürseniz University of London yani London School of Economics çok iyidir.

    Ben de daha İşletme 1.sınıf öğrencisiyim,yüksek lisans imkanları için bakınıyorum büyük bir bilgi birikimim yok yani.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.