Şimdi Ara

Z5 Premium Ekran Hakkında Önemli !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba.Daha önce yazdım z5 premium ekranı yakından bakıldığında piksel gibi veya çizgi veya kare veya noktacıklar görünüyor diye.Arkadaşlarda sağlsun bakıp telefonlarında böyle bir sorun olmadığını söylemişti.Telefonu servise yolladım yazılıp atıp göndermişler renklerde sorun yoktur demişler.Bende geri gönderdim renklerde değil ekran panelinde sorun var dedim.Sony de aradım kvk ilgilenmiyor dedim.Rapor oluşturup kendimiz ilgilenecez dediler.Bügün KVK aradı beni telefonunuz ekranı ile ilgili şikayetiniz var ve sony şirket yetkiliside sizin telefon için kvk ya gelmiş.Beraber inceledik ve diğer z5 Premiumlarla karşılaştırdık dediler. Sonuç olarak evet dediler sizin dediğiniz gibi ekranda çok yakından yüksek parlaklıkta bakılınca birşeyler görünüyor ama kullanıma engel değil ve tüm premiumlar böyle dedi.Ne demek istediğii anlatmak için bir kaç resim ekleyecem örneklik teşkil etsin diye.Lütfen premium sahipleri dikkatlice ekrana baksınlar.Özellikle service test menüsünden *#*#7378423#*#* display ordandan beyaz renkli zemine iyice bakın.Sonuçları bekliyorum çünkü kaldığım yerde premium satan yer yok ve kendim karşılaştıramadım.Eğer hepsi aynıysa tamam .ama değilse hakem heyetine başvuracam.Tşkler
    https://hizliresim.com/7MZp9N
    bunda ilk resme dikkatlice bakın bu kadar yoğun değilsede bunun gibi bir görüntü mevcut.
    https://hizliresim.com/284RL2
    bundada sağdaki resim daha iyi anlatıyor problemi.
    https://hizliresim.com/orlaG9
    Bundada ilk resim.
    Yalnız bu kadar yoğun değil premiumdaki görüntü sadece dikkatlice bakıldığında belli oluyor.







  • +

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana yanlış bilgi vermişler. Kardeş ekrandaki ı Cisgi çizgi kişiler dokunmatik transistorler sony bunu en ust katmanà yerleştirmiş ki sulu ortamda dokunmatik hassas olsun. Hele beyaz renkte çok daha fazla gözüküyor yapacak birsey yok.. Panel teknolojisi böyle kafaya takmayin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız galiba yanlış anladınız. Ekran kapalıyken değil. Açıkken bu çizgiler görünüyor. Üstelik Sony yetkilisi ve kvk cihazı Onaran yetkili bizzat arayıp konuştular. Premium ekranı böyle dedi. Diğer modellerde böyle birşey yok dedi.böyle olduğunu bilseydim almazdım ki hala karşılaştırma fırsatım olmadı.ama onlar ellerinde 3 tane yanyana premium cihaz olduğunu ve hepsinde o çizgilerin göründüğünü söylediler. Hakangündüz kardeşim sende dikkatli baktığında görenildin mi peki?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka deneyen arkadaşlar var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bir sony yetkiliside isin icine dahil olduysa inanin burdan sizin lehinize sonuc cikar. Cunku adam hakli derler. Kvk da sony den aldigi premium cihazlardan birini size gonderirdi. Sizin sanssizliginiz ekrani boyle bilmemeniz. Amcamin telefonuna baktigimda dediginiz cizgileri cok yakindan bende farkettim. Isterseniz satip yenisini alabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani herkeste aynı ise tamam ama dünyanın en iyi ekranı bumu yani? Yakından bakınca gerçekten rahatsız edici. Satsam bir sürü zarar. Ben sadece şundan emin olmak istiyorum herkeste aynı mı. Aynı ise yapacak birşey yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum bahsettiğin olay ekran açıkken beyaz kısımlar buzlu gibi gözüküyor ise bu kesinlikle sorun kristalizé gibi bir görüntu oluşuyor bazı bölgelerde değil mi bunun adı golgelenme sorunu baZi bölgeler kristalize gibi piksel piksel mi bu yüzden 1 tane z5p iade ettim gg den almıştım. Bu bir sorun işte söylediğini yanlış anlamış olabiliriz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır gölgelenme değil tüm ekran öyle yüklediğim resimlere bakarsanız ne dediğim daha iyi anlaşılır. Başka bir premium görsem anlarım hemen ama inceleyecek bir yer yok burda.mesela note 4 baktım oda aynı şekilde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nupel2323 -- 27 Ocak 2016; 18:22:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deneyen arkadaşlar var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nupel2323

    Yalnız galiba yanlış anladınız. Ekran kapalıyken değil. Açıkken bu çizgiler görünüyor. Üstelik Sony yetkilisi ve kvk cihazı Onaran yetkili bizzat arayıp konuştular. Premium ekranı böyle dedi. Diğer modellerde böyle birşey yok dedi.böyle olduğunu bilseydim almazdım ki hala karşılaştırma fırsatım olmadı.ama onlar ellerinde 3 tane yanyana premium cihaz olduğunu ve hepsinde o çizgilerin göründüğünü söylediler. Hakangündüz kardeşim sende dikkatli baktığında görenildin mi peki?

    Hocam açıkkende beliriyor xdada gördüm.

    Daha çok ışık altında telefon kapalıyken çok göze batıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında ekran kapalı iken görünen şekilciklerin ekran açıkken de yakından bakıldığında görünmesidir.ben bu kanıya vardım.çok az kişi test edip yazmış. Herkes telefonuna bakıp yazmış olsa daha net bir fikir edinirdik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.