Şimdi Ara

yurtdisinda yasiyorum hangi Turk hazir kart almaliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yurtdisindan Turkiyedeki cep telefonlarini whatsapp le arayabiliyorum ama banka veya sirketleri aramak sorun oluyor. Birde bazi banka ve sirketler guvenlik kofu yollayacagi zaman turk numarasi istiyorlar


    Turkiyeden mesela bimcell hazir kart aldim. ben yurtdisindayken banka kod yolladigi zaman SMS ile bu kod bana gelirmi? Birde yurtdisinda bu kartla Turkiyeyi arayabilirmiyim?


    PTTcell ve Bimcell in hazir kartlara baktim hangisi daha iyi? Birde 180 gunde bir 100 lira yuklemem gerekiyormus. fiyatin farkli oldugu operator varmi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • VoWifi konusunu araştırın. Bu teknoloji sayesinde wifi üzerinden şebekeye bağlıymış gibi arama yapabilirsiniz. Yalnız bende sadece VoWifi bağlıyken SMS almıyor. Bunun için de roaming hizmetini açmanız lazım. Bu sayede SMS alabilirsiniz ücretsiz olarak. Gönderdiğinizde ekstra ücret kesilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • faruk F kullanıcısına yanıt
    Turkcell’de VoWiFi ile SMS alınıyor olması lazım ve yurtdışında sms alımı ücretsiz. Arama (iki yönlü), sms göndermek ve internet kullanımı ücretlendirilir.

    Konu sahibi arkadaş için de Turkcell hazır kart alıp yurtdışı kullanıma açıp (sms alması için) kullanmasını tavsiye ederim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yurtdisina acmak paraylami? yalnizca bana kod gelsin istiyorum o kadar yani telefonla turkiyeyi aramak yada turkiyeye sms yollamiycam

    anladigim kadariyla sim her operatorde ayni fiyat ama 6 ayda bir aktif kalsin diye para yatiricam bu her operatorde aynimi?

    en son teknosa 50 lira dedi. maalesef girdigim dukkanlardaki elemanlar konuya tam hakim degiller

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.