Şimdi Ara

ZYXEL WAP 3205 v3 Universal Repeater Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ZYXEL WAP 3205 v3 (şu cihaz:https://cdn.chip.gen.tr/images/galeri/540/2016111015105972385/zyxel-wap3205-v3.jpg) satın aldım. Kablonet kullanıcısıyım, kurulumu zor bela tamamladığımı düşünüyorum. Cihazın modunu Universal Repeater olarak ayarladım ve o şekilde gördüm. 2.4 ghz'lık bant ile eşleştirmeye çalıştım ve bilgisayarımda kurulumunu yaparken ilgili WIFI ağıma bağlı olarak yazdı kendi arayüzünde.

    Ardından cihazın bilgisayarla bağlantısını kesip, modemin yanına koydum. Şimdi bu aşamada hiçbir şey yazılmadığı için kafam karışık

    1- Cihazın modeme ethernet kablosuyla bağlı olması gerekiyor mu? Kurulum için bilgisayara bağladım ancak modemin yanında universal repeater özelliğini sağlayabilmesi için ethernet kablosuyla bağlı olması gerekli mi? Bağlayınca internet bağlantım kopuyor.

    2- Modeme kabloyla bağlı olmadığı şekilde açık. Sinyalimin artıp, artmadığını, fark yaratıp, yaratmadığını anlayamıyorum. Bunu test etmek için bazı APP'leri denedim ama benzer sinyal seviyeleri geliyor. Biraz daha test yapmaya çalışacağım.

    3- Cihazın arkasındaki WPS butonuna basmam gerekiyor mu? Cihazda yalnızca güç ışığı yanıyor. WPS tuşuna basınca, WIFI'ı andıran küçük simge de yanmaya başladı. Ancak sinyal kalitemde yine büyük bir fark göremedim. Eskiden orta seviye çeken yerlerde hala benzeri şekilde sinyal alıyorum.

    Yanlış yaptığım birşey olabilir mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Talvehtia -- 20 Eylül 2017; 20:59:26 >







  • Başka bir odaya koydum hiçbirşey değişmiyor. Cihazın ana ekranındaki değerleri ekteki görselde görebilirsiniz:

    ZYXEL WAP 3205 v3 Universal Repeater Hakkında

    Bir sürü odada bir sürü test yaptım. Cihaz açık veya kapalıyken hiçbir değişim olmuyor, sinyal dalgalanmaları devam ediyor.

    Ne yapmalıyım?
  • sorun devam ediyormu
  • Kendi yarattığı yeni ağ üzerinden bağlanmam gerekiyormuş. Bunu kullanma kılavuzuna yazmak gerekir, herkes universal repeater'ı 50. Kez kurmuyor 😊 sorun çözüldü, teşekkürler 😉

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.