Şimdi Ara

06 - 2012 FORMULA 1 GRAND PRIX DE MONACO (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
420
Cevap
2
Favori
12.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zala

    Schumi'nin bizim sevgimize cok ihtiyaci var zaten

    Isteyen sever istemeyen sevmez. kimine gore efsanedir kimine gore degildir. adamin gecmisteki pilotlugunu tartisan yok. Dedigin gibi kimsenin sevgisine de ihtiyaci yok schumi nin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: optimus 1


    quote:

    Orijinalden alıntı: bianconera

    quote:

    Orijinalden alıntı: optimus 1

    Ben senna schumi olayinda schumiyi hatali goruyorum. Senna schumiye kirmizi hali mi serecekti yanindan rahat gecsin gitsin diye. Sonucta hakemler durumu inceledi ve schumi hakettigi 5 sira cezasi aldi. Bunu zorlama yorumlarla oraya buraya cekmenin manasi yok.
    Schumi bana gore buyuk bir pilottur. 7 sampiyonlugu var. Fakat efsane olabilecek bir ahlak ve karaktere sahip degildi. Benim fikrime gore efsaneligin yanindan gecemez. Ama buyuk bir pilottur.

    Schumi'den nefret edercesine hoşlanmayanlar dahi yazar F1'deki en büyük 3 efsanenin arasına.Karakterini veya ahlakını sevmen ya da sevmemen onun efsaneliğine nasıl gölge düşürüyor onu merak ettim.Ona bakarsan Prost'un da karakteri malumdur ama o da 3 efsaneden birisidir.Bunu herkes kabul eder.
    Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz.Schumi'de o işi mükemmel bir şekilde yerine getirdi yarıştığı dönemlerde..


    Formula tarihinde ilk 3 e yazilacak schumi disinda efsaneler vardir. Ben schumi yi sadece laflarindan dolayi degil, gecmisteki bazi fiil ve hareketlerinden dolayi da sevmiyorum. Sahsen boyle bir pilota efsane demek icime sinmiyor.ama buyuk pilotlardan biridir.


    Klasik laf şimdi Jerez 96'yı falan öne sürersiniz. Hatta böyle konuşanlar için nedense Villeneuve ya da Hill gibi sürücüler daha ulu insanlar olur bir anda. Maksat Schumi hariç herkesi seveyim herkese saygı duyayım...

    F1 tarihinde Schumi dışında ilk 3 e istediğiniz sürücüyü yazın bu sadece sizi bağlar. Ama tarihin kendisi Schumi'yi ilk 3'e yazmıştır. İstatistik bilimide 1. sıraya yazmıştır.

    Siz istediğiniz kadar sevmeyin nefret edin bu değişmeyecek.




  • Optimus doğru söylemiş. Geçtiğimiz hafta Mercedes'te Schumacher'in durumunun tartışıldığı ve kendisine baskı yapıldığı ile ilgili haber bir çok yerde yapıldı. Mercedes Schumi anlaşması kara kaşına kara gözüne yapılmış bir anlaşma değildir.
    R.Brawn haklı olarak F1 tarihinin en başarılı pilotunun liderliğinden, aracı geliştirmesinden ve yarış performansından yararlanma beklentisiyle çok ciddi paralar ödeyerek imzayı attırmıştır.
    Schumi de 2009 Brawn aracının ezici üstünlüğünü baz alarak 8. şampiyonluğunu alacağını düşünmüş ve 41 yaşında da olsa geri dönüş yapmıştır. Ancak bu birlikteliğin iki tarafın da beklentilerini karşılamadığı açık.
    Özellikle bu yıl ilk 6 yarış işler hiç de yolunda gitmiyor. Rosberg 59; Schumi ise 2 puanda... Schumi 6 yarışın 4'ünde finiş göremedi. Monaco sıralamalarındaki en hızlı tur hepimizi eski günlere götürdü ancak unutulmamalı ki Mercedes Monaco hafta sonunun en hızlı otomobiliydi.
    Fan'ları için iyi bir öngörüm var. Schumi'yi daha önce 7 kez kazandığı Kanada'da podyumun en tepesinde görmemiz çok olası. Mercedes'e takvimin en uyan pisti belki de Montreal. o yüzden pole'ü de yarışı da alırsa şaşırmayacağım. Mercedes'in lastik aşınma sorununu çözdüğünü düşünürsek duble bile gelebilir.
    Velhasıl kelam,
    Schumi F1 tarihinin (en iyi olmasa da) en başarılı pilotudur. Kimine göre efsanedir kimine göre değildir.
    Onu tekrar pistte görmek her ne kadar heyecan verse de keşke hiç dönmeseydi. Şu an O'na gösterilen tahammül, O'nun servetini yemesinden başka bir şey değildir.




  • Hala tahammül gösteriliyor diyorsunuz pes...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: odyle


    quote:

    Orijinalden alıntı: eaglemania

    Schumi dönüşünden sonra gerçekten çok şanssızdı.

    Gerek mekanik arızalar gerekse diğer pilotların hatası yüzünden ya yarışı bırakmak zorunda kaldı ya da çok gerilere (puan barajı dışına) düştü.

    Kendi hatası yok muydu, vardı bence. Mesela Barcelona'da Senna'ya arkadan girmesi, bence gayet acemice bir kazaydı, resmen aracı yavaşlatamadı.

    Bu son yarışta da Grojean ile yaşadığı temasta bence ikisinin de suçu yok ( zaten @Riccardo Patrese'den başka Schumi'yi suçlayan yok :) ), yarış kazasıydı. Orada olay o kadar ani gerçekleşti ki, arkadan fişek gibi çıkan Alonso'dan kaçayım derken Schumi ile temas yaşadı ve arka sağ süspansiyon/lastik vs gitti...

    Ayrıca, Monaco'da pilotaj çok önemli diil demek bence Monaco'ya ağır hakaret, cezası 6 aydan başlar

    Pilotajda, savunma yönüne çok gerek kalmıyor demek daha doğru olur bence

    Yoksa mm'ler konuşuyo bu pistte


    Öncesini çok bilemem ama Monaco'da basarili olmanin en önemli 3 faktörü Sabir, dikkat, fiziksel dayaniklilik...
    Savunma yönüne gerek kalmiyorsa, otomatikman hücuma da gerek kalmiyor. Biliyoruz ki bu pistte hiz da çok önemli değil. Bu durumda bir pilotun hizini, savunmasini, atak yapmasini eledik. Bunlar pilotajin en onemli unsurlari değil midir?
    Tekrarliyorum bu pistte basarili olmanin, iyi pilotajla diğer pistlere nazaran pek bir bağlantisi olmadigini dusunuyorum. Jarno Trulli de öyle düşünüyormuş.

    Hocam bence sabır, dikkat ve dayanıklılık da pilotajın en önemli bileşenlerindendir

    Kaldı ki, hız önemli diil demişsiniz, Webber bir kaç tur daha 1.24-1.25'le dönseydi ilk 6 baya bi değişirdi Sonuçta Monaco'da geçiş hiçbir şekilde olmuyo diye bir şey yok, bu yüzden hız da gerekiyor

    Zaten MAL örneğinde gördüğümüz üzere, Monaco kendine saygı duymayanları direk yarış dışı bırakan bir pist, büyük konsantrasyon gerekiyor

    Başka pistlerde yapılan hata, S.Acar'ın da dediği gibi 0,25 sn. kayıp ile pist dışı ziyareti şeklinde gerçekleşebilir ama Monaco'da direk yarış dışı...

    Trulli'yi bilmem ama bence pilotaj Monaco'da önemli değil denemez

    *****

    Schumi olayına gelirsek, mevzu bahis F1 ise ve bu sporda efsanelik tartışılıyor ise bence efsanedir. Sonuçta F1 sporunu tartışırken kişiliği de işin içine katmamak lazım, orası apayrı bir boyut.

    Hee Senna derseniz ( şuan tüylerim diken diken oldu :( ) gerek F1'deki mücadelesi ile gerekse karakteri ile bir bütündü...

    Sanki hayatın bir kuralıymışcasına (iyiler erken ölür) , erkenden aramızdan ayrıldı...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: DXM06

    Hala tahammül gösteriliyor diyorsunuz pes...

    Yukarida tarihin ve istatistik biliminin f1 de schumi yi ilk 3 e yazdigini belirtmissin. Zaten bunu tartisan yok ki. Adamin su anki degil de, gecmisteki pilotlugunu kimse tartisamaz. Basarilari ortada.
    Ama efsanelik olayinda fikirler degisir. Benim icin schumi efsane degildir. Bu benim fikrim. Kimse katilmak zorunda degil. Ben inaniyorum ki schumi yi sevmeyen bircok insan da efsaneligi konusunda tartisir.
    Ama @eaglemania arkadasin dedigi gibi Senna bir efsanedir. Cunku sporculugu ve ahlaki ile butun olmustur. Herkesin gonlunde yer edinmistir. Ama schumi boyle degil.
    Benim fikrime gore, hem de degerlerimize inanclarimiza gore ahlak da kisilik de cok onemli bir kriterdir. Degerlendirme yaparken dikkate alinmasi gereken degerlerdir.Bugunlerde roland garros tenis musabakalari oynaniyor. Yasayan bir efsane var orada FEDERER. Rakibi nadal ile ispanyada oynarken bile nadaldan daha cok alkis aliyor. Fransizlar kendi ulkesinin oyunculari haric her zaman oyunda geride olan oyuncuyu desteklerler. Federer haric. Dunku oyunda Federer i onde olmasina ragmen destekleyip alkisladilar. Cunku FEDERER hem basarilari hem de ahlaki ile gonullerde taht kurmustur. Iste efsane budur.Konu disi oldu kusura bakmayin.
    F1 de de efsane Senna dir. Ilk 3 deki diger ikisi degisebilir kisilere gore. Ama ben schumiyi koymam bu listeye. Gonlumde yer edinmemis bir kimseye efsane dememi beklemeyin. Bu benim fikrim. Hic kimse de katilmayabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GulfStream -- 31 Mayıs 2012; 12:40:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: optimus 1
    Gonlumde yer edinmemis bir kimseye efsane dememi beklemeyin. Bu benim fikrim. Hic kimse de katilmayabilir.


    Doğru.
    Ben katılmıyorum mesela.

    Bir kimse efsane ise EFSANE dir. sana göre bana göre diye bir şey yok.
    Alonso da bana göre ÇİRKEF tir. ama bu onun iyi bir pilot olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
    Sevmiyorum, ama adam 2 kez şampiyon oldu.
    eğer 5 kez daha olursa o da bir efsane olacaktır. Ama ben hala sevmeyeceğim.
    kısacası benim sevmediğim bir efsane olacaktır.

    Schumi de öyle. sen sevmesen de o bir efsane. Sen sevmiyorsun diye adamın efsaneliği iptal olmayacak.
    bir çok insan f1 izlemeye onunla başladı. o bırakınca bir çok insan f1 izlemeyi bıraktı.
    efsane dediğin Senna ölünce f1 izlemeyi bırakan kimse tanımıyorum.
    Ama Senna da bir efsane.
    efsaneliğin tek kıstası vardır o da BAŞARI....





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 31 Mayıs 2012; 12:48:51 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Öner

    quote:

    Orijinalden alıntı: optimus 1
    Gonlumde yer edinmemis bir kimseye efsane dememi beklemeyin. Bu benim fikrim. Hic kimse de katilmayabilir.


    Doğru.
    Ben katılmıyorum mesela.

    Bir kimse efsane ise EFSANE dir. sana göre bana göre diye bir şey yok.
    Alonso da bana göre ÇİRKEF tir. ama bu onun iyi bir pilot olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
    Sevmiyorum, ama adam 2 kez şampiyon oldu.
    eğer 5 kez daha olursa o da bir efsane olacaktır. Ama ben hala sevmeyeceğim.
    kısacası benim sevmediğim bir efsane olacaktır.

    Schumi de öyle. sen sevmesen de o bir efsane. Sen sevmiyorsun diye adamın efsaneliği iptal olmayacak.
    bir çok insan f1 izlemeye onunla başladı. o bırakınca bir çok insan f1 izlemeyi bıraktı.
    efsane dediğin Senna ölünce f1 izlemeyi bırakan kimse tanımıyorum.
    Ama Senna da bir efsane.
    efsaneliğin tek kıstası vardır o da BAŞARI....





    Adami nerdeyse ayet yaptiniz.




  • yahu beyler bırakın @optimus1 adamı sevmiyorsa sevmesin. zorla mı sevdireceğiz
    ona göre efsane de olmasın. ne olacak yani? ona göre efsane olmaması sizin düşüncelerinizi mi değiştirecek ?

    Schumacher yaşayan efsanedir. Bu fikrimi değiştirecek Allah'ın kulu da yok yeryüzünde . sizin için var mı sayın Schumi seven dostlar ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: optimus 1


    quote:

    Orijinalden alıntı: Öner

    quote:

    Orijinalden alıntı: optimus 1
    Gonlumde yer edinmemis bir kimseye efsane dememi beklemeyin. Bu benim fikrim. Hic kimse de katilmayabilir.


    Doğru.
    Ben katılmıyorum mesela.

    Bir kimse efsane ise EFSANE dir. sana göre bana göre diye bir şey yok.
    Alonso da bana göre ÇİRKEF tir. ama bu onun iyi bir pilot olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
    Sevmiyorum, ama adam 2 kez şampiyon oldu.
    eğer 5 kez daha olursa o da bir efsane olacaktır. Ama ben hala sevmeyeceğim.
    kısacası benim sevmediğim bir efsane olacaktır.

    Schumi de öyle. sen sevmesen de o bir efsane. Sen sevmiyorsun diye adamın efsaneliği iptal olmayacak.
    bir çok insan f1 izlemeye onunla başladı. o bırakınca bir çok insan f1 izlemeyi bıraktı.
    efsane dediğin Senna ölünce f1 izlemeyi bırakan kimse tanımıyorum.
    Ama Senna da bir efsane.
    efsaneliğin tek kıstası vardır o da BAŞARI....





    Adami nerdeyse ayet yaptiniz.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: optimus 1

    quote:

    Orijinalden alıntı: DXM06

    Hala tahammül gösteriliyor diyorsunuz pes...

    Yukarida tarihin ve istatistik biliminin f1 de schumi yi ilk 3 e yazdigini belirtmissin. Zaten bunu tartisan yok ki. Adamin su anki degil de, gecmisteki pilotlugunu kimse tartisamaz. Basarilari ortada.
    Ama efsanelik olayinda fikirler degisir. Benim icin schumi efsane degildir. Bu benim fikrim. Kimse katilmak zorunda degil. Ben inaniyorum ki schumi yi sevmeyen bircok insan da efsaneligi konusunda tartisir.
    Ama @eaglemania arkadasin dedigi gibi Senna bir efsanedir. Cunku sporculugu ve ahlaki ile butun olmustur. Herkesin gonlunde yer edinmistir. Ama schumi boyle degil.
    Benim fikrime gore, hem de degerlerimize inanclarimiza gore ahlak da kisilik de cok onemli bir kriterdir. Degerlendirme yaparken dikkate alinmasi gereken degerlerdir.Bugunlerde roland garros tenis musabakalari oynaniyor. Yasayan bir efsane var orada FEDERER. Rakibi nadal ile ispanyada oynarken bile nadaldan daha cok alkis aliyor. Fransizlar kendi ulkesinin oyunculari haric her zaman oyunda geride olan oyuncuyu desteklerler. Federer haric. Dunku oyunda Federer i onde olmasina ragmen destekleyip alkisladilar. Cunku FEDERER hem basarilari hem de ahlaki ile gonullerde taht kurmustur. Iste efsane budur.Konu disi oldu kusura bakmayin.
    F1 de de efsane Senna dir. Ilk 3 deki diger ikisi degisebilir kisilere gore. Ama ben schumiyi koymam bu listeye. Gonlumde yer edinmemis bir kimseye efsane dememi beklemeyin. Bu benim fikrim. Hic kimse de katilmayabilir.


    Tamam zaten aynı şeyden bahsediyoruz. Sizin fikriniz sizi bağlar. İsterseniz Schumi'ye çöp diyin zorla efsane dedirtecek halim yok herhalde.

    Benim içinde Federer çöptür Nadal efsanedir misal olabilir. Herkesin beğenisi kendine.

    Ancak Schumi'yi eleştirme kriterlerinize gelirsek Schumi'nin ahlakıda kişiliğide eleştirilebilir ve tartışılabilir ama siz eğer Schumi'den nefret ediyorsunuz ahlak ve kişilik değerleri sizin için öne sürebileceğiniz bir bahane bir kozdur.

    Onun dışında adam F1 tarihinin görüp görebileceği en iyi ahlak ve kişiliğe sahip sürücülerdendir.

    Senna yaşasaydı ve gidip bir sürücünün üstüne kırsaydı bu onu efsanelikten mi çıkaracaktı?

    Bahane arıyorsanız bulunur dert değil. Hardcore Prost fanıysanızda Senna'dan nefret ederdiniz vakti zamanında




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zala

    yahu beyler bırakın @optimus1 adamı sevmiyorsa sevmesin. zorla mı sevdireceğiz
    ona göre efsane de olmasın. ne olacak yani? ona göre efsane olmaması sizin düşüncelerinizi mi değiştirecek ?

    Schumacher yaşayan efsanedir. Bu fikrimi değiştirecek Allah'ın kulu da yok yeryüzünde . sizin için var mı sayın Schumi seven dostlar ?



    Zorla güzellik olmaz degilmi?Bende schumacheri bazı durumlarından dolayı sevmiyorum lakin iyi bir yarışçı oldugu gerçegini görmezden gelmiyorum.Zaten aldıgı Şampiyonlukları onu F1 de Hall of Fame de yer açtı.




  • saygı duyarız.
    şumi nin ne terbiyesizliği var. ben bilmiyorum kusura bakma. öğrenmeyede çalıştım. ve bunu bildiğim için geçmişiyle
    kıyasladım. ama bilmediğim başka bir şey varsa ve bunu Senna ile kıyaslarsan sevinirim.
  • Coulthard Magny Cours'da Schumi'ye el hareketi çekince bir anda yüce insan ilan edilmişti anti Schumiciler tarafından. Bu insanlara göre Schumi hariç herkes ahlaklıdır :)
    Senna'da öfkelendiği zaman hırçın hareketlerde bulunurdu. Schumi'yi de birgün azarlamıştı hatta.
  • ee şimdi azarıda yiyen Şumi. Senna gibi pilotları yakından gören
    ve onların yarış anlayışlarını bilen bir pilot.
    Briatore yi delirtsede Senna'yı önüne katıp kovalayan da Şumi;
    ve basın açıklamasında tüm insanlığıyla Senna için döktüğü
    gözyaşları. yeter mi? yetmez utanmadıkları için timsah gözyaşı bile derler. çünkü görmezler görmesini bilmezler.
    ispanya son turda motoru patlayan Hakkine ni ilk kim teselli etti? soruyorum. Mika Hakkinen - Michael Schumacher. şumi nasıl biri olduğunu, nasıl pilot olduğunu Hakkinen den dinleyiniz. pes yav. yarış anlayışı
    pekala ahlaksız desinler de -ki, cezasını fazlasıyla çekti adam. yuh- insanlığıda mı ahlaksız? yazıklar olsun.


    tövbe est. aklınız peynir ekmekle mi yediniz? Monaco da pilotaj önemlidir bu bir. pilotaj önemli değildir
    diyen hiç anlamıyor sanırım kusura bakmasın.
    Şumi nin karakterinin neyi varmış? ben bunu anlamıyorum? adamın suçunu gördünüz? öğrenmek istiyorum.
    başlarsınız yok Hill, yok Villeneuve, Yok Coulthardt yok F1 de sevilmeyen antipatik pilot oluşu. yav arkadaşlar yanlışta olmayın bari.
    Mika Hakkinen le dostluğunu görmediniz mi? Alonso, Raikkonen, Massa ile yakınlığı. ne suçu var adamın? 1998 Coulhardt ın SPA'da yaptığı çok mu güzel şey? Şumi antipatik diye profesyonelliği bir kenara bırakır coulhardt.
    niye?
    Prost, Senna çok mu süper ahlaklılardı? Senna, Prost un önüne kırar yol dışına iter. Şumi bu dönemden gelmiş; bunları görmüş hırçın, hırslı, olağanüstü pilot. adam kendileriyle yarıştığı adamlara bakar. onların ahlaklarını görmüşken ne antipasinden, ahlakından bahsediyorsunuz?
    adam cezasını layığıyla çekmiş.
    yoksa bugün 10 şampiyonluğu olur herhalde.
    Pete Sampras varken Federer i sevsem de Nadal ı daha bir sevsem de atmasyon yapmayın. P. Sampras ı bilmeyen Şumi den bahsetmesin lütfen. ona göre Şumi işe yaramaz pilot olsun. efsane olmasın. yarası o kadar buyuk ki hala tartışıyor. bu da bir efsanenin popülerliği değilde nedir? zira afsane olmadığını dile getirmeye çalışıyor ama -esas niyet kötüleme- ama başka anlama da geliyor. nedir? şumi hala efsane, hala tartışılıyor. Şumi 43 yaşında ve Villeneuve, Hill in Şumi bu yaşta yaptığı çılgınlık diye nitelendirdiği insan Michael Schumacher bu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_cantan -- 31 Mayıs 2012; 21:37:26 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: the_cantan

    ee şimdi azarıda yiyen Şumi. Senna gibi pilotları yakından gören
    ve onların yarış anlayışlarını bilen bir pilot.
    Briatore yi delirtsede Senna önüne katıp kovalayan da Şumi,
    ve basın açıklamasında tüm insanlığıyla Senna için döktüğü
    gözyaşları. yeter mi? yetmez utanmadıkları için timsah gözyaşı bile derler. çünkü görmezler görmesini bilmezler.
    ispanya son turda motoru patlayan Hakkine ni ilk kim teselli etti? soruyorum. Mika Hakkinen - Michael Schumacher. şumi nasıl biri olduğunu, nasıl pilot olduğunu Hakkinen den dinleyiniz. pes yav. yarış anlayışı
    pekala ahlaksız desinler de -ki, cezasını fazlasıyla çekti adam. yuh- insanlığıda mı ahlaksız? yazıklar olsun.

    Anti schumiciler imola 94'te schumi podyumda kutlama yaptı diye bile söyleniyorlardı

    halbuki podyumdan sonra ölüm haberini aldı sürücüler...

    schumi'yi sevmeyenler kadar dünyada bahane üretebilme yetisine sahip başka insanlar bilmiyorum ben.

    adamın yaptığı her şeye kulp bulurlar.

    ahlaksız, kişiliksiz ilan ederler.

    Adam safkan bir yarışçı ve kazanmak için yarışıyor.

    Jerez 96'da yaptığının cezasını fazlasıyla ödedi. Monaco 2006'da yaptığını ödedi. Adamın ödenmemiş cezası var mı?

    Futbolda kırmızı kart görenlerinde mi insanlığını yargılamamız gerekiyor?

    Kimse kusura bakmasın Schumi'yi sevmeyebilirsiniz ama şöyledir böyledir derseniz bence siz bunu söylemeye şartlanmışsınız ve ezberden konuşuyorsunuz.

    Neyse ben bu konuyu aşağıdaki fotoğrafla kendi açımdan noktalıyorum. 97-98 senesinden beri aynı şeyleri söylemekten yoruldum







  • Alonso'nun araç kamerasından olan videoyu bulamadım ama burada bariz Alonso'nun çok iyi kalktığı ve Grosjean'ı rahatlıkla geçebileceği gözüküyor. Gerçi yine de geçti ama Alonso yarış dışı kalabilirdi orada. Grosjean'ın hatası Schumi'yi sıkıştırması değil salakça Alonso'nun önünü kapatmaya çalışması.

    Bu da MALdonado'dan;





  • quote:

    Orijinalden alıntı: LIvERBiRD
    Bu da MALdonado'dan;



    Video için teşekkürler.İspanya Gp'den sonra Maldonado hakkında fikirlerim hiç değişmemişti, nitekim Monacoda hem sıralamada hem de startta beni haklı çıkaran bir performans(!) ortaya koydu.

    Bu adam buraların sürücüsü değil, apaçık net.Hızlı olduğu kesin ama takuma sato da hızlıydı Geçen sene de izledik bu adamı, çok komik hatalar, mavi bayrak altında arkadan gelenin önüne kırmalar falan...Maldonado tam bir crasher, kanada da ondan aynı performansı bekliyorum.




  • vay maldon vay maldan vay mandal bu ne ya allasen direk binmiş.
  • Arkadaslar schumacher konusunda yazdiklarimi biraz dusundum. Pilotluguna bir lafim olmadi. Bu seneki yarislarinda yapmis oldugum elestirilerin dogru olduguna inaniyorum.zaten kimse schumi den eski schumi olmasini bekleyemez.
    Fakat diger konuda abarttigimi dusunuyorum. Hangi insan hatasiz dort dortluk olabilir ki. Dediginiz gibi her pilotun acemilik olsun ilk donemleri olsun yanlis davranislari olmustur.
    Schumacher konusunda gereksiz laf kalabaligi yaptigimi dusunuyorum
    Kusura bakmayin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.