Şimdi Ara

Yurtdışından Ps5 Getirmek (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
395
Cevap
19
Favori
237.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • thebaboli kullanıcısına yanıt

    Dedeağaçta public var, oradan alabilirsiniz. Kişi başı bir tane konsol getirirseniz problem olmaz. Kol önemli değil, ben 5 tane getirdim. Gümrüğe de söyledim birşey demediler. 10 tane de olsa bir şey diyeceklerini sanmıyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grimer -- 3 Temmuz 2023; 17:3:57 >
  • -RAUL kullanıcısına yanıt

    garanti sürecine hakim değilim fakat amazon.it üzerinden alırsanız çıkış damgasıyla birlikte tam vergi iadesi alabilirsiniz.

  • grimer kullanıcısına yanıt

    Media World üzerinden alırsak tam vergi iadesi olmuyor mu?

    amazon.it üzerinden alırsam otelde kalacağım kargoyu nasıl alabilirim?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugur190592 kullanıcısına yanıt

    amazon locker veya pick up noktasına gönderebilirsiniz. Fiziksel mağazadan tam iade alamazsınız.

  • Tedarik süresi ve acemiliğimi düşününce benim için biraz problem olabilir. 550€ luk cihazda kaç Euro fark eder?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugur190592 kullanıcısına yanıt

    30-40 euro için aksiyona girmeyin, mağazadan alın geçin.

  • Arkadaşlar, yurtdışından almayı düşünüyorum. Ama hangi ülkeden almak daha makul olur. Son satın alan arkadaşlar paylaşabilir mi fiyat ve şehir?

  • grimer kullanıcısına yanıt
    Hocam 10 tane kol sokmaya çalışırsan ve görürlerse problem olabilir, hayırdır bu ne iş derler ? Abartmaya ve risk almaya gerek yok. Tanesi 75 eurodan 750 euro var 10 tanesi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • grimer kullanıcısına yanıt
    Kasım ayında dedeağaçta ne publicte ne kotsovolosta stok mevcut değildi bir tane bile ciha yoktu. Public için internetten mağaza stok kontrolü yapılabiliyor ama örneğin dijital versiyona her an her Mağazada ulaşmak mümkün değil maalesef. Bana söylenen mağazadaki görevlilerin aktardığına göre stok sorunu yaşamak istemiyorsanız atinaya gidin beğenin alın diyordu

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dr_Otis D kullanıcısına yanıt

    Hocam ben 5 tane aldım en son, hatta kol aldım dedim son gittiğimde onlar önemli değil dediler bakmadılar bile. ps5 leri kaça aldın dedi. söyledim 430€ yu geçerse vergi çıkar bir daha dikkat et falan dedi ama öyle bir durum yok. Yasal olarak kişi başı 1 tane getirebilir herkes. ayda 10 kere getirme hakkı var eğer kara yoluyla geçilirse. public, germanos var dedeağaçta, selanikte plaisio var sanırım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grimer -- 6 Temmuz 2023; 13:46:8 >
  • ugur190592 kullanıcısına yanıt

    İtalya'da oran %22, amazon'dan alırsanız hepsini iade alırsınız. 550€'luk cihazda 100€ amazon üzerinden, 60€ da fiziksel mağazadan iade alabilirsiniz.

  • Dr_Otis D kullanıcısına yanıt

    Hocam ben tek başıma gitmiyorum ondan dolayı limit yüksek, eşim ve benim 860€ ve oğlumun 150€ hakkı var.

  • @grimer ve @Dr_Otis ikinize de cevaplar için teşekkür ederim.


    Gördüğüm kadarıyla en yakın yerleşim yeri Dedeağaç. Burada public ve kotsovolos mağazaları var. Bunlar dışında bilindik mağaza var mı bilmiyorum. PS5 Digital alacağım. Publicte şu an stok görünmüyor. Kotsovolosta stok görünüyor ama dedeağaçtaki mağazada var mı bilmiyorum. Dedeağaçta bulamazsam otobüsle gümilcine olmazsa iskeçeye bakayım diyorum.


    Merak ettiğim konu şu. Gürcistana sınır kapısından yürüyerek geçip oradan minübüs ya da taksi ile ulaşım sağlayabiliyorduk. Yunanistanda valilik kararı ile yürüyerek geçiş yapılmıyormuş. Bu durumda buradan oraya giden otobüslere binmek gerekiyor. Bunda sorun yok ama dönerken de bu şekilde yapılması gerekecek. Haliyle bu durumda tax free olayı nasıl olacak? Otobüs beni beklemez herhalde. Bu durumda nasıl bir yol izlemeliyim?





  • thebaboli kullanıcısına yanıt

    Pasaporta damga vuruldukta sonra gümrük sizin faturanızı kaşeleyecek sonra da duty free içinden iadenizi alacaksanız. Otobüstekiler zaten duty free ye gireceği için sorun olacağını sanmıyorum vaktiniz olur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • necropsi N kullanıcısına yanıt

    Hocam naptınız bende ispanyadan almayı düşünüyorum tax free alabiliyor musunuz getirirken bir sıkıntı oldu mu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakin bir yunan adasina gidip oradan medimarkt'tan falan alan oldu mu yakinda, vergi iadesi almada sikinti oldu mu? Yunanistan fiyatlari da iyi duruyor vergi cikinca baya.

  • 6 temmuzde Tekirdağ'da günübirlik dedeagaca gittim, public teki elemanın söylediği fiyatı tam anlayamadım, çok da üstüne üstüne düşmedim açıkçası. Biraz ilerisinde kotsovolos varmış oradan tek kol CD li versiyon 549 Euro aldım, fatura keserken zaten sizden pasaport isteyip tax free formunu veriyor, o formu gümrükten çıkarken tax free gisesinde (otomobil için olan şeritte sağlı sollu 4 adet gişe var, solda ki ilk gişe tax free, diğerleri gümrük çıkış gişesi) onaylatiyorsunuz, görevli yerinde değilse bile normal çıkış işlemini yapıp duty free nin orda bekleyip geri gelip formu onaylatabiliyorsunuz. Benden istemedi ama tax free elemanı bazılarından kimlik, bazılarından araba ruhsatı istedi, hiç kimsenin cihazına bakmadi. Onay işleminden sonra duty free ye girince soldaki ilk bankodan paranızı aliyorsunuz, ödeme yöntemine göre cesitli komisyonlar kesiyor. Ben nakit istedim, 14 pro da almıştım, toplam 236 Euro geri ödeme için 6.5 Euro kesti. Geri ödeme oranı %13 e falan tekabül ediyor anladığım kadarıyla. İadesini aldıktan sonra 480 Euro'ya falan geldi,


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • hdblack35 H kullanıcısına yanıt

    Merhaba, Almanya'ya 1 kabin bagajı ve sırt çantasıyla gelmiştim. PS5 almaya karar verdim ve Tax Free için kutusundan çıkartmayı düşünmüyorum. Sırt çantamın yerine kutulu PS5'i yanıma alabilir miyim? Yoksa kutu boyutlarından dolayı 2. bir kabin bagajı mı sayılır? sizde durum nasıl işlemişti hatırlıyor musunuz

  • playstationtaha P kullanıcısına yanıt

    Merhaba.

    Bu birazda uçtuğunuz havayolu ve kabin bagaj hakkınız ile ilgili.

    PS5'i kutudan çıkartmanız gerekmez. Zaten yasal olarak 1 adet yolcu beraberi getirme hakkınız var.

    Ben THY ile uçtuğum ve kabin bagajı hakkım olduğu için hem sırt çantamı hemde PS5'i kabinde yanıma aldım.

    Mesala Sunexpress'te kabin bagajında seçenekler mevcut. Düşük fiyata sahip biletlerde sadece küçük boyutlarda bir çanta hakkınız var ve ikinci bir parça çantayı kabine alamıyorsunuz. Bu küçük çanta yerine PS5'i kabine alacaksanız kutu boyutlarından dolayı sorun yaşayabilirsiniz. Buna dikkat edin. ve size tavsiyem uçuş yaptığınız havayolunun web sayfasından biletinize ait kabin bagaj haklarınızı kontrol edin. Uçağa biniş esnasında mağdur olmayın.

    En kötü extra bagaj hakkını web üzerinden satın alın. Her türlü size ucuza gelir. Riske girmemiş olursunuz.

  • bi kısmı tam anlayamadım kabine sadece kutu ve sırt çantanızla mı bindiniz yoksa kabin boy valiziniz de var mıydı yanınızda benim durumumda 3ü ile kabine binmem gerekecek çünkü. benim biletim sadece kabin boy valiz ve sırt çantası içeren türden ekstra kutu yanımda olacak.

  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.