Şimdi Ara

Zoolock yardımcı olmak isteyen içeri !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar ...
    Oyuna yeni basladım. Zoolock oynamaya karar verdim. Yanlız söyle bi sıkıntı var. Rank19-rank20 arasında gidip geliyorum. Ya 2 win 2 lose . ya 1 win 2 lose ya da 2 win 1 lose vs. Yani çakılı kaldım.
    İnternetten arastırdım. Standart uygun butceli zoo decklerinin aynısı yapmaya calıstım bi kaç sey dısında.

    Merak ettigim acaba zoolock ların genelinde mi var bu sıkıntı ? yoksa benim deckte mi sıkıntı var ? yoksa oynayıs tarzı mı ? 1 ay sonra yeni patch gelcegi için pekte masraf yapmak istemiyorunm ama olmazsa olmaz veya deck in de su hata var diceginiz ufak tefek iyileştirmeler verirseniz sevinirim.

    Zoolock yardımcı olmak isteyen içeri !







  • Warlock şuan metada iş yapamıyor. Hearthstone top decks adlı siteye gir orada metada olan deckler yer alıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • decki budget bir zoolock destesi olarak varsayarsak gayet iyi durumda. warlock'un genel olarak metada olmadığı doğru ancak doğru oyunla rank 10'a kadar çıkılabilir bu desteyle. zoolock value trade, kart avantajı, board controlü gibi terimleri öğrenebilmen açısından harika bir deck. ki yeterince oynadıktan sonra bu kavramları refleksel olarak uygulamaya başlayacaksın. özellikle value trade arenanın belkemiğidir. tavsiyem günde 4-5 saat oynamıyorsan rank 20'den yukarı çıkmadan 2 win 2 concede şeklinde günlük 100 gold(3 win alınca 10 gold veriyor, bu şekilde 30 win al hergün) farmlaman. zoolock oynamanda bir sakınca yok hatta yukarıda da bahsettim, fayda var.
  • zoolock metadan düştü ama her deste yeterince oynamayla belli ranka çıkarır. sende sanırım karazhan'daki discard kartları yok. o kartlar olmadan biraz zor. 2 tane living mana craftlayıp aggro token druid yapabilirsen daha iyi sonuçlar alabilirsin.
  • Bruce Dickinson kullanıcısına yanıt
    evet discard karti maalesef yok. ona baktim ama karazhani 4/4 istiyor. tum classlarin basiclerini actim ama en cok ilgimi ceken lock pri ve pala oldu. til yeni expânsion gelene kadar yukardada bi arkadas yazmis. gold farmlicamcsdecea. bi de bisi dha sorcam. mem yeni patche kadar farm yapcam dedim stândaart packler dahil sakliyim mi hepsini yoksa pek bisi degismez mi acinca ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • grkmvsn G kullanıcısına yanıt
    yeni expansion gelince sende olan kartları açmayacaksın artık. 3-5 packse pek fark etmez ama daha fazlası için aynı kartları açmamak adına beklemek daha iyi
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.