Şimdi Ara

1.080.000tl ye sıfır 2023 Titan Stil-HB/1.0L EcoBoost 125PS / Manuel / Benzin alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
3
Favori
10.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler, çok faydası oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0 araç bulamadığım için bayide denk gelen focusu almıştım Mayıs ayı sonunda. Kapora gönderikten sonra yorumlar çok gözümü korkutmuştu, 2 hafta arabayı pek kullanmamıştım. Satarken zorlanırım diye de düşünmedim değil.


    Sonrasında ne olacak ki diyerek kullanmaya başladım ve memnun kaldım. Gösterge paneli falan basit ama sürüşü keyifli.

  • Focus zaten sadece sürüş keyfi için alınır . donanım .İç dizaynı falan 308'in çok gerisinde .1.0 ın alt devirleri nasıl acaba maximum torku 1500 de veriyorsa biraz keyifli olabilir.Golf maksimum torku 2000 devirde verdiği için alt devirler cansızdı.

  • Ford manuellerde biraz indirim yapmış 1.0 manuel alan kullanan var mı ? Araç nasıldır ?

  • peripellatea P kullanıcısına yanıt

    Şubatta Focus 3.5 sattım

    Akşam 8de ilana düştü, saat 9 da sattım aracımı.

    Şu araç kitliginda piyasası yok diye bişey yok hele Focus gibi bı araç.

    İşyerinden arkadaş eski kasa Swift i bile 2 güne sattı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alisilin07 kullanıcısına yanıt
    Satmak ayrı konu değeri diğer araçlara göre az artıyor uygun fiyat yazmassan satamazsin

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arkadaslar şu an sıfır araçlar mevcut. ne dıyorsunuz ford 1.0 2023 model alınır mı. manuel vites

  • Hb Sıfırı 1184 liste fiyatından indirim oluyor mu? İkinci el de bir ilan1138 kadar düştü satılmadı.1100 e sıfırı olursa alınabilir gibi .Golf 1.0 da 1100 civarı .Golf daha kaliteli ama sürüş keyfi açısından 1.0 manuel de focus Torku daha düşük ama 1400 devirden itibaren verdiği için bence daha tercih edilesi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ford focus 1.0 ecobost manuel titanyum stil paket aldım. Sürüş çok keyifli. Tavsiye edilir.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ayannkemal A kullanıcısına yanıt

    kaça aldınız hocam . alt devirlerde titreme falan var mı

  • zafan Z kullanıcısına yanıt
    Takas desteğiyle 1085.000 tlye geldi. Takas desteği hariç 1.130.000 dediler. Ama şimdi bi indirim daha gelmiş. Alt devirde titreme yok ama 3 silindir olduğu için rolentide az da olsa titreme var. Bizim arkadaşta 1.5 motor var onda daha çok fazla hissediliyordu. YouTube de videolarda Peugeot da daha fazla olduğunu söylemişti bir YouTuber. Yine de aklında sıkıntı kalmasın bi bayi de dene. Ama araçtan gerçekten memnun kaldım

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ford Türkiye satış sonrası hizmetleri çok kötü. Ford ticari araç markası olduğu için bireysel müşteriyi hiç umursamıyorlar. Zaten satışının büyük çoğunluğu holding bünyesine yapılıyor. TR'ye verilen araçlarda kullanılan malzemenin kalitesi de vasat. Zamanında Ford alırken çok uyaran oldu ama kulak asmadım. Şimdi çok pişmanım... Umarım benim yaşadığım sorunlar ile siz karşılaşmazsınız.

  • O zaman ben almayın alınmaz demiştim şimdi aynı arabayı yine aynı paraya veriyorlar bana o zaman kızanlar oldu ama benim dediğim oldu yine 4 ayda 1 milyondan minimum 100k kazanilirdi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Uzun zamandır takip ediyordum Beyaz renk Titanyum Siti Hb için 1066 ya artı 300 bin 12 ay sıfır faiz kredisi ile anlaştım haftaya teslim alacağım.


    Genel olarak yaptığım araştırmalar ve deneyimlerime göre Focus sürüş ve konfor keyfi olarak sınıfının iyilerinden motoru ilk çıktığında daha çok soğutma hortumları vb şeylerden dolayı biraz sorun yaşamış ama bunlar yaklaşık 10 yıl önceki sorunlar bu motor 5 kez 150 beygir altı kategoride performans ve verimlilik ödülü almış en son 2019 da ödülü almış tek kusur olarak triger kayışı motorun içinde olduğu için değiştirme masrafının fazla olması .Bazı yorumlarda 2000 devirin altında titreme ve cansızlık yorumları var genelde tek kişi ve düz yolda kullanacağım için çok sorun olmayacağını düşünüyorum manuel araçlar için fazla motor seçeneği de yok maalesef.


    Genel olarak dış dizaynını beğeniyorum iç dizaynını görüntüsün eski kaldığını, kalite olarak da ön konsül altında bazı yerlerde sert plastik görüntüsünün arabayı biraz kalitesiz gösterdiğini düşünüyorum ,manuel in ikinci elinin de zayıf olacağını ve otomatiklere göre daha fazla değer kaybedeceğini kabulleniyorum. Aracın 4 yıl garantisin olması ve ford servislerinin diğer servislere göre görece ekonomik olması iyi bir avantaj.Ayrıca araç Almanya da üretiliyor.


    Bir süre kullandıktan sonra yine sürüş ve yakıt tüketimi konusunda yorumlar yaparım foruma yorum yapan herkese teşekkürler .Allah herkesin gönlüne göre versin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafan -- 12 Kasım 2023; 10:48:1 >




  • Ford'a makyaj yakışmadı bence. Makyaj sonra ucuz otomobil görünümünü aldı .

    1.080.000tl ye sıfır 2023 Titan Stil-HB/1.0L EcoBoost 125PS / Manuel / Benzin alınır mı?


    1.080.000tl ye sıfır 2023 Titan Stil-HB/1.0L EcoBoost 125PS / Manuel / Benzin alınır mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Aracı bir haftadır kullanıyorum. sadece rölantideyken elinizi vitese dokunursanız belli belirsiz hafif bir titreşim var onun dışında çalışırken herhangi bir titreşim hissetmiyorsunuz. Alt devirler 1500 den itibaren canlı golf.7.5 1.0 manuel alt devirler daha cansızdı.


    2 vitesteyken neredeyse duracak kadar yavaş olsanız da istop etmiyor kalkış dışında birinci vitese geçmenize çok gerek kalmıyor kalsanız bile araç 1 .vitese çok rahat geçiyor .Golf yine 2.vitesten 1 e zor geçerdi :)Debriyaj çok yumuşak vites geçişleri hafif kemikli ama rahat geçiyor. Onun dışında zaten basınca gidiyor gayet seri bir hızlanması var. Aracın süspansiyonları gayet yumuşak , konforlu Golf 7 ile konforu aynı ,direksiyon biraz yumuşamış gibi geldi ama yine tepkisi güzel ama bir önceki Ford'larda direksiyon hissi daha iyiydi diye düşünüyorum.


    Sürüş modaları arasında bir fark göremedim ,kablosuz android autoyu bir türlü bağlayamadım ,kablo ile hemen bağlanıyor .Ekran biraz büyük gibi ama sürüş alanınız da olmadığı için rahatsız etmiyor kullanımı basit ,aracın aynaları küçük ama net ,yakıt ortalaması 6 litre civarında ,ses sistemi idare eder bu konuda golf 7'nin bayağı gerisinde . Genel olarak araç performans ,tüketim ,donanım ,konfor konusunda mükemmel olmasa da yeterli fiyat-performans olarak da manuel düşünenler için iyi bir tercih olduğunu düşünüyorum .





  • zafan Z kullanıcısına yanıt

    titanium X almak istiyorum.. acaba en uygun fiyatı hangi bayide bulurum.. ankara için kartaş yazılmış ama oldukça fazla şikayet var.. sıfır aldım ön kaput ve bagaj değişmiş çıktı gibi..

  • Otokoç dan aldım ben almadan önce bir çok yeri aramıştım, fiyatlar hem aynıydı Ford da sanırsam çok farklı fiyatlar yok .Ben alırken herhangi bi expertiz yaptırmadım forumlarda arada sıfır araçlarda hata konusu çıkıyor ama çok nadir olduğunu düşünüyorum. Güvenilir bayii garantisini kimse veremez .Firmaya söyleyip teslim almadan mobil expertiz ayarlamanız gerekebilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafan -- 6 Aralık 2023; 14:49:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.