Şimdi Ara

ZDC++ **DC de YENI BOYUT**

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • DC++ clientine a cok cok iyi bir alternatif , ZDC++.kazaa emule overnet gibi tek dosyayi bircok kisiden dl yapabiliyorsunuz.yapimi devam ediyor, surekli guncelleniyor.hizinizi manyaq artiriyor, yalniz program italyanca. INGILIZCEYE cevirmek icin verdigim siteden example.xml yide indirin. zDC++ v. 0.401 programi yukleyip actiktan sonra sirasiyla File -Impostazioni- Aspetto burdanda Sfoglia tiklayip siteden indirdiginiz example.xml i secin.tamamdir.

    http://xoomer.virgilio.it/popslutor/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkan104 -- 8/7/2004 12:17:52 >



  • bu işe yarayan reverseconnect diye bir client var zaten hemde çok sağlam ve ingilizce
  • Overnet Lite 0.52 den şaşmam...
  • 1 haftadir nete giremiyorum.cvp gecikti biraz.
    cmylmz05
    o programi biliyorum zaten. bu program CZDC++, oDC, BCDC++, iDC++, PhantomDC, StrongDC, DCDM,reverseconnect in birlestirilip tek bir client haline getirilmis.reverseconnect sadece tek dosyanin bir den cok kiside buluyor.ve siraya sokuyor.yani ne zaman yukleme yaptigin kisi offline olursa hemen siradaki kisilerden downloada devam ediyor. ama

    zdc++ cok farkli. bu program da tek dosyanin kimlerde oldugunu arastiriyor.buraya kadar hersey ayni ama olayin **yeni boyut ** kismi bundan sonra basliyor.zdc++ dosyanin kimlerde oldugunu bulduktan sonra kazaadaki gibi ayni anda downloada basliyor.dosyayi kucuk parcalara ayirarak ayirdiklarini farkli kullanicilardan yuklemeye basliyor.
  • Gerçekten DC++ ın yerine geçebilecek çok güzel bir alternatif,ya da daha doğrusu geliştirilmiş bir versiyon.
    Bazı topiclerde adsl 256k ile en fazla 10kb dl hızına ulaşılabilir/ulaşılıyor diyen arkadaşlara önerim bu programı denemeleri.
    Tek bir filmi 22/21 civarında indirdiğim çok oldu.Genelde t1 leri arıyorum,sebebi de bu olsa gerek.
    Yani bu programla upload u yüksek kişilere ulaşıp,adsl yi hakkına yakışır kullanma şansını elde etmek mümkün.
    Toplamda yani 2-3 film indirirken de 20-30 kb arasında biraz dalganlama ile güzel bir dl yakalayabiliyorum.
    Çok saol özkan1o4 :)
  • Selam,

    Topic i ilk gördüğümde programı indirdim ve iki gün kadar denedim. Gerçekten download oldukça hızlıydı. Fakat, indirilen dosyaların bir tanesinde sorun olduğunu gördüm fakat diğer ikisi sağlamdı. İlk önce dosyanın kendisinden kaynaknanıyordur diye düşündüm. Genede emin olmak için programın açılışında belirtilen sayfaya gittim ve karşıma “revconnect” (http://www.revconnect.com/ ) adlı bir program çıktı.Açılış sayfası ve forumda şunlara rastladım :

    • DC++ ile Revconnect ‘le indirilen yarım kalmış dosyalara devam edilemez
    • Aynı anda birden çok kaynak kullanılarak indirilen dosyalar kısmen bozuk veya tamamen kullanılamaz durumda olabilir.
    • Şayet bantgenişliğiniz 1 Mbit/s nin altında ise RevConnect kullanmayın. (Nedenini forumda araştırmama rağmen bulamadım.)
    • Öncelikle yaygın olan TTH hash e sahip olan host u seçin ardından diğer TTH hash lere sahip olan kaynakları ekleyebilirsiniz.
    • cd/dvd-r/rw/rom/ram, network yada floopy yi paylaştırmanız 100% işlemci kullanımına neden olabilir.
    • Genelde indirilen .bin dosyalarının bozuk olduğu yönünde şikayet var. Bir kullanıcı bunun için “CDMage” (Açılan sayfada soldaki download linkine tıklayın ) adlı programı önermiş ve bununla bu tip dosyaların düzeltelebildiğini söylemiş.

    Bunun üzerine bende dosyayı tekrar normal DC++ ile indirdim ve dosyanın bu sefer sağlam olduğunu gördüm. Şimdi normal DC++ ı kullanıyorum.
    Sonuç olarak indirilen dosyaların bozuk olma riski var. Genede program için teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voyager -- 4/7/2004 15:55:23 >




  • birseyler paylasabildimse ne mutlu siz sagolun

    programin acilisinda cikan sitenin zdc++ ile hic bir alakasi yok . reverseconnect yada baska bir dc++ clienti pc de yuklu oldugu icin yeni versiyon varmis gibi reverseconnect insitesini aciyor.orda yazan reverse connect icin gecerli. biraz arastirma yaptim zdc++ gercek sitesinde boyle bir bugdan bahseden gormedim.
    ben dc client olarak bunu kullaniyorum.en iyisi olrak kabul ediliyor zaten ama sende hangi tur dosyalarda hata verdi acaba?
  • Toplam üç dosya indirdim bu programla, üçüde avi dosyasıydı bir tanesinde kısmi takılma oluyordu. Yaklaşık olarak 3 dakikalık bir kısım bozuktu. Bende bunun üzerine risk almak istemeyip eski programa geri döndüm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voyager -- 5/7/2004 0:35:02 >
  • Arkadaşlar önemli olan DC++'da kazaa gibi çok kullanıcıdan download yapması,eğer bu oluyorsa süper ama film'de takılma yapıyorsa o kötü ya.

    Başka bişe istemiyorum.
  • voyager
    sen buyuk ihtimal tth rootsuz bir kaynaktan indirmeye basladin. search yaptiginda dosyanin ismini boyutunu yazan yerin en sonunda tth root diye birsey yaziyor (QT7GVS4... gibi) ilk downloada basladigin kaynagin tth root i olmasi multi source download icin cok onemli.sonra program otamatik olarak kendi ayni tth root olanlari bir araya getiriyor.ama tth rootsuz olandan baslarsan multi downloada dosya bazen bozuk cikabilir.zdc++ ,dc++ bu ozelligi disndada bircok ozelligi var yani multi source download ozelligini kullanmak istemesende zdc++ kullanabilirsin. seceneklerden multi source download u kapatabilirsin.ama yinede sen bilirsin tabii.
  • Ok @ozkan104. Büyük ihtimalle neden bahsettiğin TTH root olayındandır. Yardım için teşekkür ederim.
  • Sitede hem italyacayı ingilizce yapan patch hemde ingilizce versiyon bulunuyor. Arayüzü de DC++ ile aynı
  • Ozkana tesekkur ederim

    Dc'den cekemedigim Terminator 1 'in DivX'ini,Zdc+'da 10 tane user ekleyerek 1 günde bitirdim. Zdc çok işime yaradı.

    Program 4 sefer göçtü,kaç sefer de kendim kapatım. Download ta bozulma,kopma yada silinme olmadı.

    Harika bi program bence
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ozkan104

    DC++ clientine a cok cok iyi bir alternatif , ZDC++.kazaa emule overnet gibi tek dosyayi bircok kisiden dl yapabiliyorsunuz.yapimi devam ediyor, surekli guncelleniyor.hizinizi manyaq artiriyor, yalniz program italyanca. verdigim siteden example.xml yide indirin. zDC++ v. 0.401 programi yukleyip actiktan sonra sirasiyla File -Impostazioni- Aspetto burdanda Sfoglia tiklayip siteden indirdiginiz example.xml i secin.tamamdir.

    http://xoomer.virgilio.it/popslutor/



    bunun englısh cesı falan yokqmudur gardeş




  • ustat bı msn e gelıp yardımcı olurmusun sunu bızde kullanalım...
    mn:fpotur@hotmail.com
  • ilk postu editledim. eski versiyonu tamamiyle ingilizce ama yeni versiyonunuda ingilizceye soyledigim sekilde cevirebilirsin.eger istersen tabii goruselim.ozkan104@hotmail.com
  • Merhaba bende uzun zamand1r dc++ kullaniyorum ve denediklerimin en iyisi. zdc++ güzel bir programa benziyor ama öncelikle sormak istedigim birkaç sey var. Program DC++la yüklemeye baslanan dosyalara kaldiklari yerden devam ediyor mu? Birde rmdc++ diye birsey gördüm onunda bu program1n cok gelismis bir versiyonu oldugu söyleniyor. Hakkinda bilgi sahibi olan var mi?
  • ingilizce icin

    http://xoomer.virgilio.it/popslutor/uploads/Example.zip

    burdan dosyayı indirip arkadaşın yazdığı menuyu takip edin

    quote:

    programi yukleyip actiktan sonra sirasiyla File -Impostazioni- Aspetto burdanda Sfoglia tiklayip siteden indirdiginiz example.xml i secin.tamamdir.
  • dünyanın sonu gelse de Overnet Pro 0.53 den kimse beni vazgeciremez 20k dan asagi inmiyor cunki..vede aradıgım tum dosyaları buluyorum
  • zdc kullanıyorum. Tek sorun ise program da Hub'ları ,search'leri kapatıp açarsan program göçüyor. Ama download lar devam ediyor. Gıçık oluyorum bu duruma. Birde bazen divx filmlerde takılma oluyo. 3 4 dakikalık. Birde Oyun isoları cekiyorum. Bunlar fake cıkıyor.

    Zdc 'nin baska üst versionu yokmu ? Revconnect 'in en son sürümü nasıl ?


    Bide Overnet'ten bahsetmis bir arkadas. ben tüm ayarları yaptım. 256 adsl kullanıyorum. 3kb ın üstüne cıkamadım. dosyalar gelmiyor.

    Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.