Şimdi Ara

yurtta wow :S (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Leech King

    ben uyku düzenimi değiştirdim oyun oynamak için gece oynayım dedim. bazı salaklar(aslında daha fazla küfür edesim var ama ceza puanı almayayım)
    geceleri download yapıyor. geceleri bile oynayamıyorum

    Geceleri download yapmasalar bile oynayamassın rahat şekilde çünkü 2.öğretimler var senin oturduğun saatte o adamların da bir çoğu oturuyor 3 kişi aynı anda sayfa yenilese bile senin pingin uçar. Ayrıca şu da var yurtta yapabileceğin yegane şey download çünkü internette gezsen gezilmiyor, video izlesen izlenmiyor. Ben Kütahya DPÜ Hüsnü Özyeğin yurdundaydım 50mbit internet olduğu halde yerlerde sürünüyordu bu durumda ne yapabilirsin? Geceleri download yapıyordum hiç olmadı ertesi gün oturup film, dizi izliyordum canım sıkılmasın diye.




  • rapi dhsare den indiriyor indirren arada bir 15dklık ping düzeliyor sonra tekrar uçuyor. her kata bir hat çekmişler bizim katta ikinci öğretim yok çok şükür. tek sorunum şu downloadcı pezerenk. şu an biraz daha sabrediyorum kaynaşma olursa söylerim yok olmadı malum siteden premium alıp başlıyacam downloada kimse bişey yapamıcayak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: antonidas

    yurtta wow cihanda wow

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.