Şimdi Ara

1.4--.1.6 karbüratörlü şahinlerr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iyi günler arkadaşlar ben izmirdeyim yeni ehliyet alacağım 6 milyara 1999 model kısa süreliğine takside çalışmış 80000 bide şahin buldum sarı hidrolik direk. fln var 1,4 motor ama 1,4 motor için iyi dmeiyorlar genelde ama buradan bilgi almadan bişey yapmıyım dedim ben ne önerirsiniz kötümü olur 1,4 motor ? dedim sonradan olmassa boyatırım :) içi beyazmış hala sizce bir sorun çıkarma olasılığı varmıdır 1,4 motorların kronik arızaları falan varmı ?



  • Pahalı bence 1.4 ler pek tutulmadı yakıt olarakta 1.6 ile arasında pek fark yok diyorlar zaten taksi çıkması olmayanlarda ortalama 7 bin tl civarında sen takside çalışmış araca 6 bin verme bence karar senin
  • 1,4 şahin kullandım. 99 modeldi aynen alacağın gibi. taksiden çıkma değildi sadece. hiçbir sorun yaşamadım. bir kere bile beni yolda bırakmadı. hararet yapmadı. yağ yakmadı. iyiydi kısaca. bir sorunu yoktu.

    şu test merkezlerine götürüp almadan önce neyi var neyi yok öğrenip alırsan bir sorun yaşamazsın bence. arızası varsa da insan bilip alınca yaptırıyor. bilmeyince problem oluyor. mesela bir kere 2. el aldığım araçlardan birinin fren sisteminde problem vardı. aldığım gün fren hidroliği boşalmıştı. allahtan seyir halindeyken olmadı. sorunu bilerek almak sorunsuz almak kadar önemli.
  • bende dizel getzi satıp 1.4 şahin aldım

    7000e aldım 98 model ama hid direksiyon değil

    tüp muayene vs 8000 e geldi araba

    ama perf gerçektren zayıf

    yokuş çıkmıyor vs

    yani uzun yoda zorlar solalmalarda felan baya sıkıntı

    ama memnunum yani

    yakıt olarakta çok ekonomik değil açıkçası
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.