Şimdi Ara

Zidoo Z9X,Z10 Pro Z1000 Pro 4K UHD Media Player Kullanıcıları (Realtek 1619DR Chipsetli) (283. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.698
Cevap
58
Favori
189.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 281282283284285
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • aren135 A kullanıcısına yanıt
    opensubtitles'in api ile alakalı. maalesef opensubtitles e vip üye olmanız lazım sitesinden. Ya da ziddo nun kendi playerini değil, kodi kullanacaksınız.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef artık download subtitles seçeneği çalışmıyor. Opensubtitles'a vip üye olmanız gerek uyarısı veriyor. Filmlerin altyazısını hdd'ye yükleyip o şekilde izliyorum ben de...

  • opensubtitles olayını şöyle çözdüm.

    kodi'de opensubtitles.com eklentisi ile altyazı indirip kodi'den çıkıyorum. filmi zidoo nun kendi uygulaması ile açıp, altyazıyı da kodi'nin indirdiği klasorden seçiyorum :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • spinmaster kullanıcısına yanıt

    Bir altyazı dosyasını bile bu zahmetle açıyor olmak şaşırttı biraz açıkçası... dert değil o kadar filmi indiriyoruz, bir de altyazı dosyasını indiriveririz :)

    Teşekkürler bilgiler için.

  • Rica ederim, aslında burada zidoo'nun bir suçu yok. Opensubtitles'ın böyle bir karar vermesi garip. Zidoo'da filme altyazı indirmek ve oradan dilediğini seçip yüklemek büyük kolaylıktı. Şimdi laptop üzerinden hdd'ye filmi yüklerken altyazısını da ekliyorum.


    @nc39 Zidoo'da home theater denen uygulama ile filmleri açıyorum. Kodi dediğiniz uygulama hangisi oluyor? Bu da mantıklı hareketmiş..  

  • spinmaster kullanıcısına yanıt
    Zidoo^da ZDMC olarak da geçiyor ya da KODI'^nın kendisini de uygulama pazarından kurabilirsiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar , altyazı sorunu Beta 4.65 yazılımı ile çözüldü.

    Ben de ZDMC (KODI) kullanıyordum altyazı için ;ama gerek Atmos seslerde seste gecikme olması (her seferinde ofset ayarlamak), gerek zaman zaman Zidoo'yu reboot ettirmesi yüzünden ZDMC'den vazgeçtim.


    Ohh be diyorum, eski sistemden devam edebildiğim için.

  • Tulû kullanıcısına yanıt

    Bu konuda benim gibi bilmeyen, konunun cühelası biri için daha detaylı bilgi verir misiniz lütfen? 4,65 sürümü nedir? Nasıl bir işlem yaptınız? Home theater uygulaması ile altyazı indirebiliyor musunuz artık?

  • Tulû kullanıcısına yanıt
    Bu yazılımda takılmalar vs olabildiğini okumuştum. Siz benzer bir sorunla karşılaştınız mı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • spinmaster kullanıcısına yanıt
    Zidoo zaman zaman cihazla ilgili güncellemeleri içeren bir yazılım yayınlar ve çoğu da Beta yazılımdır.Ben de elimden geldiğince bu yazılımları duyurur ve bir süre sonra konu başlığının ilk sayfasındaki yazılım bölümünde paylaşırım zaten.

    Zidoo Z9X için bahsedilen Beta 6.4.65 yazılımını Aralık ay’ı ortalarında paylaştım sanırım.Yani nerdeyse 2 ay önce yayınlanan ve burada da duyurulup paylaşılan bir yazılımdan bahsediyoruz.

    Eğer ki bir Zidoo sahibiyseniz ve konu başlığını takip ediyorsanız bence bu tür yazılımlardan haberdar olmamanız mümkün değil.Çünkü cihazda yaşanılan bir sıkıntı , yayınlanan bir yazılımla çözülmüş olabiliyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Papirus P kullanıcısına yanıt

    Tüm başlığı okudum ve devamlı olarak takip ediyorum. 6.4.65 sürümünün zidoo yazılımı ile ilgili olduğunu çözemedim çünkü opensubtitles'ın altyazı indirirken vip üyelik istemesinin zidoo yazılımı ile bağlantısını kuramadım.


    6.4.65 sürümü yüklendiğinde opensubtitles eğer vip üyelik istemiyor ve kendi video oynatıcısı ile indirme yapılabiliyorsa bu sürümü hemen yüklerim.

  • Altyazı konusunda benim bir fikrim yok ama yukarıdaki arkadaş sorun çözüldü diyorsa yazılımla hallolmuş olabilir altyazı indirme konusu.


    Zaten bu tür yazılım yükleme konularında ; yazılımı yükleyen kullanıcıların yorumlarını baz almak her zaman en mantıklısıdır.Çünkü bazen yüklenilen yeni yazılımlar mevcut bir sıkıntıyı giderirken başka bir sıkıntıya da yol açmışta olabiliyor.

  • x9s modelinde iki yoldan altyazı oılayını çözdüm. tabi kendi playerinden direkt indirmesi gibi kolay ve rahat değil.
    ilk yöntem daha önce söylediğim gibi, KODİ ayarlarından altyazıyı indireceği klasörü tanımlıyoruz. Daha sonra Opensubtitles.Com eklentisini ya da Unofficial Opensubtitles.Org eklentilerinden birini yüklüyoruz. Filmi Kodi ile açıp, bu eklentilerden biriyle indiriyoruz. Burayı kapatıp, ZidooPlayer'de altyazıyı manuel ekleme seçeneğinden kodi'nin indirdiği klasorden altyazısı seçiyoruz, bu kadar.

    ikinci yöntem ise, OpenWRT ile basit bir şekilde Zidoo'ya bağlu USB Diskini SMB yoluyla NAS olarak ayarlıyoruz. Pc den ya da Telefondan indrdiğimiz altyazısı direkt kopyala yapıştır mantığıyla hallediyoruz.

    Bence iki yöntem de gayet kullanışlı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eline sağlık bilgi paylaştıkça çoğalır ama aynı mesajı kendi topiğine de atarsan arkadaşlara faydalı olur

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sadays S kullanıcısına yanıt
    Altyazı sorunu bütün zidoolarda oluyor sanıyordum, x9s bölümüne de yazayım, teşekkür ederim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nc39 kullanıcısına yanıt
    Son dönemde pek film indirmiyorum ama geçenlerde indirdiğim bir film için altyazı işini şu şekilde hallettim.

    Türkçe altyazıyı önce telefona indirdim.
    Bende filmler Nas’a iniyor.
    Daha sonra telefona indirdiğim altyazıyı, Nas’ın telefondaki uygulaması üzerinden filmin olduğu klasöre kopyaladım.
    Home theater uygulaması da altyazıyı external (harici) altyazı olarak gördü.

    Bu şekilde altyazı için pc açmama gerek kalmıyor. Muhtemelen Zidoo’ya USB’den bağlı hdd ağ erişimine açalırsa aynı işlem o hdd’ye uygulanabilir.

    Bunun yanı sıra kodi’de altyazıyı filmin olduğu klasöre indir diye bir seçenek de var. Eğer bunu işaretlerseniz her filmin altyazısı kendi klasörünün içine indirilir. Ayrı ana bir klasörden altyazı eklemek bana hep zor gelirdi. O yüzden kodi’de yaptığım ilk ayarlardan biriydi bu altyazı ayarı.

    Gerçi yıllardır kodi’yi kullanmıyorum. Belki de bu seçenek kalkmıştır ama ayarlara bir bakılmasında fayda var

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • spinmaster kullanıcısına yanıt

    Kendi deneyimimi paylaştım , .65 sürümüne yükselttikten sonra Türkçe lisan altyazıları sorunsuz indiriyor. (Altyazısı çevrilmemiş filmlerle denk gelirseniz indirmeyebilir tabi)


    Zidoo forumlarında SMB'de sorun yaşayanlar olmuştu okuduklarımdan hatırladığım kadarıyla, ben NFS kullanıyorum NAS ile bağlantı için , bende bir sorun olmadı , gerek Atmos,DTS-X sesler olsun, gerek HDR ile iligili performans olsun..


    Bazı kullanıcılar tam hatırlayamıyorum hangi lisan olduğunu (Portekizce ya da İspanyolca olabilir) , altyazı download dediklerinde , altyazı bulunamadığı hatasını almışlardı .65 sürümü ile..

  • turuncu55 kullanıcısına yanıt
    Merhaba Onur,

    O zaman filmi kodi ile açıp, alt yaziyi klasorune indirip, zidoo nun kendi programi ile izlenebilir diyorsun yani. Bunu kodi yapabiliyorsa zidoo kendi programini guncellese de ugrastirmasa bizi. Gerci z9x ve pro da var ama eski modellere de gelse guzel olurmus.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Selamlar herkese.. Synology + zidoo z9x kullanıyorum. Sisteme hdd ekleyecektimde şöyle bir ürüne denk geldim. İçinde wd red 8 TB x2 hdd mevcut. Fiyat olarak uygun geldi. ( hdd leri söküp nas a takıcam )


    Bilgisi olan var mı? ( kusura bakmayın kunu dışı ama burda tecrübeli arkadaşlar bulunabilir bu konuda )


    https://www.hepsiburada.com/wd-my-book-duo-16tb-usb-3-1-kisisel-bulut-depolama-wdbfbe0160jbk-eesn-pm-HB000008KXB8?magaza=Techburada




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarvelX -- 21 Şubat 2024; 22:3:36 >
  • Papirus P kullanıcısına yanıt

    Merhaba, Ben de sırf bahseettiğiniz sebepten dolayı Zidoo Z9x pro aldım. Evde de 2 tane HDD var boşta duruyorlar. Bilgisayara ihtiyaç duymadan nasıl torrentle film indirebilirim acaba? Zidoo ya hangi programları yüklemeliyim. Gerekise çok pahalı olmayacak üyeliklere de açığım.


    Teşekkürler.

  • 
Sayfa: önceki 281282283284285
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.