Şimdi Ara

Zaman daralıyor bilgisayar müh. acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar öncelikle sıralamam 93bin ve bu yüzden tercih edebileceğim okul sayısı biraz kısıtlı benim için.
    Deü,ege,gazi ve gebze teknik ile başlayıp eskişehir osmangazi,sakarya üni ilk - 2.öğretim ve karadeniz teknik ile kapatmayı düşünüyorum.
    Bunların arasına akdeniz üni,uludağ üni,kocaeli üni ve eskişehir teknik üni ekleyip eklememekte kararsızım.

    Öncelikle uludağ hakkında çok git gel yaptım fakat bilgisayar bölümü o üniversitede çok yeni ve akademik kadrosu bayağı bir yetersiz geldi.Şehir güzel olabilir,öğrenci şehri olabilir fakat saydığım sebepler yüzden yazıp yazmamakta hala emin olamıyorum.
    Kocaeli üni. ye gelirsek üniversitenin konumu ve verilen mühendislik eğitimi hakkında birkaç kötü yorum okudum buda beni tedirgin etti.Şehrin istanbula yakınlığı ve sanayisi bu üniversite için bir artı olsa da yazıp yazmamakta kararsızım.
    Eskişehir teknik üni. Anadolu üniversitesinden koparak oluşmuş bir üniversite ve bildiğim kadarıyla 2 eylül kampüsünü kullanmakta.Üniversitenin kampüsü hakkında kötü yorumlar okuduğum ve akademik kadrosuda biraz yetersiz geldiği için yazıp yazmamakta emin olamadım.Ayrıca bu üniversite için Anadolu üniversitesinin imkanlarını kullanamayacak deniliyordu o yüzden şu an biraz imkanlarının kısıtlı olduğundan bahsediliyordu yazıp yazmamakta kararsızım.Sanki eskişehir osmangazi üni. daha mantıklı gibi.
    Akdeniz üni.yi daha araştırmadım ama hayatın biraz pahalı olduğunu duydum.Akademik kadrosu hakkında bir bilgim yok.Araştırdıktan sonra belki bir karara varabilirim bunun hakkında.
    Ayrıca şu an sakaryaya çok olumlu bakıyorum kampüsünü beğendim,akademik kadrosu da iyi duruyor.Şehir hakkında ve insanları hakkında biraz kötü yorum alsamda şu an benim için oluru en çok olan üniversite bu.Öğrenci için takılmalık mekan ve aktivite azlığından söz edilmiş insanlarında fazla muhafazakar olduğundan.Bilgisi olan varsa bu konuda bilgi verebilirse sevinirim.

    Evet arkadaşlar yukarda yazdığım üniversiteler genellikle gelme ihtimali düşük üniversiteler fakat yinede riskli ve yanlış olabilecek bir tercih yapmak istemiyorum olurda gelirse diye.Neleri eklemeli neleri çıkarmalıyım ve üniversiteler ve şehirler hakkında bildiklerinizi yazabilirseniz şu kalan son 2-3 günde yardımcı olabilirseniz çok sevinirim :)







  • Up

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence ktü yazmalisin hem daha köklü bir üniversite ve senin siralamana daha yakın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SavaşçıprensesZeyna S kullanıcısına yanıt
    Ktü baya düşünmüştüm onu yazacak gibiydim ama ulaşımı benim için biraz sıkıntılı.Uçak bileti 200-300TL arası ve şehrin imkanlarıda biraz kısıtlıymış diye duydum o yüzden bilemiyorum
  • Up
  • UP
  • UP
  • rez

    110k yım bende celal bayar bilgisayar ingilizce hakkında bilginiz varsa bilgilendirir misiniz ?
  • UP
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.