Şimdi Ara

Yüzme Ve Fit Vücut

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
2.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar ,

    Yakın bir zamanda yüzmeye başlıyacağım 2 3 ay gibi bir sürede vücudum nasıl bir şekil alır daha önce 12 kilo verdim 96 dan 84 e hafif bir göbek var gidermi ?

    Yapılı bir vücudum var yüzerek bu vücudu fit bir vücut haline getirebilirmiyim getirirsem ne kadar sürede gelir.

    Son olarak ne kadar sürede gelişimi görebilirim her gün 30 dakika yüzmeyi hedefliyorum.

    Not : 1.86 BOY 84 Kilo

    Şimdiden Teşekkür ederim yardım eden arkadaşlara



  • Cevap yok mu :(
  • yüzmede vucuttaki bütün kaslar çalışır en iyi vucudu aslında yüzme yapar tam manken vucudu fiziği yapar yüzme ama tabi ergenlik çağlarında yaparsan tam fiziğin hamuru çıkar geniş omuzların olur kesinlikle küçük basen kanatlar ama ben ergenlikte çok yüzdüm omuzlarım 110 basketçi omuzu gibi ama boyun çok uzun olmadığı için fiziğim pek orantılı değil boyum 1.78 ama senin 1.84 ise biraz daha iyi görünür
  • EKSTRADAN MEKİK FAYDALI OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
  • arkadaşım boyun iyi omuz çalışmaya yöneldiğin anda vücudun görüntüsü değişecektir kimse sokakta aç bakim karnını mideni demez :D
    Boy olduğu için ilk olarak 5kg dumbell ile omuz çalış 1 ay hergün ne kadar çalışacaksın peki kas başarısız olana kadar 3 set yani yapamayana kadar.
    Sonrasında mide hemen gitmez oradaki kasları aktive etmen ve bunun yanında yağsız beslenmen lazım örneğin 30dk yüzdükten sonra çok acıkacaksın ve yüzmeden önce 2 saat yemek yeme.
    Kahvaltını güçlü ve yararlı besinlerden oluştur.100gr yulaf ezmesi süt karışımı yapabilirsin enerji verir ve yağ oranı az.Abur cubur yemem şeker tuz unlu mamül yeme mekikte çekersen her sabah o mide düzelir hatta baklavaları 2 3 ayda en fazla ve yoğun şekilde görürsün.
    En etkili incelme yöntemi ip atlama ve koşmadır.Bunları yaptıkça vücudunda yağ birikmez tabi akşam 12yi geçmeden yatacaksın ve sabah erken kalkıp metabolizmanı çalıştıracaksın sabahlarıda koşuyla güne başlarsan ne ala fit ve kaslı bir vücuda sahip olabilirsin.
    Ayrıca göğüs çalışırsan miden daha geride kalacağı için etkili bir süstür.Mide çalışıncada düzleşeceğinden göğüslerde ileride durur.Çok iyi bir görünümü kısa sürede yakalarsın.




  • Yüzerek fit olmak için metrajı yüksek antrenman yapman lazım..

    www.yuzmefit.com
  • Elvette yardımcı olur hocam kilo vermenize fakat beslenme düzeninize de el atmak lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.