Şimdi Ara

%100 elektrikli yeni Hyundai IONIQ 6 Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
12
Favori
11.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ioniq 6 icin fiyat 1810 olmus hemen otv siniri yukselince fiyati yapistirdilar.Ben 1640 iken fisat groruyordum and suanda fiyat en ust sinira yakin

    aracin fiyatni max 1910 yaparlar.2024 te bulunurlugu artar ve otv dilimi degismezse 2024 modelini alirsiniz ayni fiyata.

    1810 u faize koysaniz 2 ayda min 1910 olur .Sizde 2024 modelini alirsiniz hemde aracin updated versiyoin olur.

  • 1.640.000 TL iken bende bayilerde bu araç için sıraya girmiştim, bugün arayıp 1.850.000.-TL'ye verebileceklerini söylüyorlar ancak almayı düşünmüyorum. araç 1.640.000.-TL iken kendi arabamı 1.650.000.-TL'ye satabiliyordum, şu an aracımı 1.590.000-TLye satabiliyorum, ioniq 6 1.850.000.-TL oldu. bu fiyatlara bir cazibesi kalmadı bence.

  • cgdsshn C kullanıcısına yanıt

    1810 değil mi fiyatı

  • 1810 fakat fiyatinin tam sinirda uygun oldugu donemde cok kisi siraya girdi muhtemelen buyuk bir kismi da %10 otv fiyatindan aliriz cok ustune satariz diye dusunen al satci tayfaydi. ama togg varken togg fiyatina yakin civardaki elektrikli araclar hep %10 dilimde kalacak bunu akil edemediler. hyundai bayileri de hala buna guvenup gectigimiz senelerdeki gibi yuksek fiyat cekiyor. resmi olan fiyatin ustunden satip cebe indirmeye calisiyorlar. cakallik baska birsey degil. diger firmalar kampanya ustune kampanya yapip rekor satislara ulasirken genel toplamda hyundai grubu bu sene oldukca geride kalmisti. rakamlari salliyorum 5 10 arac satip arac basina 200 kazanayim yerine 2 3 aracmm satayim arac basina 500 600 kazanayim pesindeler.

  • NoDRaC N kullanıcısına yanıt
    bugün bir bayi ile 1820 ye anlaştım beyaz ioniq 6 + kış lastiği. sağolsunlar yardımcı oluyorlar. kısmet olursa en geç 10 ocakta teslim yapacaklar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ftrpist -- 23 Aralık 2023; 13:4:48 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 10 bin tl birsey degil o da lastik parasi. hangi bayi baska stok var miydi? ben sadece beylikduzundeki bayiyi aradim aralikta yok ocakta gelebilir dediler. fiyat sormadim fakat burdaki yuksek fiyatlari gorunce vazgecmistim. liste fiyatindan olursa dusunurum.


    @ftrpist




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juba09 -- 23 Aralık 2023; 19:38:9 >
  • juba09 kullanıcısına yanıt
    erzurum ile anlaştım. bursadaki bayide ay tozu rengi var. istanbulda elmas’ta vardı beyaz ve gece grisi. mersin deryada da gece grisi var.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ftrpist F kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun. Bayiler liste fiyatından mı veriyor, yoksa ekstra para istiyorlar mı?

  • namre3kutuk kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim. Allah herkese gönlündeki aracı nasip eder inşallah. benim anlaştığım liste fiyatından verdi, normalde boya farkı 10 bin. 1820 ediyor. kışlık lastik de verdi. aslında boya farkını almayıp lastik parası gibi de düşünebiliriz. konuştuğum bayiler genelde liste fiyatından veriyordu hatta boya farkını da almıyor. büyük ihtimal sene sonu olduğu için müşteri kaçırmak istemiyorlar. bir tek kayseri 1850 istedi. ona da boya farkı dedi ama 40 bin diye boya farkı yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ftrpist -- 26 Aralık 2023; 10:6:22 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ftrpist F kullanıcısına yanıt

    Kış lastiğinin fotoğrafını atabilir misiniz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NoDRaC N kullanıcısına yanıt
    hocam aracı henüz teslim almadım

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ben de gecen hafta burada paylasilan elmas otoya gidip teslimat icin hazirlanilan altin kozmik renkte bir araci uzaktan da olsa inceledim. dun liste fiyatlari aciklaninca aradim kaporayi yatirdim yarin kalan islemleri hallledip bir aksilik cikmazsa sali yada carsamba teslim alacagim. fiyat olarak ta liste fiyati ustune beyaz disi modellerde 10 bin tl renk farki ile 1820 ye gelecek. daha sonra yine bilgi veririm. burada bekleyen varsa diye yarin baska arac var mi diye de soracagim.


    edit: elmas oto da bir adet daha ioniq 6 mevcut bekleyenler subeyi arayip volkan beye baglanabilir.


    siyah isteyenler online kataloga da eklenmis.


    %100 elektrikli yeni Hyundai IONIQ 6 Türkiye'de: İşte fiyatı ve özelliklerionline.hyundai.com.tr
    Hyundai Online Booking
    https://online.hyundai.com.tr



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juba09 -- 5 Ocak 2024; 20:14:34 >
  • arkadaşlar ben aracı cuma teslim aldım. teslimat anında fark etmedik ama pazartesi fark ettimki stop lambasının bulunduğu arka spoilerin ortasında ayrılma var. bir de sürücü kapısını açınca şu uçak kanat ucuna benzeyen parçanın arkasında kalan yüzeyinde kırık vardı. büyük ihtimal bayide a sütununun gölgesinden göremedik. bugün servise götürdüm, merkeze ilettiler bakalım ne diyecekler. servise götürdüğümde orada sıfır iki tane ioniq 6 daha vardı, onları da kontrol ettiler birinin daha spoilerinde açılma vardı. kronik bir sorun gibi gözüküyor, yapıştırıcı ile monte edilmiş o da iyi tutmuyor. kırık olan kısım ise büyük ihtimal montajda kastırmış ve dışa doğru patlayarak kırılmış plastik aksam. inşallah o parça ayrı parçadır yoksa göğsü komple sök tak yaparlarsa büyük sıkıntı.


    %100 elektrikli yeni Hyundai IONIQ 6 Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri

    %100 elektrikli yeni Hyundai IONIQ 6 Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ftrpist -- 13 Ocak 2024; 18:47:41 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • ama araca diyecek laf yok. sadece video ve fotolardan görmüştüm. golften hyundai’ye geçiş beni biraz korkutuyordu ama yakından görünce videolardakinden kat kat iyi olduğunu anladım. orta konsoldaki pürüzlü alan eleştiriliyor hep videolarda ama bence kendine özgü bir yapısı var ve adi vs durmuyor. sert plastik olan yüzeyler de elinizi sürdüğünüzde güzel bir his veriyor ve gayet olması gerektiği gibi, açıkçası golfteki yumuşaktı ama trim sesi de vardı ama bu araçta ben trim sesi hiç almadım. 5 günde 1000 km oldu sıfır trim sesi. ayrıca süspansiyonlar yay olmasına rağmen çok konforlu bir araç. iç genişliğini gören şaşırıyor, inanılmaz bir yaşam alanı var özellikle arkada. cupra formentor düşünüyordum ama iyiki ioniq 6 almışım, gerçekten çok farklı ve müthiş bir sürüş deneyimi. adamlar gerçekten 2-3 gömlek atlamış bu araç ile. ipedal olsun, akıllı hız sabitleme, şerit ortalama vs mükemmel çalışıyor. erzurum-elazığ arası kış şartlarına, kış lastiğine rağmen %90 şarj harcayarak 330km yaptı. yaz lastiği ve sıcak havalarda menzil gerçekten kağıt üstündekine yakın olacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ftrpist -- 11 Ocak 2024; 0:2:7 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • umarim sorun kalici sekilde en kisa surede cozulur. ben de haftasonu teslim alacagim iyice dikkat etmek lazim. bundan dolayi tek gitmeyecegim. sifir da olsa expertize sokmayi planliyorum.


    https://dmassets.hyundai.com/is/content/hyundaiautoever/hyundai-ioniq-6-my23-preislistepdf


    arac fiyat performans olarak bence cok iyi. almanya da ayni paketi alsak tek tek hesapladim yakalsin 57 bin euroya geliyor. burada ise 55.5 bin euro. Baska boyle bir ornek var midir hic sanmiyorum. Diger firmalar full paket getirmeyi gectim full paket ismi yazip olmayan paketi avrupanin ccok ustunde satmaya calisiyor.





  • Hyundai çavuşoğlu diyarbakır 1 adet geçen ay girişli olduğu için 1800 e verecekler ioniq 6, Yalçın bey ile görüşebilirsiniz , 3.49 dan 350 bin 12 ay kredi de mevcut
    %100 elektrikli yeni Hyundai IONIQ 6 Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri
    %100 elektrikli yeni Hyundai IONIQ 6 Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • bence fiyatini fazlasiyla hak eden elektrikli araclardan biri. digeri de tesla fakat onun da fiyati ve mtvsi fazla. bu aracin yaklasik 5 bin mtvsi varken o aracin 40 bin tl bir de cift mtv alma durumu tekrarlanirsa iyice masraf biner. kalan bircok elektrikli arac eski sase ile uretilen halihazirdaki akaryakitli araclarin elektrik motoru ve batarya takilmis hali. ustune bir de bazi firmalar turkiyeye gelen paketlerden isi pompasi vb gibi onemli ekipmanlari cikartiyorlar.

  • ftrpist F kullanıcısına yanıt

    lastiklerin fotoğrafını atma imkanınız olur mu?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NoDRaC N kullanıcısına yanıt
    %100 elektrikli yeni Hyundai IONIQ 6 Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ftrpist F kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güle güle kullanın bence araç değişimi isteyin olay konsola giderse bildiğiniz kusurlu aracı satmışlar karaktersizler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.