Şimdi Ara

1+1 Ev Sinema Sistemi Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba ,

    Evde led tv , ps3 ve pc de kullanacağım bir ses sistemi almak istiyorum . Almama en önemli etken lg led tv de usb den film izleyince sesi sonuna kadar açsam anca yeterli oluyor. PC bağlayıncada aynı olay oluyor. Daha önce x-530 vardı . Bir dahada 5.1 almam asla neden derseniz 5.1 sistemlerde eğer izlediğiniz film 5.1 değilse , oynadığınız oyunda 5.1 ses çıkış özelliği yoksa direk 2 hoparlörü kullanıyor. Aparatla bağlayıp hepsinden ses aldım ama sonuç kalitesi inanılmaz azaldı sesin.

    Sonuç olarak 1+1 olan tv ye direk bağlantı yapabileceğim bir sistem arıyorum . Birde son ses açmayacağım cihazı sadece film izlerken ve müzik dinlerken basları ve tizleri çok iyi duymak istiyorum kısık seste bile. Şu cihaz hoşuma gitti açıkçası 500 tl ' yi aşmam lazım başka önerisi olan yada kullanıp tecrübelerini paylaşabilecek olan var mıdır ? birde tv ye bağlantısı direl kulaklık girişi ile midir ? bu cihazlarda bağlantı nasıl olur ?


    http://www.istanbulbilisim.com.tr/s-2145-goldmaster-ev-sinema-sistemi-en-ucuz-fiyatlari,51198.html

    Ufak bir not: Dün bilişime gittim adamlarda 1 tane ses sistemi yok . Ses sistemi çıkışlarına bakıcam diye pendikten çağlayana gittim adam bizim internet sitemizden sadece alabilirsiniz dedi ya. 1 tane bile mağzada ses sistemi yoktu.

    Cihazın özellikleri ( Goldmaster s-2145 ) ;

    MP3 formatındaki müzik dosyalarını oynatabilen USB&SD/MMC kart girişleri
    Dokunmatik Ön panel
    Ön paneldeki dairede bulunan lineer dokunmatik teknolojisi ile parmağınızı saat yönünde çevirerek ses seviyesini artırabilir; saat yönünün tersine çevirerek ses seviyesini azaltabilirsiniz
    VFD ekran
    Uzaktan Kumanda fonksiyonu
    Uzaktan kumandada bulunan numara tuşları ile USB&SD karttaki MP3 dosyalarına direkt erişebilme
    Tekrar modu
    İki adet Mikrofon girişi ile Karaoke Fonksiyonu
    Ahşap Kabin
    Treble(Tiz), Bass, Eko seviye kontrolleri
    Girişleri girişleri sayesinde CD/VCD/DVD oynatıcı, TVı gibi harici cihazlara bağlanarak yüksek kalitede ses elde etme


    Teknik Özellikler :

    » TOPLAM SES ÇIKIŞ GÜCÜ :180 W
    » Sinyal Gürültü Oranı :89dB
    » Giriş Hassasiyeti :500mV
    » FREKANS :20 Hz - 20 KHz
    » UZAKTAN KUMANDA :Var

     1+1 Ev Sinema Sistemi Tavsiyesi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem213 -- 7 Şubat 2015; 8:42:45 >







  • efem213 kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam LG soundbarlara bakabilirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • des_955 kullanıcısına yanıt
    Onlarıda inceliyorum fakat hoparlörün boyundan mıdır nedir çok ufak bir cihaz geldi bana birde fiyat olarak 400 tl civarı filan goldmaster biraz daha profosyonel kalıyor üstünden usb ve microsd ile ses çalıyor radyo su var dokunmatik panelle ses açıp kısma var watt olarak daha güçlü ve görüntüsü d



    Lg sound bar :

    http://www.istanbulbilisim.com.tr/lg-nb2540-ev-sinema-sistemi-fiyati,116113.html
  • Dinleyip beğendiyseniz birşey diyemem ama o goldmasteri bu forumda ses sistemi konusuna yazı yazan insanlar bedava gelse evlerine koymazlar. Ama dediğim gibi sonuçta zevk meselesi. Son yıllarda popülerleşmeleri nedeniyle sounbar denilen cihazlar subwooferleri ile birlikte güzel ses verebiliyorlar. Bence hiçbir cihazı dinlemeden almayın. Birde son olarak alacağınız cihazın sizin bağlantı ihtiyaçlarınızı karşıladığından emin olun. Fiyatı uygun diye 5.1 paket sistem alıp, eve getirdiğinde ne hdmi, ne optik girişi olmadığı için harici kaynakları sadece analog iki kanal bağlayan üyeler var mâlesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uguroz76 U kullanıcısına yanıt
    Goldmaster ı son ses dinleyemedim malasef fakat sesler kaliteli geliyordu normalde bende pek tercih etmem ama ön yargısız bakmamıştım. sound bar da güzel artılar var örneğin bluetooth ile bağlantı yapılabiliyor az yer kaplıyor hdmı girişi var bunlar oldukça iyi 1 bass 1 hoparlör e 400 tl para vermiş olacağız . diğerinde 1 bass 4 hoparlör goldmaster ın profosyonel ses sistemi serisi için konuşuyoruz. Yani 150 tl lik 5.1 leri için değil . Bu seride oldukça öne çıkmışlar gibi duruyor tabi kullanmadan bilemeyiz. Birde satışı her yerde yok örneğin teknosa veya vatanda satışı yok s-2145 ' in birtek bilişimde buldum onlarda internette yolluyor ellerinde açık ürün yoktu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem213 -- 4 Şubat 2015; 16:40:39 >
  • Vatanda vardır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YaralıPeşmerge kullanıcısına yanıt
    Vatanda goldmaster arattığınızda bulmuyor. Ne yazıkki yok her yerde satışının olmamasıda biraz dezavantaj aslında . Teknosa , bimeks , vatan , electro world de baktım geçenlerde foruma gittiğimde hiçbirinde yoktu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.