Şimdi Ara

1.4 90 HP HYUNDAİ İ20 CRDİ STYLE TEST ETTİM.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
9.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar aracı uzun bi süre test ettim kısa bi değerlendirme yapayım dedim belki almak isteyenler için faydalı olur. şahsen ben hyundai ön yargısı olan biri olarak çok begendim.aracın içi oldukça geniş. ben bu kadar olmasını beklemiyordum.arka diz mesafeside oldukça iyi.sedan araç gibi aynı. iç malzeme kalitesi bence güzel. USB girişi felanda var.bagajda dizel olduğu için fena değil.tüp derdi yok.konsol ve ekran ışıklandırmaları çok güzel. içi çok ferah.görüş açıları güzel.kullandığım araç 1.4 CRDİ 90 bg. 240 tork var araçta. şöyle özetlersem 130-140 kadar hızlanma imkanım oldu. araç çok sessiz.motor sesi neredeyse yok.şöyle örnek vereyim oldukça geçerli bi rampaya tırmandım 6.viteste. inanın 5.nci vitese atmadım. ( dipnot 5 vites mondeo 1.6 benzinli ile 3 üncü vitese düşmüşlüğüm olmuştur o rampada).rampa performası çekişi çok hoşuma gitti. youtube testlerinde çekişini felan biraz eleştirmişler aracın bende onları takip ediyordum aslında ama sürünce tamamen fikrim değişti.canavar gibi çekiyor. 1.6 120 bg fiat egea ile kıyaslarsam, ki oda iyi gidiyor öle arada çok ahım şahım bi fark yok. özellikle i20 nin alt devirleri çok canlı.turboya girene kadar ki süreçte araç ölü değil yani. 1.3 cdti astra kullananlar bilir ne demek istediğimi. 2000 devir 6.vites 110 ile gidiyor. 2500 devir civarında 140 ı felan görüyor, ama inanın ibre olmasa siz 90 ile gidiyormuş gibi hissedersiniz.özellikle araba rampada gerçekten bayılmıyor.bunu farkettim. yüksek süratlerde direksiyon hiç titremiyor.yol tutuşu çok iyi.kullandığım araçta sunroof vardı.tek eleştirebileceğim nokto 110 dan sonra ordan biraz rüzgar sesi geliyordu.. hani aracı eleştireyim diycem ama aklıma pek bişey gelmiyor. çok hoşuma gitti şahsen.
    son olarak şuan 1.4 77 bg lpg li linea kullanıyorum. aracımdan soğudum resmen.başka bişey demiyorum. benim araba resmen gitmiyomuş onu anladım.saygılar







  • Hocam hyundai bolumunde iki gundur dolaniyorum, dizel style panoramik test eden var mi diye bakiyordum, daha yeni gordum testinizi.
    Biz hayirlisiyla siparisi verdik ama ilk defa test surusune cikmadan siparis verdik.Gittigim tum bayilerde test arabasi yoktu.
    Yazinizda gayet kisa ve yeterli olmus bence.Bende egea yi test etmistim ve bana fiyati biraz fazla gelmisti o aracin.
    Tek merak ettigim, arabanin suspansiyonlari gunluk kullanim tarzinda herhangi bir sikinti verdi mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayır hayır inanın çok keyifli bir araba. herhangi bir sıkıntısı olduğunu sanmıyorum. şahsen bütçem yetse direk alıcam ama şuan için pek mümkün görünmüyor. aldıktan sonra gördüğünüzden daha fazlası olduğunu anlıycaksınız.hayırlı olsun.keyfini çıkarın aracın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.