Şimdi Ara

1.6 CADDY EGZOZ SOĞUTUCU VE HAVA AKIŞMETRE ARIZASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
3.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhabalar,
    Geçenlerde aldığım yakıt yüzünden aracımda amortisöre benzeyen uyarı ışığı arasıra yanıp kayboluyor.Işık yanmazken aracta herhangi bir sıkıntı olmuyor çekişi gidişi gayet normal ama ne zaman uyarı ışığı yanıyor arac anında kasılıyor ve çekişten düşüyor.
    Yetkili serviste yapılan incelemeden sonra bana anlatılan,aldığım yakkıttaki yüksek kükürt oranı nedeniyle arızanın kaynaklandığını ve aracın HAVA AKIŞMETRESİ İLE EGZOZ SOĞUTUCUSUNUN değişmesi gerektiğini belirttiler.Bu da yaklaşık 2500 tl. tutuyor.Düşünmek için süre istedim ve servisten çıktım araçta ışık yanmadığı için normal bir şekilde devam ettim.Önceden aldığım mazotu bitirmek için bayağı bir dolaştım.Sarı ışık yanmasına yakın yeni mazot aldım ve mazotu almadan önce depo temizleyici maddeden de döktüm.Arac aynı şekilde sorunsuz devam ediyor.Bir kere ışık yandı yine çekişten düştü hemen kenara çekip kontağı kapattım.2 dk sonra tekrar normale döndü.Öğrendim ki mazotu veren yeni bir elemanmış ve bana kamyonlara verilen mazottan koymuş.Aklıma gelen bu 1 defada değiştirme gerektirecek kadar basit bir parça olmamalı zamanla bu arıza temiz yakıt aldıkça ortadan kalkmaz mı?yoksa parçaları değiştirmelimiyim?Başına gelen veya duyan arkadaş varsa sevinirim.







  • Merhaba ayni sorun bizdede mevcut acaba sorunu cozebildinizmi. Açıkçası o parcayi değiştirmek istemiyorum arizali olsa surekli cekisten düşer araç. Bilgi verirseniz sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.