Şimdi Ara

1 ay önce yapılan ihbar üzerine emniyetten çağrılmak!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler arkadaşlar. Babamın bürosunun olduğu pasajda cafeci bir arkadaş sahte çek, senet, kaşe işleriyle uğraşıyor. Cinsel içerikli haplar satıyor, ruhsatsız silah bulunduruyor vs. Bi gün evde muhabbeti geçti, arayıp şikayet edelim dedim. Benim baba biraz çekinir bu tarz konularda, "aman başımıza birşey gelmesin" kafasındadır. Bende tam tersi bu tarz şeylerle karşılaştığım an ne olursa olsun göz yummamayı tercih ederim. Neticede ikna ettim ancak bilgilerin gizli kalmasını söylememi ve ankesörlü telefondan aramamı istedi. Ben sonra ki gün kendi cep telefonumdan aradım ve ihbarda bulundum. Giden sivil arkadaşlar doğru düzgün aramamışlar bile etrafı. Adam benim düşmanım çok, onlar şikayet etmiştir diyip geçiştirmiş. Halbuki bütün evrakların, hapların vs. dükkanının yan tarafında ki boş oda da bulunduğunu söylemiştim. Hiç bakmamış bile arkadaşlar. Bundan sonra burayla alakalı ihbar olursa asılsız ihbar diyerek ekip yönlendirmeyiz diyip ayrılmışlar. Bugün fatih emniyetinden bir arkadaş bu ihbarla ilgili aradı ve emniyete gelebilir misiniz, sizden bilgi isteyeceğiz bazı hususlarda dediler. Ben her türlü durumu göz önünde bulundurarak yarın gidicem emniyete. Ancak öğrenmek istediğim şu. 1 ay sonra arıyor olmaları normal mi? (Numarayı sorgulattım fatih emniyet müdürlüğü) Birde bana muhakkak ki nasıl böyle bir suçlamada bulunduğumu soracaklardır, yani neye göre böylr ithamlarda bulunduğumu. Benim orayla hiç bir alakam olmadığı için babam dolayısıyla ilgim olduğunu söyleyeceğim ancak onun bilgilerinin gizli kalmasını istemem ya da olayın dışında bulundurulmasına istemem mümkün mü? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. İyi günler herkese.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Kimliğinizin gizli kalmasını istemeniz mümkün. Ancak ihbarın asılsız çıkması veya yapılacak araştırma neticesinde şüpheliye suç isnat edilememesi durumunda kimliğiniz şüpheliye bildirilir.
  • bir sey olmaz korkmayın sikayet etmekten insanları kokutmayin bırakın suc teskil edecek herşeyi sikayet etsinler burada suc teskil edecek envanterler mevcut sikayet etmekten çekinmeyin korkmayın kimlik bilgileriniz saklı tutulacaktır





    dava açılırsa kamu davasi açılır





    kimlik bilgileriniz görünmesini istemiyorsanız buradan sikayet edin



    https://egm.gov.tr/Sayfalar/Ihbar.aspx



    Gizli kalmak istiyorsan buradan şikayetini yap

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.