Şimdi Ara

04/06 MAKYAJLI KASA İLE İLGİLİ HERŞEY BURADA (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.172
Cevap
9
Favori
134.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kimi zaman da hayat kurtararak Hayat O'nda efsanesini gerçekleştirir,

    Honda Köprüsü:

     04/06 MAKYAJLI KASA İLE İLGİLİ HERŞEY BURADA
  • Bu nasıl?

     04/06 MAKYAJLI KASA İLE İLGİLİ HERŞEY BURADA
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ABABA2307

    Bu nasıl?

     04/06 MAKYAJLI KASA İLE İLGİLİ HERŞEY BURADA


    kuyruğundanda destek almış
  • Arkadaşlar, yağmurda araba kullanırken, sanki arka kapı camlarından biri hafif açık veya arka kapılardan biri yarım kapanmış gibi arka tekerleklerin çıkardığı su sesi geliyor kulağıma. Acaba bunun sebebi arabanın sac kalınlığı olabilir mi? Çamurluk içlerine ses yalıtımı mı yaptırsam diye de düşünüyorum ama kararsızım doğrusu. Yeni kasalarda da bu ses geliyor mu?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ABABA2307

    Arkadaşlar, yağmurda araba kullanırken, sanki arka kapı camlarından biri hafif açık veya arka kapılardan biri yarım kapanmış gibi arka tekerleklerin çıkardığı su sesi geliyor kulağıma. Acaba bunun sebebi arabanın sac kalınlığı olabilir mi? Çamurluk içlerine ses yalıtımı mı yaptırsam diye de düşünüyorum ama kararsızım doğrusu. Yeni kasalarda da bu ses geliyor mu?

    evet bendekide 2006 vtec2 aynı ses bendede var neresinde ses yokki! sacın inceliğinden kaynaklaniyor. araç içi komple sökülüp iyice izole edilip tekrar montaj yapılmalı çok faydası olacağından eminim. dışardan pek bişey yapılamaz gibi sadece zift olayı buda sesi kesmez dışardan paslanmama ömrünü maximuma çıkarır.




  • Tabi yağmurlu gün sayısı ve bu günlerin kaçında araç kullanıldığının sayısı da yaptırıp yaptırmamaya değer mi sorusunu getiriyor aklıma. İngilterede yaşasaydık kesin yaptırırdım heralde, Antalyaya da eskisi kadar çok yağmur yağmıyor. Galiba en iyisi masraf etmektense yağmurda radyoyu biraz daha yüxexesle dinlemek olabilir
  • Tarihte bilinen ilk araç telefonu bu olabilir mi?

     04/06 MAKYAJLI KASA İLE İLGİLİ HERŞEY BURADA
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ABABA2307

    Tarihte bilinen ilk araç telefonu bu olabilir mi?

     04/06 MAKYAJLI KASA İLE İLGİLİ HERŞEY BURADA


    kesinlikle
  • Hayat O'nda: Traş önlüğü olan başka marka gördünüz mü?Benim berberde var

     04/06 MAKYAJLI KASA İLE İLGİLİ HERŞEY BURADA
  • Forumcuların Yaşları konusunu kim ne sebeple kapattıysa lütfen bir açıklama yapsın

     04/06 MAKYAJLI KASA İLE İLGİLİ HERŞEY BURADA
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ABABA2307

    Forumcuların Yaşları konusunu kim ne sebeple kapattıysa lütfen bir açıklama yapsın

     04/06 MAKYAJLI KASA İLE İLGİLİ HERŞEY BURADA







  • Eskiden cadde ve sokakları böyle süpürürlermiş, nostaljiye bakınız.....

     04/06 MAKYAJLI KASA İLE İLGİLİ HERŞEY BURADA
  • Bu da bilinen ilk kameralı cep telefonu:

     04/06 MAKYAJLI KASA İLE İLGİLİ HERŞEY BURADA
  • Konu Dışı Bir Bilgi:

    Telekoma dava açıp ödediği aylık sabit ücretleri geri alan bir vatandaş vardı hani. Millet te bundan gaz alıp "biz de paramızı geri alalım" düşüncesine gark olmuştu. Meğerse o vatandaşa ücret iadesi kararı veren mahkemenin vermiş olduğu bu karar yanlışmış. Adam parayı yedi ama şimdi çıtır çıtır iade edecek. Bu yüzden geri alma teşebbüsünde bulunmamıza gerek kalmadı, bilgilerinize...




  • Arkadaşlar, Eylül-Ekim gibi arabanın lastiklerini değiştirmeyi düşünüyorum. Şu anda üstünde Michelin Energy var. Niyetim Bridgestone Turanza ER300 almak. Çok iyi tanıdığım bir lastikçi tavsiye etti. Dediğine göre lastiğin yanakları zırhlıymış (onun tabiri). Yani, yanakları biraz çıkık yapmışlar, böylece jant gömük kalıyormuş ve kaldırım kenarına sürtünce sadece lastik kaldırıma deyiyormuş jant asla deymiyormuş. Bu lastikten kullanan arkadaş varsa veya incelemiş ve bir fikri oluşan varsa lütfen paylaşabilir mi? Ben de bir miktar inceledim ve çok hoşuma gitti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABABA2307 -- 23 Mart 2008; 1:28:28 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ABABA2307

    Tabi yağmurlu gün sayısı ve bu günlerin kaçında araç kullanıldığının sayısı da yaptırıp yaptırmamaya değer mi sorusunu getiriyor aklıma. İngilterede yaşasaydık kesin yaptırırdım heralde, Antalyaya da eskisi kadar çok yağmur yağmıyor. Galiba en iyisi masraf etmektense yağmurda radyoyu biraz daha yüxexesle dinlemek olabilir

    Yağmur sesi , su sesi romantiktir, neden kesmeye çalışıyorsunki, ben yağmurlu havalarda müzik sesini iyice kısıp o şırıltıyı ginleyerek araba kullanmaya bayılıyorum




  • Uyku tutmadı galiba? Ben de biraz önce arabayı yıkayıp geldim...
  • Romantizm iyi de, bu benim dediğim ses kapı veya cam açıkmış da ordan geliyomuş gibi oluyor. Buna kıl oluyorum. Sanki su arabanın içine sıçrıyormuş gibi.
  • Selam arkadaşlar,

    Ben bir kaç hafta içinde makyajlı kasa tercihen 2004 ya da 2005 model bir civic almayı düşünüyorum.
    Halen annemin 96 model Corollasını kullanıyorum, ve japon otolarını sevdigim için (sorunsuz, düşük yakıt tüketen, seri, basit araçlar.) şu aşamada Civic leri gerek fiyat gerekse kullanım amacım dogrultusunda uygun bir secim gibi duruyor.

    Şu anda gerek sahibinden gerekse galerilerde olan bir kaç araçla ilgileniyorum.
    Bu araçları alırken nelere dikkat etmem lazım ?

    Zayıf oldukları yönler varmıdır ? ... 10-15000 bakımları ortalama ne kadar tutar, büyük bakımları adamı çökertirmi (hangi km lerde yapılır)...genelde 60.000 bakımı olur araçlarda... civic te bunun maliyeti bana ne olur .... ve otomatik vites verimliliği nasıldır ? (performans kaybı, tüketim farkı ve bakım masrafları olarak)

    Yardımcı olursanız çok sevinirim.
    teşekkürler.




  • Periyodik bakımı yetkili serviste yaptırırsan ortalama 45YTL/Saat işçilik ücretine katlanman lazım ve 2 saatten önce biterse dua edersin.

    Periyodik bakımlarda değişen yağ ve filtreler diğer markalarınki ile çok farklı fiyatlarda değil nasıl olsa.

    Otomatikte, şanzuman yağı değiştiğinde fazladan 60-70 YTL yağ parası verirsin.

    Genelde 60000km bakımı ağır bakım diye bilinir diğer modellerde, çünkü triger ve V kayışları ve bunların bilyaları değişir. Civicte triger 100000km.de değişiyor.

    Yakıt tüketimi de bakımlı ve ayarlı bir motorda çok yüksek olmaz. Benim araba (otm) şehiriçi 8.2 / 8.3 lt/100km, uzunyolda 6.3 / 6.5lt/100km yakıyor. Kış aylarında ilk çalışmalar otomatik jikle ile olduğundan bu aylardaki tüketim 9.0lt/100km civarında olabiliyor.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.