Şimdi Ara

0 km*Geniş bagajlı* Dizel 32.000 TL araç önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar dileklerimi sunuyorum

    Başlıktada belirttiğim gibi araçta istediğim özellikler:

    0 km
    Dizel
    Geniş bir bagaj
    32.00 TL azami fiyat etiketine sahip

    Bugün bazı showroomları gezdim ama ne geziş ya hakikaten uçmuş 0 km araç fiyatları keza 2. elde aynı şekilde
    Benim aklıma yatan Opel Combo 1.3 cdti (city plus spor paket) oldu.Tamam tabiikide 1-2 ay içerisinde yeni kasası çıkacak fakat zaten dobloyla aynı olucağı için kasa belli beklemeye gerek yok gider doblo alırım fakat tasarımı hoşuma gitmiyo.Opel'deki satış temsilcisiyle muhabbetimizde kimisi yerli varken opele niye tercih eder kimiside opel varken niye yerlisini tercih eder gibi konuşmalar geçti kendi aramızda

    Bunun haricinde ayni şekilde

    Kangoo Classic 1.5 dci 31.000 Tl (abs bile yok araçta)
    Doblo Classic Safeline 29.750 (araç kendi içinde en dolusu abs,yol bilgisayarı filan v.s. işte)
    Peugeot Partner Origin pack 31.000

    Kıssadan hisse benim gönlüm Opel Combo'dan yana (tamam yüzü eskimiş,çokta tutmadı ama benim kriterlerime ve de gönlüme uyan tek araç bu)
    Siz ne dersiniz bu işe

    Şimdiden çok teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocaloglu -- 21 Kasım 2011; 22:34:28 >







  • benim tercihim fiat doblodan yana olurdu hocam.Nedeni ise geniş servis ağı ve ucuzluğu yeterli bir sebep benim için.
  • Fiorino yuda tercih edebilirsin biraz daha kibardır Dobloya göre birde Emotion alırsan hem lüks olur hemde bagakı problemsiz.

    Fiorionuyu dene bir bak
  • Combo çok çirkin yanlış bilmiyorsamda Dobloyla aynı yeni kasası gelecek.
    Kangooda yol tutuşu çok zayıf Allah korusun hızlı bir manevrada araba devrilebilir.
    En iyisi Doblo gibi duruyor
  • Sn kocaloglu,

    Tasarımı hoşuma gitmiyor demişsiniz gerçi ama, Doblo bu fiyatlar için ideal bir seçenek. Eğer stoklarda hala kaldıysa o fiyata 2011 model Premio (tabi 1.3 90 hp) bile alabilirsiniz. Eğer araçla test sürüşü yapma şansı elde ederseniz, dış tasarımındaki kabalığı görmezden gelmeye başlayabilirsiniz.
  • sedan bir otomobil almayı neden düşünmüyorsunuz? chevrolet aveo 1.3 ls'yi alabilirsiniz bu paraya. bagajıda iyidir. tabiki bir doblo yada combo kadar olamaz. aveoda 1.3 multijet dizel kullanıyor. üstelik donanımı yukarıdaki araçları 5 e katlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tLqA -- 21 Kasım 2011; 22:36:46 >
  • Seçtiğiniz modellerin hepsi eski tasarım. Süspansiyonları yüzünden arka koltukta yolculuk edenler bobrek taslarını düşürebilirler. 2011 1.3 90lık yeni doblo bulursanız hemen alın bencede. Ya da biraz daha çıkın ve partner tepee alın en güzeli. Hep ticari baktığınız için bu modelleri tavsiye ettim.
  • Her yıl vize,fahiş vergiler ile bir de 90 hız sınırı yüzünden kamyonetlere bulaşma derim ticari amaç yoksa ...
  • Kamyonet almayın derim ama geniş bagajlı ve dizel dedimmi mecburen kangoo tarzı araçlar kalıyor geriye.

    1.2 Aveo sedan benzinli düşünün derim. LPG ile gayet iyi olacaktır.

    Olmadı Doblo alın. En üzmeyecek araç.
  • yeni aveo sedan dizel al, 502litre bagajı var, arka koltukları kapatırsan 800litqeyi rahat geçer. Hem vergide iyi. Hatchback ide ayrı bir stil.
  • Yaşadığınız şehir İstanbul ise, ben de ticariden uzak durma taraftarıyım. Hakikaten büyük sıkıntı köprü olayı. Ben çok zorunda olmadıkça FSM trafiğine girmiyorum mesela, en büyük sebebi de o adamı delirten kamyon, tır, otobüs trafiği. 32.000 TL'ye alınacak araç sayısı çok fazla değil 0 km istediğiniz için, özellikle de geniş bagaj hacmi ve dizel kombinasyonu için. Yine de var seçenekler;

    - Renault Symbol 1.5 Dci 65 HP - 31.750 TL
    - Fiat Linea 1.3 Multijet 90 HP - 33.567 TL (Fiat'larda pazarlık payı sağlamdır.)
    - Dacia Logan MCV 7 Kişilik - 29.900 TL

    Aralarındaki en mantıklı seçenek, kendim de kullandığım için biliyorum, Fiat Linea diyebilirim. Az yakar, bagaj hacmi sağlamdır, uzun süre de işinizi görür.
  • Ticari almak zorunda değilsen

    Aveo Sedan ; dizel şartsa 1.3 , değilse 1.2 ve ya 1.4

    +Geniş bagaj hacmi
    +MTV avantajı
    +Donanım
    +Konfor
    +Ticariye göre yüksek hız limiti
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tamay_aytam

    Seçtiğiniz modellerin hepsi eski tasarım. Süspansiyonları yüzünden arka koltukta yolculuk edenler bobrek taslarını düşürebilirler. 2011 1.3 90lık yeni doblo bulursanız hemen alın bencede. Ya da biraz daha çıkın ve partner tepee alın en güzeli. Hep ticari baktığınız için bu modelleri tavsiye ettim.

    AYNEN katılıyorum
  • combo yerine doblo çok daha iyi olur. iç genişliği salon salomanje dedikleri kadar var. motoruda yeterli bir çok kez kullandım. bagajını sadece gidip inceleyin ve görün

    ama yerinizde olsam Linea alırım.
  • Yeni aveo sedan alın 1.3 dizel. LT versiyonunu alabilirsiniz liste fiyatları üzerinden 2000 3000 tl indirim yapıyorlar
  • Ticari araç alıp ne yapacaksınız. Bagajda kasa kasa elma mı taşıyacaksınız? Her yıl muayene, düşük hız sınırı, köprü yasağı, düşük donanım, kötü yol tutuş bi sürü dezavantajı var. Sonuçta onlar da en fazla 5 kişi taşır. Bagajları sadece yüksektir. Başka bi esprisi yok. Ben linea veya yeni aveo dizel tavsiye ederim. 500 litreden biraz fazladır bagajları. Ticaretle uğraşmıyorsanız ruhsatta kamyonet yazan bir araçla işiniz olmamalı.
  • bak herkes aveo tavsiye ediyor, gözardı etme:) bize inanmıyorsan youtube 'yeni aveo hangar' yaz, hangar gibi bir bagajla karşılaşacaksın ;)
  • 5 seneden fazla doblo kullandık,arka tarafta oturanlar yoldaki en ufak bozukluğu hissediyor,ön taraf nispetten daha iyi ama arka gerçekten konfor açısından facia.Doblodan sonra Linea 1.3 Mj Active Plus aldık,doblodan sonra resmen uçak gibi geldi.Fiyatına göre fena bir araç sayılmaz,bagajıda derin.Mecburiyetiniz yoksa (iş için almayacaksanız) hafif ticarinin bir esprisi yok bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.