Şimdi Ara

1,1 Milyonu Aşkın Avealı; e-fatura ile Doğaya Destek Veriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  

    1,1 Milyonu Aşkın Avealı;

    e-fatura ile

    Doğaya Destek Veriyor

     

     

    E-fatura abonesi olan Avealılar hem çevreyi koruyor hem de hediyeler kazanıyor

     

    Türkiye''de "e-fatura" uygulamasını başlatan ''ilk" operatör olan Avea, kâğıtsız fatura uygulamasını yaygınlaştırmak amacıyla yürüttüğü çalışmalar ile hem çevrenin korunmasına katkıda bulunuyor hem de abonelerine çeşitli hediyeler kazandırıyor.

     

    E-fatura uygulamasını başlatan ilk operatör olarak, özellikle çevreye sağlanan katkıya büyük önem verdiklerini belirten Avea Müşteri Hizmetlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Orçun Onat; ''Avea olarak, çevreye karşı sorumluluğumuzu çeşitli projelerle yerine getirmeye çalışıyoruz. E-fatura uygulaması da bu konuda attığımız en önemli adımlardan biri... Uygulamadan yararlanan abone sayımızı her geçen gün artırarak, çevrenin korunmasına katkıda bulunuyoruz. Bugün 1,1 Milyonu aşkın abonemiz faturalarını elektronik ortamda alıyor. Bu rakam, toplam faturalı müşterilerimizin yaklaşık %30''una denk geliyor. 2008 yılından bu yana 17.500 ağaç, 4,2 milyon kw / saat enerji ve 30.500 metreküp su, bu uygulama ile çevreye kazandırılmıştır. E-fatura aboneliği, çevreye sağladığı katkının yanı sıra abonelerimizin hayatını da büyük ölçüde kolaylaştırıyor. Abonelerimiz, aldıkları düzenli e-postalar ile faturalarına kolaylıkla ulaşabiliyor, isterlerse Webonline İşlem Merkezi üzerinden de faturalarına erişebiliyorlar" dedi.

     

    Avea''nın başlattığı "e-fatura" kampanyası kapsamında, 15 Şubat –15 Nisan tarihleri arasında e-fatura abonesi olan 10 Avealı, BlackBerry Storm kazandı. Avea, e-faturalılara yönelik çeşitli kampanyalarla müşterilerine kazandırmaya devam edecek.

     








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.