Şimdi Ara

1.5 Milyon TL'ye Kadar Araç Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar herkese,

    1.5 milyon TL'ye kadar sıfır bir araç bakıyorum. Benim için en büyük kriterler aracın sorun çıkarmaması, rahat olması, motorun sollamalarda sıkıntı çıkarmaması, otomatik olması.

    Şuan 2016 model 1.0 TSI 115BG Manuel Octavia sahibiyim. Oldukça sert bir araç. Yeni alacağım arabayı da eşim için alacağım daha çok.

    Boyut olarak B sınıfı bile rahat rahat yeter bana yeterki ön-arka park sensörü + geri görüş kamerası olsun. Suv, sedan, hatcback farketmez.

    DSG işine hiç girmek istemiyorum, belki ıslak kavrama olanlar olabilir.

    Şuan aklımda Corsa alıp geçmek var gereksiz para harcamadan. Onda da ne kadar sorun çıkarabilir bilmediğimden çekiniyorum.




  • İlacınız corolla cross hybrid
  • Corsa yerine daha büyük suv tarzı 2008 mokka vs gibi araçları da bu limitlere alabilirsiniz
  • Corsada bana sert geldi biraz, tercih edilebilir tabi.
    Corolla hatchbacki listenize ekleyin bir inceleyin derim hocam.
  • Cebime param kalsın , son model olsun , motoru çok ıyı olsun , lüx olsun diyorsanız Omoda 5 öneririm. 7 ileri çift kavrama ( ıslak ). 183 hp 275 nm. Teknolojık ve guvenlık oalrak sundukları da harika. Konfor ve yol tutuş birleşimi de harika. Tabi ki karar sizin. Kazasız belasız binin umarım. ( Yakıt şehiriçi 8-11 - uzun yol 6-8 arası gezer kullanıma ve yere göre. )

  • Captur nasıl olur?
  • blueSKYLINE kullanıcısına yanıt

    Valla Corolla hatchback'e çok yükselmiştim ama bu mtv ile mantıklı gözükmedi. Hele bir de ek mtv'yi kalıcı hale getirirlerse falan benzinden çok mtv öderim  . Yılda taş çatlasın 8bin km yol yapıyorum zaten  

  • Jr09 kullanıcısına yanıt

    Valla on numara araba ama bende çinlilere girecek cesaret yok 1.5 Milyon TL'ye Kadar Araç Tavsiyesi  Bir sorun çıktığında da millet aylarca parça beklemiş vs en istemediğim şey.

  • strahd_von_zarovich kullanıcısına yanıt
    hocam aldigimin 3. gun benim arabaya vurdu kacti adam. 1 gunde geldi parcalar. araba sektore yeni girdiginde bile 2 ay parca beklemisler diye yalan haberler vardi. Siz bilirsiniz tabi ki. 😊
  • Chery den başkasına bakmayın
  • strahd_von_zarovich kullanıcısına yanıt

    O sorunu da çözeriz hocam   , madem vergi sıkıntı, o zaman ilacınız yeni yaris cross 1.5 hybrid passion x-pack donanım adaptif cc den çarpışma önlemeye, şerit takipten kablosuz şarja, kör nokta uyarısından cam tavana baya dolu bir araç ve 1.6 motor hacminin altında olmasıyla vergi avantajlı hybrid motoru ile yakıt tüketimi ile güzel tercih olur diye düşünüyorum   .

  • blueSKYLINE kullanıcısına yanıt

    Benzer bir problemi ben yaşıyorum. 2016 Clio dizel aracımı değiştirmeyi düşünüyorum. Mevcut ortalama yakıt tüketimim ile almayı düşündüğüm araçları karşılaştırdım.


    MTV ve yakıt tüketimlerini üst üste ekleyince Corolla Hybrid 13.556km'de Clio dizel yakıtını amorti ediyor. Yaris Cros Hybrid 6156 km'de amorti ediyor.


    Tabi burada mevcut aracımın 7 yaş üstü MTV diliminde olması büyük etken.


    1.5 Milyon TL'ye Kadar Araç Tavsiyesi


    Corolla Hybrid'in 2023 makyajlı 140hp modeli çok aklımı çeliyor. Yeni kadran da harika olmuş.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fractal design -- 31 Aralık 2023; 12:38:17 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.