Şimdi Ara

02-2012 FORMULA 1 PETRONAS MALAYSIA GRAND PRIX (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
418
Cevap
1
Favori
12.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aferin bruno sana fırça kaydım başta ama gelişme var kimiyi bir ara zorladın.Button ve vettele yazık oldu
    hamilton ayrtonun kaskını giyiyyorsun ama semer işine dönmüş seninki. 15 sn fak yedin perezden fastestin bile olmadı yarış boyunca çok vasat kaldın button senin yerinde olsaydı alonsodan alırdı
  • Yarışı ortasında açtım. SC'yi görmedim bu nedenle. Sonuna kadar izledim. Yarışın başlarında da neler olmuş diye öğreneyim diye bu konuyu başından itibaren okudum. Yorumlar sonuçla bire bir ters. Herkes Ferrari için atmış tutmuş. Güzel oldu bu sonuç...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BiPeRVA

    massa ile artık bu iş yürümez ferrari. mclaren kovalainen macerası gibi olacak tek pilot birinciliğe oynacak diğer pilot ilk 10'a bile giremeyecek.

    Hocam bırakın ilk 10'u bu haliyle 15'e bile giremez. Massa aracını iyi sürse Ferrari şu an takımlar klasmanında dahi lider konumunda bulunurdu.

    Alonso tek başına 35 puan topladıysa bazı radikal kararların alınması elzemdir. Aksi takdirde bu sezon boşa gidecek. Geçen sene, bu sene için yaptıkları açıklamalar ortada, haliyle insan başarı bekliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fss1403
    alguersuariveya sutil uygun.


    bence ikiside yeterli değil...
    hele hele sutil cebinden çıkartır alguer i. alguesuari kim.
    Buemi daha iyi.
    Di Resta yı öttürüyor Hulkenberg. ki hulkenberg in de daha bir kaç fırın daha pişmesi lazım.
    ama tecrubeli di resta, hulkenberg ile zorlanıyor. aynı di resta, sutil i sıkboğaz ederdi. normalde yarış performansında sutil i çok beğenirim. dandik araçlarla da çok başarılı yarışlar çıkartırttı. monaco GP mesela. ama hayır... ne alguer ne başkası.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: meta80



    1. Jenson Button
    2. Lewis Hamilton
    3. Michael Schumacher
    4.Sebastian Vettel
    5. Mark Webber
    6. Fernando Alonso
    7. Kimi Raikkonen
    8. Nico Rosberg
    9. Romain Grosjean
    10. Sergio Perez Sauber-

    EHT:Button
    İYD:Maldonado

    ilk iki haftada 0 puan ile arkalara doğru geriliyorum
  • Bende 1 puan kazanıcaktım Maldonado süzmesi onu da elimden aldı :D
  • hamiltonun yerini dogru bildim :d eht de tuttu, rai ile web tam tersi olacakti aslinda puanlar gelecekti
  • Perez'in ben hata yaptığını hiç sanmıyorum telsizden gelen uyarıdan sonra bıraktı yarışı.Ferrari-Sauber ilişkisini biliyoruz sonuçta aynısı T.Rosso-Redbull'da var zaten.
  • 2. pıt sonrası hamılton un on kanat acısını degıstırdıler sanırım bu olay hamılton a pekte ıyı gelmedı zıra kuruyan pıst ıle beraber alonso ve perez den ıyıce koptu.button ıcın de kamıkazelıgı tutttu ne dıye o sekılde bodoslama dalarsınkı hıc anlayamadım nıye oyle bırsey yaptı

    ama gorunen bırseyde var o kenar yonetımımız bu yarısta taktık belırlemede bocaladı.gercı 2. pıtstopta hamılton un zaman kaybetmesıne yol acan mekanıkerı de kutlamak lazım
  •  02-2012 FORMULA 1 PETRONAS MALAYSIA GRAND PRIX


    gri olan kutucuklar bir kez tahmin yapmamış olanları işaret ediyor.2 kere daha yapmazsanız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 25 Mart 2012; 15:08:24 >
  • 2de 0
  • Alonso bu araçla olagan üstü bir İş yaptı.Galibiyet için tebrik etmekten başka birşey yapamayız.Perez de müthiş yarıştı.Galibiyet olsa dedim içimde ama malesef.Telsizden bir ara bu sıra bizim için önemli dendi Takım tarafından.Onu biraz frenleyen bu oldu sanırım.

    Geçen sezon Tahmin yarışmasını ilk ikide bitirenler sonlarda sürünüyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: loko

    Geçen sezon Tahmin yarışmasını ilk ikide bitirenler sonlarda sürünüyor.



    #güzelgünlergöreceğiz
  • Kalkar kalkmaz Alonso'nun galibiyetini öğrenince ne tür bir yarışı daha kaçırdığımı anladım. Dsmart'a geçmek şart oldu.
  • Sauber Ferrari'nin kardeş takımı zaten, öyle olmasa Sauber kazanırdı bence, hız anlamında Sauber daha hızlıydı Ferrari'den. Asıl Button'a üzüldüm ben, harcandı. E yarışın özeti de ; "Perez'e Ferrari yolu göründü."
  • Her ne kadar büyük bir Ferrari taraftarı olsam da Alonso bu yarışı şansı yaver gittiği için kazandı, ben böyle inanıyorum. Neden derseniz:

    - Yağmurlu yarışlar yıllardır Ferrari için bir avantaj olmuştur. Zaten yumuşak lastiklerde hiçbirşey yapamayan bir Ferrari'den bahsediyoruz. Yağmur Ferrari'nin ekmeğine yağ sürdü en başta.

    - Schumi yarışın henüz ilk turunda geride kaldı.

    - Red Bull'lar bu seneye zaten iyi başlayamadı. Yağmur onları daha da yavaşlattı. özellikle Vettel'in patlattığı lastik Red Bull'u bu yarıştan sildi.

    - Bu şartlarda bence en favori olan McLaren idi. Fakat Hamilton'un ilk pit stopta yaşadığı sorun, daha sonra trafikte kalması ve Button'ın kazası McLaren'ı da bu yarıştan sildi.

    - Yarışın başlarında ön sıraya oturan Alonso'yu kimse rahatsız edemedi. Orta takımlar bugün o kadar hızlıydı ki, pit stoplardan sonra büyük takımlar trafikte çok büyük zaman kaybetti.

    - Sauber'den Perez çok büyük bir sürpriz yaparak Alonso'ya ecel terleri döktürdü resmen. Telsizden aldığı bilgiye rağmen zorladı. Yaptığı hata onu galibiyetten etti, neyseki podyumdan etmedi.

    Sonuç olarak araçların değil, stratejilerin yarıştığı bir yarış oldu bu. Gayet de seyir zevki yüksek bir yarıştı. Sezona olan ilgimiz ve beklentilerimiz bir kat daha arttı.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: LIvERBiRD

    Kalkar kalkmaz Alonso'nun galibiyetini öğrenince ne tür bir yarışı daha kaçırdığımı anladım. Dsmart'a geçmek şart oldu.

    Sopcast'te harika yayınlar oluyor. Sadece F1 için D-Smart'a geçilmez bence
  • Sezonu sıpsıfır bitirene de ödül var mı ? Hani 10 numara şans oyununda hiç tutturamayana da amortimsi bi ödül veriliyo ya
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HyperioИ

    Sezonu sıpsıfır bitirene de ödül var mı ? Hani 10 numara şans oyununda hiç tutturamayana da amortimsi bi ödül veriliyo ya

     02-2012 FORMULA 1 PETRONAS MALAYSIA GRAND PRIX






  • quote:

    Orijinalden alıntı: Something

    quote:

    Orijinalden alıntı: HyperioИ

    Sezonu sıpsıfır bitirene de ödül var mı ? Hani 10 numara şans oyununda hiç tutturamayana da amortimsi bi ödül veriliyo ya

     02-2012 FORMULA 1 PETRONAS MALAYSIA GRAND PRIX




    Fazla bile




  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.