Şimdi Ara

1.6 ASTRA H İLK ÇALIŞMADA DÜŞÜK ROLANTİ GAZ YEMEME SONRA PROBLEMSİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar 1.6 lpg li astrha h arabam var 130000 e geldi sorunum araç 1 gün civarında yattığında ilk marşta düşük devirde kalıyor gaza basınca gitmiyor marşı kapatıp tekrar açıştırınca hiçbir sııntı yokmuş gibi gün boyu prıblemsiz çalışıyor. uzun süre benzindede kullandım sonuç aynı gün içinde arab on numara ama biraz uzun belemeden sonra bu problemi yapıyor. lpg vana pakalı şekilde kullanıyorum yine aynı yardımlarınızı bekliyorum (10000km önce subaplar yağ soğutucu triger vs. değişti bu arada)




  • Benzin basınç regülatörü olabilir mi? Basıncı tam tutamadığı için ilk çalıştırmada yakıt basıncı düşük kalıyor olabilir.

  • goodorevil kullanıcısına yanıt

    herzaman yapmıyor narmalmi peki durum eger basınç pompasında olsa burum bugün hava daha sıcaktı tek marşta aldı

  • karanka38 K kullanıcısına yanıt

    Hocam o zaman buji, buji kablosu ve bobine bir bakmakta fayda var. Soğuk koşullarda ateşlemeyi yapamıyor gibi.

  • Hocam teşekkürler en son akü kutuplarıni soktum 6 saat kadar bekledim çalıştırdim anormal çalıştı yine 3 çeyrek benzin olmasına rağmen gösterge benzin yok gösterdi hemen opete gittim 300 TL lik benzin aldım yaklaşık 2 fafta oldu maşallah hiçbir problem yok. Bu arada 20 gündür de LPG kapalı iki ihtimal var. 1. Kötü yakıttan dolayı oldu 2. Olarakta LPG arabanın ayarsizlik tan dolayi benzin haritasını bozdu o yüzden landirenzo servisine gidene kadar LPG acmayacam . Çok şükür sinir oluyordum bu duruma

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.