Şimdi Ara

ZOTAC GTX 680 AMP ısınma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    ZOTAC GTX 680 AMP ekran kartına sahibim. 2012 yılında aldım. Cs go oynarken 1024x800 çözünürlükte sıkıntı olmazken çözünürlüğü artırınca bilgisayar kendi kendine resetliyor. Bunu Battlefield 1 oynarken de yapıyor. 5 dk oynayıp restart atıyor. Ekran kartı sıcaklığı oyun oynarken AIDA 64 programından baktığımda 72 dereceyi geçmiyor. Ancak kasadan elimi ekran kartına değdirdiğimde parmağımı 1-2 saniye ancak değdirebiliyorum. Cayır cayır yanıyor mubarek. Fanlar dönüyor. Bu arada ekran kartının hdmi 'ından monitöre görüntü veriyorum bu yüzden olabilir mi? Daha önceleri böyle bir sorun olmamıştı. Yeni yeni olmaya başladı bu sorun.



  • 2012 yılında aldım demişsin hocam, bi termal macununu değiştirip fanları temizleyip yağlayıp termal pedleri değiştirmeyi dene.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tequlala kullanıcısına yanıt
    Cevabın için teşekkürler. Fanları temizledim. Garanti dışı kalmasın diye vidalarını yerinden çıkartmıyorum. Bu arada genişletilmiş garanti yapmıştım zamanında 5 yıla uzatmıştım. Ama ZOTAC Avrupa maillerime dönüş yapmıyor. Yerel servis ise 2 sene garanti olanlara biz bakıyoruz diyor. :(
  • radreSword kullanıcısına yanıt
    Şimdi ekran kartı içindeki dökümanları okudum. Endeks bilişim 2 sene sonundaki garanti için iletişiminizi ZOTAC ile yapacaksınız diye belirtmiş.
  • Tequlala kullanıcısına yanıt
    Ben aldığımda TR distribütör ü mascom bilgisayardı. Şimdi iflas etmiş sanırım. 1 aydır mail atıyorum eurotech@zotac.com adresine dönüş yapan olmadı. Aynı dertten müzdarip olanlar genişletilmiş garanti olarak hiç yurtdışına kart göndermişler midir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.