Şimdi Ara

Zidoo X9S , Zidoo X8 ve Zidoo X10 Media Player Kullanıcıları ( Realtek 1295 Chipsetli ) (427. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.616
Cevap
66
Favori
339.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 425426427428429
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bazen loopa giriyor bazen kurtuluyor ben seri kablo ile bile kurtaramadım çöpe attım aleti

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar zidoo x9s kullanıyordum. Harici SSD kutusunda sata ssd kullanıyordum. Lakin arızalandı. Kutumu yoksa ssd mi arazili tam emin değilim.
    Sormak istediğim. Altda paylaştığım Sandisk harici SSD veya elimde nvme ssd var Asus kutusunu alsam zidoo bunları görürmü acaba bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.



    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sağlıklı , huzurlu ve sevdikleriniz ile başbaşa geçireceğiniz mutlu bir bayram diliyorum...

  • Bilmukabele, sizin ve ailenizin ramazan bayramu mübarek olsun


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nice bayramlara dostlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar;


    İlk elden kullandığım, arızası bulunmayan, kutusu ve tüm aksesuarları tam olan zidoo x9s cihazımı satmak istesem piyasa değeri nedir bu aralar? Teşekkürler,

  • 1250 tl ben z9se 2000 yazdım dönüp bakan yok

  • Arkadaşlar merhaba,


    x9s kullanıyorum ve transmisson web arayüzünden magnet dosyaları ekleyerek torrenti direkt zidooya bağlı ssdye indirerek sorunsuz kullanıyorum uzun zamandır.


    Bayadır elimi sürmüyordum. Hatta o arada taşındım. Bu aralar birşeyler indireyim diyorum. Magnet dosyasını atıyorum retrieving metadata aşamasında kalıyor. İndirmeye geçmiyor.


    Bir kaç hafta önce denedim. Kaynaktan dolayıdır diye uğraşmadım kapattım. Şimdi girdim baktım rarbg zaten uçmuş. Başka bir siteden deneme amaçlı iki dosya attım ama sonuç yine aynı. Yani sorun bende.


    Sizce neden olabilir?







  • T
    Merhaba Arkadaşlar elindeki cihazını satmak isteyen veya yükseltmek için elden çıkarmak isteyen arkadaşlarım varsa x9s arıyorum şimdiden teşekkürler saygılar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • akkaynak kullanıcısına yanıt
    Alacak cihaz bulabirsem butceme uygun, gorusebiliriz. Biraz arastirayim, acikcasi makas cok fazla ise ayni seyler icin suan hala x9s yeterli fazlasiyla.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hangi cihazı arıyorsunuz? Z9s ise satan var.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sattım zorla 1800den nasıl bir döneme denk geldik yahuu 40 gün arayan soran olmadı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadays S kullanıcısına yanıt

    Acikcasi 1800 e satacagima hic satmam daha iyi. Yenisi 9000 tl ustunde satiliyor, 1800 e suan boyle bir cihaz yok. Yeni alacak olsam neyse parasi verir alirim, bu paralara bunu satmam. Nvidia ile yakin fiyatti, o iki uc kat pahali suan.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadays S kullanıcısına yanıt

    1800'e ne sattınız? x9s mi yoksa z9x mi?

  • Z9s 2000 yazdım arayan soran olmadı yahu

    mecburen sırf satılsın diye yazdım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • virtue28 kullanıcısına yanıt
    Üstelik yenisi 9000 TL denilen bu Z9X modellerinin ikinci el olanlarına istenen değerler bunlar ve kesinlikle uçuk buluyorum bu rakamları.

    Sıfırının 245$'a satıldığı bir ürün için (ki yakın bir dönemde bu fiyatlara geldi, 20-25$ daha ucuzdu aslında ) ; sırf Türkiye'den alınamıyor diye yada yurtdışından alınsa bile yüksek gümrük vergileri çıkacak diye böyle absürd rakamların istenmesi hiç doğru değil.

    Bunu söylediğimiz zaman satan kişiler " Ben kendimde ikinci elde yüksek fiyata aldım, o yüzden böyle satıyorum " diyebiliyor.Ama bu doğru bir kıstas değil ve sizin şahsi olarak bu ürünü yüksek fiyatlara satın almanız ikinci eldeki değerinin bu olduğu anlamına gelmiyor.

    Buna şöyle bir örnek vereyim : Bursada oturuyorum ve bulunduğum sitede 3.kattaki bir daireyi yaklaşık 3 ay önce 4500 TL'ye kiraya verdiler.Bu kira bedeline şaşırmayın, çünkü son zamanlardaki zamlar sonrası bile ( dairelerin özelliklerine göre ) ederi buydu zaten.Sonra bir baktık yan bloktaki başka bir daireyi de kiraya veriyorlar ama istenilen rakam 7000 TL.Şaşırdık tabii.Çünkü arada zaman farkı da yok, nerdeyse aynı dönem kiraya verilmelerinden bahsediyorum.Derken ne oldu ; 2-3 hafta sonra bu daireninde istenen yüksek bedele rağmen kiraya verildiğini duyduk.İki kız kardeş birlik olup ortak ödeme mantığı ile 7.000 TL'lik bu daireyi ortaklaşa tutmuşlar.

    Diyeceksiniz ki 7.000 TL zaten makul bir rakam ve rahatlıkla verilebilir.Ama olay o değil ki.Olay bu dairelerin o yüksek kira bedellerini hakedecek özellikte daireler olmaması.Neden derseniz normalde merkezi ısıtmalı ama ev içerisinde doğalgaz olmadığı için banyoda elektrikli termosifon , mutfakta mutfak tüpü kullanılmak zorunda kalınan ve yaklaşık 40 yıllık bir siteye ait dairelerden bahsediyorum.Bu sitenin avantajı yeşillikler içerisinde , sessiz-sakin bir yerde ve iyi bir konumda olması , o kadar.

    Sonuç ; benim bulunduğum blokta 4.500 TL'ye kiraya verilen bir dairenin aynısı sadece 20-25 adım yan taraftaki blokta 7.000 TL'ye kiraya verilmiş oldu.Ama sitenin yöneticisi ve diğer ev sahipleri dahi istenen ve verilen bu rakamın çok yüksek olduğu konusunda hemfikir.Ama bahsedilen daireyi kira getirisi amacı ile satın alan ve tutturabildiğine yüksek fiyata kiralayan bazı art niyetli ev sahipleri yüzünden , kiralık ev piyasasında böyle yanlış fikirler oluşabiliyor maalesef.

    Dolayısıyla zaman zaman bir ürüne istenen yüksek fiyatın o ürünün gerçek değerini yansıttığını düşünmeyin.Ürünün yokluğunda istenen uçuk rakamlar onlar.Bu yüzden imkanınız varsa sağdan soldan, eşinize-dostunuza sipariş edin Zidoo modellerini ve yurtdışından elden getirtmeye çalışın ve de asla bu rakamları vermeyin...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 14 Haziran 2023; 14:56:6 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Alınık Temiz Zidoo Z9S


    Z9X de olur (Yurt dışı sıfır fiyatı 229 dolar, fırsatçılık yapıp 8-9 bin isteyenler boşuna zahmet etmesin)


    İrtibat : Özel mesaj


    @Papirus Abi ağzına sağlık güzel söyledin

  • akkaynak kullanıcısına yanıt
    Z9x baktim ama fiyatlar 9 bin civari bir kac ilanda. O kadar cikacak olsam icine hdd takilan daha ust seri media player bakarim acikcasi. X9s bile canavar gibi işimi fazlasiyla goruyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Güncel banka (Garanti) kuru ile hesaplarsak şuan 5910 lira gibi bir rakam çıkıyor $245 için. Bunun vergisi kargosu vs hesapladığında "şuan için" 9000 TL belki açıklanabilir. Birkaç aydır fiyatlar yüksek eyvallah, ona lafım yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dousk kullanıcısına yanıt

    Adamlar 2 senedir kullanıp posasını çıkardıkları cihaza bu fiyatı istiyor, aklı olan bu fiyatlardan almaz, küçük bir kutusu var yurtdışından illaki bir tanıdıkla getirtilir

  • 
Sayfa: önceki 425426427428429
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.