Şimdi Ara

1.7 Yaması Test Server

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çok kısa bir süre içerisinde oyuna gelecek olan 1.7 Yamasından bulabildiğim bir kaç değişikliği herzaman olduğu gibi sizlerle paylaşmak istedim.Oyunun Test serverında uzun zamandır denenen PVP Level sistemi de yeni yama ile oyuna gelmiş olacaktır.Oyunun mevcut sisteminde Pvp levelın en son aşaması olan 5 leveldan yeni sistem ile 10 level a çıkartılmış olacaktır.
    Buradaki yeni sistemde eskisine nazaran tek yenilik,artık sadece pvp levılınızın yüksek olması önemli değil.Aşağıdaki resimlerde görmüş olduğunuz ve Tokens sayfalarınızda hail hazırda gördüğünüz 2 çeşit Reliğide artık oyuncular toplamak zorunda kalacaklardır.

    Buradaki Örnek resim Guardian Classına ait pvp level 10 Setidir :

     1.7 Yaması Test Server

    Yukarıdaki Resimde görmüş olduğunuz Satıcıda mevcut itemların toplam ne kadar relic istediği ve nelerden oluştuğu ap açık ortadadır.Resimdeki Kare olan ( Campaign Badges ) i Oyunun mevcut mini Gamlerinden ,Yuvarlak olan (Conquest Trophies ) leri ise oyunun içerisinde haritalarda öldürdüğünüz oyunculardan toplamak zorundasınız.
    Pvp level 8 olabilirisiniz ama elinizde bu Toekensler olmadıktan sonra o itemları artık alaıp giyemiyeceksiniz.Level la beraber bu Tokensleride bir şekilde toplamak zorunda kalacaksınız.Bunun yapılma sebebi çok açık,haksız yere kasılan pvp level ların bir nebzede olsa önüne geçebilmek için yapılmış bri düzenlemedir.

    Mevcut İtemlerle beraber haliyle oyunun içerisine pvp level 10 ana kadar olana çok değişk silahlarda bu yama ile oyuncularla buluşmuş olacaktır.Aşağıdaki resimlerde de tüm Class lara ait silahları bulabilirisiniz.

     1.7 Yaması Test Server

     1.7 Yaması Test Server

    Bunlardan hariç bir kaç değişlikde oyunda mevcuttur.Pvp silahları aldığınız satıcıların bulunduğu bölümde ayrıyetten bir kaç değişik item satan birde satıcı bulunmaktadır.

     1.7 Yaması Test Server

    Oyunun içerisinde /Claim ile gelen mevcut itemlarınızıda artık kolayca görebileceksiniz./Claim yazmak zorunda değilsiniz artık.Bu mevcut pencere ile itemlarınızı çok rahat bir şekilde görebileceksiniz.

     1.7 Yaması Test Server

    Son olarakta artık oyunun içeirinde mevcut İsminizin yanında gözüken PVE levılınızın yanında PVP levılınızda kaç olduğunu gösteren bir rakamda göreceksiniz.Artık karşı taraftan gelen veya duel yaptığınız kişilerin Pvp levıllarının kaç olduğunuda bu sayede kolay bir şekilde öğrenmiş olacağız.
    Bunlar benim Test servırda görebildiğim bir kaç değişiklikten ibarettir.Gelecek olan yamanın içeriği tabikide bunalrla kısıtlı değil.Mümkün olduğunca yeni gördüğüm ve paylaşılması gereken herşeyi buradan paylaşmaya devam edeceğim.

    Herkeze iyi oyunlar...
    İyi Forumlar...







  • Bu açıklamalardan anladığım, PvP alanında artık dolaşmanın bile mümkün olmadığı Relic savaşında ortalık karışacak, önüne gelen diğerini kesecek, belki görevine yardım ettiğin bile dönüp sana saldıracak. Valla size kolay gelsin. İşiniz zor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.