Şimdi Ara

Zotac GTX 460 Isı Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Zotac GTX 460 1GB ekran kartım kasanın yan kapağının açık olmasına rağmen çok fazla ısınıyor. Öyle ki, 99 dereceyi bile gördüm. Karta OC yaptım, ancak referans değerlere geri çeksem bile 90 derecelere çıkıyor. İnternette gördüğüm kadarıyla OC yapılmış halde bile en fazla 80 küsür dereceye çıkıyordu. Ekran kartında bir sorun olma ihtimali var mı? Teşekkürler.



  • Hemen servise götür hasarlı o kart bence
  • Sisteminin geri kalanını ve pcyi çalıştırdığın şartları tam bilmeyerek diyorumki kartın %99 sorunlu.Hiç beklemeden garantiye yolla derim.

    Bende bu karttan 2 tane var.Birbirlerine neredeyse yapışık çalışıyorlarken bile üstteki yani hava emişi çok az olan kart bile 80 dereceye ulaşmıyor.Hemen teknik servise
  • bendeki gtx 460 920/4200 overclocklu çogu oyunda 55 dereceyi geçmiyor.
  • Fanın devir hızı artıyor mu?
  • Hızlı cevaplar için teşekkürler. Bu arada MSI Afterburner kullanıyorum hem oc için hem de sıcaklığı görmek için. Evet, fan devir hızı artıyor. Zotac'ın soğutucu tasarımı diğerlerinden daha farklı olduğu için daha çok ısındığını duymuştum. Ancak anladığım kadarıyla bu ısı bu kart için bile çok fazla. Gigabyte Setto 1024 kasa var, ancak dediğim gibi yan kapağını açtım yoksa çok daha fazla ısınıyordu. O zaman hemen servise götürüyorum, tekrardan teşekkürler cevaplar için.
  • 2 ay geçmiş konu üstünden ama batuhantasli arkadaşım bi gelişme vermemişin.Aynı durum bendede var.Oc'siz olarak kullanımda bi zaman sonra 103 dereceye çıkıyor kart ve kitleniyor bilgisayar hatta konumda var bununla ilgili
    Son durumun nedir açıklarsan sevinirim.

    Not: Ben Vatan'a garantiye götürdüm ve 4 gün sonra SORUNSUZ diyerek geri yolladılar.
  • Kartı 90 100 derece gören arkadaşlar kartlarıınız arızalı aynı kartı kullanıyorum 64-65 geçmedi 3dmark da
  • meraba arkadaşlar konunun üstünden uzun zaman geçmiş ama yine de belki kullanıcı yorumu arayan falan olur diye bende yorum yapmak istedim. 3 ay önce 2011 mart ayında aldım. o zamanlar hava soğuktu kart tam yükte 60 ı geçmiyordu en fazla 61. şu an havalar çok sıcak. ağır olarak bildiğim oyunlarda crysis 2 var full ayarda oynuyorum 1-2 saat sonra baska oyunlar falan 4-5-6 saat falan oynuyorum öğlenden akşama kadar. 70 i hiç geçmedi. 71 görmedim bu kartta. bu arada benim kart ZOTAC GTX460 AMP! EDİTİON fabrika çıkışlı oc li bilirsiniz. kart performansı süper. oyunlarda fan otomatik hızlanıyor fakat fan çok gürültülü. öyle böyle değil bayaa gürültülü. umarim bilgiler işinize yarar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.